Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mananca si gura la copii o paine?

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 374
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Mananca si gura la copii o paine?

@watcher: referitor la cursa: nu a lipsit nimic - daca te uiti atent la poze (cum de altfel ai si facut) am fost tot timpul inaintea lui, exceptand ultima (sau ultimele 2 pante), cand aproape nu am mai accelerat pentru ca Tractozaur s-a apropiat prea mult. Treaba interesanta e ca eu si Tractozaur nu am plecat unul langa altul, dar el a ajuns langa mine... :ha: Pe de alta parte, eu nu am calcat tare masina pentru ca nu stiam exact cum se va comporta (mai ales dupa baia de mai devreme, dar ma refer si la suspensii).

Referitor la poze: de obicei eu sunt cel care face poze. Ziua de ieri a fost pentru Mikka (nevasta-mea) prima data cand s-a jucat mai serios de-a fotografia. Sincer, am ramas ABSOLUT uimit de ce a putut sa faca.

Am un blitz foarte puternic, dar il folosesc cand e cazul: in timpul zilei niciodata, exceptand situatii de contre-jour.

Ultra-wide: nu stiu daca in situatii foarte dinamice un ultra-wide e foarte potrivit, dat fiind ca zoom-ul (daca exista) e foarte limitat. La Nikon ca UW pe DX exista un 12-24 mm. Pe post de ultra-wide folosesc un fish-eye de 10.5 care are un camp chiar mai mare. In plus, efectul dat de fish-eye da o nota particulara fotografiilor, astfel incat il prefer. E cam zgomots insa, iar focalizarea e inceata, dar daca il pui pe infinit esti in focus pe orice distanta mai mare de 0.5m.

Imi displace sa fac post-procesare, dar poate ii prinde Mikka gustul. Multumesc de aprecieri si astept si pozele tale!

@Yonutz & mariusg: ma bucur tare, de-asta le-am si facut, si sper sa avem ocazia sa mai facem. :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de iesire: ce crezi ca ti-a lipsit sa castigi cursa uphill?

Ca abia la ultima saritura a ajuns in fatza Tractozaurul...

Nu vreau sa fiu rautacios ...dar cred ca la cursa sicanarea adversarului a fost reciproca (am filmat si am vazut reluarile) ...Iar la final plutirea

prin aer si sangele in cardan a facut diferenta!

Pana la urma a fost o cursa de viteza nu una de "cuplu".

Iar combatantii care si-au disputat fruncea au fost:

Tractozaurul - diesel 2.8 + tz sute de kile

vs.

Nissanul alb - benzen 4.2 (am inteles bine?) destul de nud!

Oricum felicitari tuturor care ati participat! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bine ca a supravietuit ... a mea a luat apa serios atat pe admisie cat si pe evacuare ... de ai vazut ce fumu dracu am facut ...deja ma vedeam

sunand sa fac rezervare la avion sa ma duc dupa alta! Si nici macar nu o buleam eu cu manuta mea! :ha: Dar cum orice drac isi are iadul lui,

am avariat, adica aproape am avariat ... toba, un bumper din bara fata, lampile de semnal&pozitie din bara spate care au fost expulzate prin

noroiul pe care l-am strans acolo la coborarea in santul de irigatii! Macar asa am acum un motiv seriossa le schimb! Si santul ala chiar m-a ofticat!

As fi putut-o misca daca as fi avut masina cu 5cm mai inalta (in prima faza) si daca nu m-as fi proptit cu carligul de tractare in mal (in a doua faza)!

Cand m-a pozitionat Dr.Conf.Acad. Bullbar (multumim!) in sant ... m-am descurcat fara probleme!

De asemenea am abordat intrarea in sant gresit ... in acelasi timp cand coboram fara sa ma uit in fata (urla copilotu - ne omoooori ...eu nimic!)

crezandu-ma un mic Napoleon Namolacte eram preocupat de pilotul G-ului sa-l intreb daca vrea sa-l ajut! Si uita ca n-a iesit ...asa cum am vrut eu ...

sa fac panta aia de 19.99 grade din vorbe! :ha:

LATER EDIT: desi nu credeam in stare Nissanul de prea multe ieri am ramas putin uimit de ceea ce se poate face cu o astfel de masina! Si in alte ordine de idei ...ca tot tenisul e un sport acum la moda sa dam un ACE: am vazut ieri: Nissanuri, Landuri, Range-uri, Jeepuri, G-uri, Ford, Isuzu, chiar si un Opel (daca nu ma inseala memoria) ...da stiti ce n-am vazut? Cele mai bune masini in offroad, marca aia consacrata care nu se strica atata timp cat sta in parcare, si din cand in cand mai ii arunca stapanu' inca un strat de noroi pe ea ...sa fie vesnic murdara! :ha:

Link spre comentariu

Felicitari baieti! :bravo :bravo :bravo

Cred ca a fost distractie pe cinste. :h5

P.S. Am tinut sa probez si eu "ciolanul cu fasole" si simbata seara am testat mincarea la CASA IACOB....jos palaria!

Am trecut si aseara pe acolo pe la 23.00 la intoarcere dar nu am mai oprit si cred ca erati plecati deja...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

LATER EDIT: desi nu credeam in stare Nissanul de prea multe ieri am ramas putin uimit de ceea ce se poate face cu o astfel de masina! Si in alte ordine de idei ...ca tot tenisul e un sport acum la moda sa dam un ACE: am vazut ieri: Nissanuri, Landuri, Range-uri, Jeepuri, G-uri, Ford, Isuzu, chiar si un Opel (daca nu ma inseala memoria) ...da stiti ce n-am vazut? Cele mai bune masini in offroad, marca aia consacrata care nu se strica atata timp cat sta in parcare, si din cand in cand mai ii arunca stapanu' inca un strat de noroi pe ea ...sa fie vesnic murdara! :ha:

sper ca nu te referi la veverite :grin:

Daca da, mai ai putina rabdare si o sa te saturi de ele :banana

Link spre comentariu

sper ca nu te referi la veverite :grin:

Daca da, mai ai putina rabdare si o sa te saturi de ele :banana

Domnu', nu ma refer la o marca anume ... Ma refer la marile talente care isi tin masinile murdare in parcare si/sau inventeaza motive in ultimul moment ca nu pot sa vina ca ba e traseul prea soft, ba e prea aproape de casa, ba gasca e manelista ... :ha:

Link spre comentariu

Domnilor, 1233 de fotografii pentru Dumneavoastra. Sau, ma rog, vor fi 1233 cand se termina upload-ul... :grin:

http://flickr.com/photos/uberlawyer/set ... 485899247/

Disclaimer: Le-am micsorat, asa ca nu arata chiar grozav. Maine le arhivez si le pun full size pe transfer.ro. Trimit link-ul imediat ce le sui pe net.

Ca sa stim despre cine e vorba, eu sunt ala cu Nissan-ul alb setos de apa nevoie mare. Multumesc lui Cristi (Tractozaur) ca m-a scos din balta, iar lui Luigi si celorlalti baieti ca mi-au uscat carburatorul.

P.S. Nevasta-mea a produs o mare parte din poze, iar unele sunt chiar super. :)

io nu poci sa le deschiz........zice Private page!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

a fost frumos,asteptam urmatoarea tura care sper eu sa fie undeva la munte unde cu siguranta vor face fata toate masinile care au venit tura asta ( cu MT-uri toti)

felicitari echipei foto watcher & judge

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

LUMEEEE......IATA CONCURSUL FILMAT! Nu au loc insipide comentarii. Se vede clar unde si cum baga piciorul in gaz si cine ramane la coada! Nenea Clatita, urla la un moment dat: Bulbareeeeee ba....-as p..a in pedala ta de acceleratie o sa iesi ultimul! Motiv pentru care am franat in deal cu scopul de a-l face sa muste o leaca din portbagaj cu dantura-i impecabila, dar "spurcata" de Jack (amicul din sticla aflata in portiera mea stanga)

[youtube:3bx2oi0r]

[/youtube:3bx2oi0r]

P.S. am luat de la judge niste poze care mi s-au parut relevante. Sper sa nu se supere sau sa-mi ceara drepturi de autor, pt ca nu mi le insusesc!

P.S.2 Multumesc worldscape ... mi-ai reparat senzorul de blocant, dar....ai legat firele invers! :P

Link spre comentariu

Si inca 4 poze de la @judge caruia ii multumesc. Sper sa nu se supere, dar eu nu am putut face poze fiind preocupat de musiu Clatita pe care, bineinteles, ca pana la urma l-am aruncat de pe masina, drept in cap, la o urcare de mal. Numai Tractozaurul a fost martor la acest epocal salt in natura a lui Clatita, care imediat dupa ce a aterizat in incisivi, cu gura plina de pamant a inceput sa urle: "Baaaaa....unde p..a mea pleci? Ia-ma si pa mine, ce ma lasi p'aici?". Tin sa precizez ca daca si-ar fi rupt ceva (multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost cazul) stiam grupa de sange pentru transfuzie: Jack 70% - Bergenbier30%! :ha: :ha: :ha:

Sper ca realizati cum e sa mergi cu nea Clatita agatat pe bara din spate, urland, injurand, balanganindu-se in toate directiile.....daca nu stiti, vi-l dau in custodie data viitoare! :h5

Link spre comentariu

Revin cu poze de la @judge cu momentele dinaintea plasarii lui Clatita cu mecla-n iarba si apoi, dupa ce am revenit cu el la grup. Daca ve veti uita atent, am antena cazuta si asta pt ca nea Clatita, dupa cadere, bineinteles ca a dat vina pentru cadere pe antena mea care "ii intrase in ochi" si nu pe cantitatea de alcool ingurgitata. Motiv pentru care, inainte de a se regrupa pe bara mea din spate, dupa cadere, mi-a recomandat zambitor cu iarba proaspata intre masele: "Bulbare, sa ma cac in antena ta ca din cauza ca mi se balanganea in fata am cazut. Ori o pui cumva sa nu ma deranjeze, ori....ca ma cac in antena ta!". Motiv pentru care m-am executat ca nu cumva sa-l mai deranjeze. Pana la final, Clatita a ramas lipit cu superglue pe bara mea si nu a mai cazut, de unde vine concluzia: antena mea l-a impins sa devina planor in brazda! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

OFF TOPIC: Inainte de a pune filmele aici, vreau sa adaug ceva: Pentru toti cei care ma irita/ Am o vorba sa va spun: Gura mica/ Pentru toti cei care nu ma lasa sa sper! (BUG MAFIA)

Sa tineti minte ce va spun eu acum: Caracterele mari se dovedesc DOAR in conditiile limita! Daca vreti sa vedeti cat sunteti de singuri puneti-va prietenii in conditii limita. Daca vreti sa vedeti cat sunteti de jmekeri, puneti-va in situatii limita. Veti vedea ce fel de OM sunteti si cat valorati. Nicio panta, ravena, namol nu poate fi "de netrecut", dar victoria impotriva naturii nu reprezinta nimic daca o faci in mod egoist. Pante de 50 de grade? Ravene cu busteni, noroaie de 3 metri? Le trec singur cu troliul. Dar singur nu am sa ma bucur niciodata! Asa ca...Pentru toti cei care ne-au lasat ieri inamoliti si partial blocati in canalul de irigatii, precum si pentru toti cei care au de gand sa comenteze rautacios pe acest topic: "Gura mica"!

P.S. Nu uitati ca Mike Tyson nu a fost batut decat o singura data: de o femeie!!!!

Link spre comentariu

Super iesire baieti!!! :1 :1 :1

Imi pare rau ca nu am putut veni si eu dar a sarit termometrul in aer din cauza racelii.

Si cum se face ca a plecat lumea si va lasat acolo fara ca voi sa observati??? :pr ei nu voi

Link spre comentariu

e fain tare dealul ala terasat...care stie exact unde se afla, ca se pot organiza niste liniute strasnice acolo :av

servus,multumesc pentru scolarizare...ti a ramas o capsa de bere la mine,mai pun trei langa pentru cand ne vedem.

cred ca MPS a avut gps la el dar nu a ramas pana la deal,nu stiu sigur.

,multumesc S ORI N

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

Si cum se face ca a plecat lumea si va lasat acolo fara ca voi sa observati??? :pr ei nu voi

Pai foarte simplu: noi eram preocupati sa-i scoatem din canal pe cei care se impotmolisera acolo. Habar nu am avut ca au plecat pt ca nu au anuntat. De fapt, asta e problema: ca au plecat si nu au zis nimic. Ne-am trezit singuri si chiar ne intrebam pe unde este restul grupului. Restul...adica vreo 10 masini!!! :P

Link spre comentariu

Ma simteam cu musca pe caciula, pt ca si eu am plecat la un moment dat, dar voi va referiti la alta faza.

Da am inregistrat (cred) track-ul atat cat am stat si o sa il pun. O sa pun si cateva filmari, dar poze nu am pt ca 1- prietena mea nu a fost ca sa faca poze, iar eu nu am aparatu lipit de mana cum il are watcher (m-am uitat pe blogul tau la fotografii... :bravo :bravo :bravo ) 2- oricum imi uitasem cardul acasa :P

Oricum, atat cat am stat, m-am simtit foarte bine si mi-a parut extrem de rau ca a trebuit sa plec... promit ca nu se mai intampla.

Link spre comentariu

Luigi, nu stiu ce se intampla, vad ca pentru ceilalti functioneaza. Incearca te rog si link-ul asta si apoi fa click pe link-ul cu raid. Spune-mi te rog daca merge.

http://www.flickr.com/photos/uberlawyer/sets/

Domnilor, legat de numar mare de poze: nu sunt genul care prefera cantitatea in dauna calitatii. Am decis sa fac(em) atatea si sa le punem pe toate (au fost excluse doar cele miscate sau pur si simplu aiurea) ca sa surprindem cat mai multe ipostaze si ca sa nu se simta nimeni neglijat. Trag nadejde ca am prins in poze cat mai multi dintre participanti si masinile lor.

@bullbar: cum sa ma supar, de-asta le-am si facut si le-am pus pe net. Eu va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia sa le fac.

P.S. Uitati-va si la portrete (instantanee), nu doar la masini. Sunt unele super tari. Cea cu watcher cu sticla de apa in mana pe campul gol si doar cu un copac in spate e de mare efect.

Link spre comentariu

eu stiu exact unde se afla dealul,cand vreti sa mai mergeti dati un semn si va conduc :h5

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare