Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recommended Posts

Re: ACTIUNI

In sfarsit am ajuns pe drumul cel bun! Echipa noastra de salvamontisti a inceput activitatea. In cel mai scurt timp vrem sa facem un curs de prim ajutor la SMURD Tg Mures, dupa aia ar urma cursurile de salvamontisti de vara...iarna. Am citit cu atentie articolele dvs. sunt f. interesante si folositoare;am avut deja cazuri de interventii cu posibila fractura la picior. Am citit intr-un articol ca Fundatia EMA organizeaza sedinte de prim ajutor.Am putea sa colaboram daca s-ar putea sa faceti una pt. echipa noastra la SOVATA. Ar participa aprox 10-15 persoane. Am putea rezolva cazarea pt.2 persoane si bani de combustibil, ideal ar fi intr-un weekend . E interesanta si articolul cu salvarea in conditii extreme :1

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

In sfarsit am ajuns pe drumul cel bun! Echipa noastra de salvamontisti a inceput activitatea. In cel mai scurt timp vrem sa facem un curs de prim ajutor la SMURD Tg Mures, dupa aia ar urma cursurile de salvamontisti de vara...iarna. Am citit cu atentie articolele dvs. sunt f. interesante si folositoare;am avut deja cazuri de interventii cu posibila fractura la picior. Am citit intr-un articol ca Fundatia EMA organizeaza sedinte de prim ajutor.Am putea sa colaboram daca s-ar putea sa faceti una pt. echipa noastra la SOVATA. Ar participa aprox 10-15 persoane. Am putea rezolva cazarea pt.2 persoane si bani de combustibil, ideal ar fi intr-un weekend . E interesanta si articolul cu salvarea in conditii extreme :1

cu cea mai mare placere, dar in urmatoarele 2-3 luni sigur nu o sa ne putem intalni. Daca reusiti sa faceti niste cursuri la SMURD pana atunci, ar fi perfect. Dar putem tine legatura pentru ca nu se stie niciodata ce se iveste .... adresa de mail este : ema@fundatiaema.ro !

Felicitari pentru demararea activitatii !!! :1

• 6 months later...
  • 3 weeks later...

Si eu sunt interesat sa formez in Neamt un grup care sa se ocupe cu actiuni de cautare,salvare si asistenta medicala in zonele retrase si greu accesibile.Cine doreste sa ma ajute chiar si cu un sfat este binevenit.

DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA!

-DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Astazi, impreuna cu membri :cl am initiat o actiune de cautare/recuperare a unei persoane disparute. Vreau sa multumesc in special urmatorilor : Florin , Blavenstein si Virgil pentru raspunsul prompt si disponibilitatea de a participa la o asemenea actiune !:tk

Le multumesc si acelora care ( se stiu ei :wink: ) ar fi vrut din tot sufletul sa vina dar din motive obiective nu au reusit! :h5

Actiunea se continua si maine ...

O "iesire" in presa e aici : http://www.primatv.ro/stiri-focus/diparuta-fara-urma.html

Va urma un articol mai amplu pe siteul EMA , la finalizarea actiunii !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use