Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @Yonutz ravena are 15 grade bah nene! Si daca stau sa o masor este chiar plana! O ravena plana, bai fratioare. Important este ca unul nu a reusit sa o treaca fiind PLANA! Daramite daca era si la 15-20 de grade! :ha: @ Cheliosule tu de ce razi mah? Sa vezi ce te noroiesc sambata ca precis raman pe faza de copilot! @ For all - domnilor noi nu facem offrroad, noi suntem pantofari. Propun ca noi astia mai mici si mai fraieri sa ne intitulam "kamikaze shoe" - :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Daca stau sa ma gandesc bine Bullbare nici macar pantofari nu ne putem numi ... O flecarim prin noroaie degeaba :ha: ! "The fleshkar's team" ...uite aici nume cu rezonanta !!! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Ma manca sa vin cu motoru. Primiti ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Nike hai nene ca abia astept sa te vad cu namol in masele! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? daca vine si nike cu motorul... vin si iou ....cu motorul de la masina de spalat :ha: :ha: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? acum serios--vin 99% chiar daca scapa cuplajele putin,asta e. mai bagati o data ziua ora de intalnire,ca s-a lungit lista -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Ma manca sa vin cu motoru. Primiti ? Cu surle si trambite! Cred ca in curand o sa trec si eu pe "calareala" (macar asa de pofta!)... si nu cu utilajul ...ci un agregat mai mic! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? vin si io da'unde ii iacob asta si casa lui? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Deci cam asa ar suna linia de start: Portar: Goganu (CPT) Fundasi: Tazz_bestie, Alf-Dmax, CristiMarin Mijlocas coordonator: Nike&patrol (ma rog &motor) Mijlocas ofensivi:Watcher & Xnx Suporter recalcitrant: Yonutz Ora meciului: in the morning, pe furis! 08.30 ... daca nu va convine ora vorbiti! Cu o asa o echipa nu ne trebuie atacanti! Daca e vreunul liber de contract insa, e bine primit in "Noro-liga de Calarasi" PS -nr 13 e al meu ca vreau sa ma fac schimb de tricouri la final cu Zizarazuul Offroadului neaparat cu autograf [in caz ca apare]! :happy Casa a lu Iacob - la intersectia centurii cu drumul spre Oltenita consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Am ce sa caut pe acolo cu voi? Nu am gume decat de iarna. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Toata lumea E BINEVENITA! Cu gume de iarna, vara, MT-uri, AT-uri, cu fetite, cu fundite ...etc! Nu treci, avem sufe! Nu treci nici cu sufe, te lasam acolo si venim sa te recuperam cand s-or retrage apele (sper sa stii de gluma) ! :ha: Deci, te trec in echipa? Sa-ti dau in primire vestiarul? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CristiMarin Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Domnule dankrp,cum vrei sa invete si restul daca nu prin iesiri mai usoare la inceput?Eu unu n-am iesit niciodata, decat la marginea orasului putin prin noroi.Cum ar fi sa ma urc acum pe munte?PRAPAD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? mda... cu riscul de a rata o bauta si o midie pe cinste ( a fost ziua lu' frati-miu si da de baut duminica).... ma bag. Pai ce eu sunt mai prost ? Si ca tot ma intreba Miron cand ii arat cum e cu noua mea bara... hai duminica si iti arat ce vrei tu. Ah, nu am copilot, deci.... o sa fie randul meu sa urlu prin statie sa-mi faceti poze :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Uitandu-ma pe roster bag de seama ca m-ati bagat la inaintare (daca lipsesc atacantii adevarati :P ) :-D Pentru asta e important sa ma prind unde e locul de intalnire. E AICI unde am marcat pe harta? (DN4 cu Soseaua de Centura?) Adica intersectia asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Izact! :h5 Casa asta a lu Iacob este una de sticla albastra! N-ai cum sa nu o vezi daca ajungi in intersectie... Iar langa ea este o parcare de camioane ... E loc destul sa ne putem incolona utilajele, imparti tricourile, chilotii si jampierele in liniste! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @yonutz.........ce echipa ne am facut......... :cl :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Hehe, Gogane ... "You'll Never Walk Alone!" http://www.youtube.com/watch?v=0nfFi-_H ... =1&index=8 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Hai ca daca primesc si vestiar, ma bag. Deci duminica la 830 la sticla albastra. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? PT Dankrp: de cativa ani incoace, in multe weekend-uri, singur sau impreuna cu stimabili forumisti, ma dadeam in jurul Bucurestiului. Cernica, Mogosoaia, Snagov, Comana, etc. De ce: fiindca aveam o frontera nepregatita, fiindca nu aveam timp sa ajung la munte si sa ma intorc, fiindca aveam chef de aer curat, socializare, etc. Insa cel mai important motiv era ca nu puteam sa stau in casa si sa vad masina in fata blocului, curata si stationata. Cateodata bagam gazul de ultimii bani. La unele iesiri am postat poze, la altele nu, dar nu cred ca am deranjat cu asta forumul. Ca si concluzie, fiecare isi face "offroadul" cum si unde doreste. PT ceilalti: desi am zis ca "la aventura cu sinan" e ultima iesire fara masina, daca ma primiti, poate ma lipesc si eu copilot/pasager la cineva. Aduc "pisica" in Bucuresti (multumiri Yonutz :h5 ) dar n-am cardan sa ma dau cu ea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Las roata de rezerva acasa ...te prind in 4 suruburi si te primim! :ha: Asta daca o sa mai fi in stare dupa drumul de intors de la Durau! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? ma nene, dar daca vin eu cu saracia mea de directie o avea ceva? Ca pana la 60km/h nu joaca prea tare :ha: :ha: Si la cum face pe sosea...mai bine merg pe campuri! :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Niku Iorga, daca vrei vii cu mine ca vin singur. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? deci echipa ramane la 8:30 pentru duminica :) caci sar putea sa plec asta seara din bucuresti si ma intorc sambata noaptea si nu am net unde ma duc si nu vreau sa pierd asa ceva :banana schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? deci echipa ramane la 8:30 pentru duminica :) caci sar putea sa plec asta seara din bucuresti si ma intorc sambata noaptea si nu am net unde ma duc si nu vreau sa pierd asa ceva :banana Te sunam daca se schimba ceva :h5 Ai pus telefonul pe lista nu?.... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @tazz.........tzi sa deschis apetitu de namol :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate