suzuker Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Din vorba in vorba ne-am gindit ca ar fi bine sa facem intrunirea "clubului de veverite", asa cum ai spun invidiosii :P Data si locatia le stabilim pe parcursul discutiei, in functie si de locatia celor care ar fi interesati, cel mai probabil in centrul tarii, poate chiar tot sibiu. Ma gindeam la ceva cu corturi, gratare si bere si trasee pe masura acaretelor. Cei care ati fi interesati de o astfel de iesire, bagati aici. :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Eu cu siguranta vin :grin: Sa vedem acuma cati ne strangem :?: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Cred ca si prietenul meu cu X90-ul o sa vina!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2007 tu erai pe lista din oficiu. :P Ar fi bine ca fiecare sa scrie si locatia/perioada in care i-ar placea sa se desfasoare. Eu zic undeva la sfirsitul lui august, zona Sibiu-Paltinis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Sunt de acord cu perioada si ca locatie ar pute fi si Sighisoara,mai sunt 2 Samuraie si o Vitara acolo :D Baietii stiu si trasee misto in zona 8) Din Bucuresti sper sa vina Cornel-Samurai Ionut-Samurai Lucian-Samurai Robert (Fritz)-Samurai Alex(Porche N)-Samurai Emilica-Jimny si mai erau niste Vitare. Mai era si Adrian cu Jimny din Pitesti. Am putea sa ne adunam destui :grin: AAAAA si Manu care e cu Samuraiul 99% gata,tot Bucuresti :D Si MMS Jonny are acum Samurai :Gr Ce sa mai lista e lunga ca sa nu mai vorbim de cate jimny sunt!!!!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Si Rudineze-Samurai :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 MAI SA FIE Am si eu ZUK doar ca e un pik mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 la balea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2007 MAI SA FIE Am si eu ZUK doar ca e un pik mai mare i se vede cocoasa, asa ca fugi :shrk mai adaug citeva detalii sugestive: :dr :dr :dr :cort :2dr :be :dr2 :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Gepeto e spion :tk1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 la balea? La Balea nu ai unde sa te dai,ma gandesc ca daca merg atatia km sa vad si un pic de noroi nu :?: :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Eu zic undeva la sfirsitul lui august, zona Sibiu-Paltinis Eu in 15 august plec in Germania la specializare, ma intorc in februarie :cr1 Dar cand ma intorc, o sa vedeti ce fac din Jimny, Veveritza Razboinica !!! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 :evil: pacat ca nu o sa fi in tara :cry: Veveritele ies la razboi :jp1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 v-ati hotarat sa va faceti secta???? :sh2 :clb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 nu vezi ca nu mai vorbesc aici... isi trimit pm uri sa nu aflam noi ce fac :P :clb Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2007 nu discutam cu strainii :no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 Mitubishi primiti la intalnirea voastra? :cort :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Si eu as veni cu veveritoiu meu :grin: Mi-au placut mult peisajele de la Cindrel. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Mi-au placut mult peisajele de la Cindrel. poftiti la sebes :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Da si Sebes ar fi o locatie buna 8) Peisajele de pe Cindrel mi-au placut mult!!! Lasand gluma la o parte o sa fie bineveniti toti pasionatii de 4x4 indiferent ce acaret conduc :cort :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 cine si cum va decide unde si cand :2dr sau mai lejer poftiti la sebes pe 17-19 august sa ne "pretenim" :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 nu discutam cu strainii :no ... nici daca va oferim cateva alune ? :ga :ga :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 nu discutam cu strainii :no ... nici daca va oferim cateva alune ? :ga :ga :ga ... Hai ca deveniti obraznici si veveritele nu prea stiu de gluma :grin: Ne-ati vazut mai mici si ne lipiti ciunga-n par :?: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 unde semnez? :dr2 :D Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 deci a ramas sebes? 17-19 august? cati suntem pana acum? se doarme la cort? (nu de alta, da n-am :grin: ) LE: pardon, am gasit celalat topic :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate