Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Avand in vedere ca din ultimele 4 zile am fost acasa 12 ore (ca sa dorm la mine in pat) tind sa-ti dau dreptate...

Oricum, asta imi e meseria si O IUBESC !!! :D :D :D mai ales cand obtii satisfactia ca ai salvat pe cineva...

Sper sa ai si tu okazia, Max, sa traiesti sentimentul asta macar o data... daca ne reuseste proiectul...

Actiuni

Impresionanta filmare,si fondul sonor mi-a ridicat parul de pe sira spinarii.Daca crezi ca va pot fi de folos cumva(in limita timpului liber)-precizez ca nu am pregatire medicala,dar imi pun masina la dispozitie,astept sa fiu contactat.

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Re: Actiuni

Impresionanta filmare,si fondul sonor mi-a ridicat parul de pe sira spinarii.Daca crezi ca va pot fi de folos cumva(in limita timpului liber)-precizez ca nu am pregatire medicala,dar imi pun masina la dispozitie,astept sa fiu contactat.

Ma bucur sa vad oameni "noi"! Spre exemplu, caut inca un voluntar care sa faca parte din echipajul de prim ajutor de la Cluj... Daca vrei, poti incepe o experienta noua de paramedic cu aceasta ocazie... Nu trebuie sa stii medicina, doar sa vrei sa inveti anumite lucruri pe care cu cea mai mare placere sunt dispus sa te invat...

Asa cum de altfel fac acum cu pompierii din Baia Mare si cum voi face si cu voluntarii care vor lucra in cadrul fundatiei.

In ce priveste masina, sper ca intr-un an sau doi, sa te poti folosi de ea la actiuni de salvare. Proiectul pe care il am in lucru acum pe Maramures, il voi extinde ( cu ajutorul unor oameni de genul tau) in toata tara.

Astept vesti ! :) :) :)

Actiuni

daca vrei da-mi un mail cu amanunte despre voluntariatul de la Cluj,daca nu,astept momentul extinderii in Sibiu,poti conta pe mine,noteaza-ti datele mele in baza ta de date.

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Re: Actiuni

daca vrei da-mi un mail cu amanunte despre voluntariatul de la Cluj,daca nu,astept momentul extinderii in Sibiu,poti conta pe mine,noteaza-ti datele mele in baza ta de date.

Nu am adresa ta de email. Poti trimite un mail pe smart_romania@yahoo.com ? In legatura cu Clujul e simplu: trebuie sa poti sa fii acolo intre 2-5 August... restul ai sa vezi ca vine de la sine... :wink:

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ma pot oferi voluntar pentru orice actiune de interventie, atunci cand timpul si distanta mi-ar permite. Sunt student in anul 6 la UMF Bucuresti si stiu ce inseamna "understaffed, underpayed, underequipped medical services" :/

Succes cu ce faci tu acolo.

• 2 months later...

Astazi MAX A FOST LA INALTIME !!! :B :1 :cl

Eram in timpul serviciului si am fost solicitati la un pacient in coma. Cu ambulanta (Mercedes Sprinter) nu s-a putut ajunge in varful dealului unde era casa, asa ca l-am sunat pe Max sa-l intreb daca ne poate ajuta. Vreau sa va spun ca , din declaratiile martorilor oculari , la semafor a facut "offroad" pe spatiul verde, printre copaci, slalom printre niste garduri si a ajuns rapid sa ne ajute. In plus, cand l-am sunat, era "prins" in discutii importante (de afaceri) , iar asta nu l-am impiedicat sa vina.

BRAVO MAX! BRAVO :c !

Astazi E.M.A. a facut prima actiune umanitara, intr-un catun parasit, cu un singur locuitor in varsta de 25 ani, la vreo 55Km de Baia Mare. A acordat consult gratuit, ingrijit rani infectate, donat materiale sanitare de larg consum gen pansamente, dezinfectant, comprese sterile, leucoplast.

Voi incerca sa vin si cu ceva imagini si cu detalii despre actiune, cat mai curand.... :D :h5

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use