Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

automata sau manuala?

Postări Recomandate

Re: automata sau manuala?

Automata :grin:

Si cat mai "american" mai bine (adica 4 viteze + overdrive)... eu am avut Landcruiser kj90 automat si acuma Isuzu Dmax tot automat si numai vreau cutie manuala, am probat Pajero cu cutie automata si merge superb, oricum sunt multi membri a lui forum cu pajero automat, sigur ca te zicem mai mult despre pajero special.. :grin:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu is pt AUTOMATA

poti sa bei mai usor cafeau cand iesi din noroi .... o apuci mai sanatos ca nu ai gandul schimbatorului

Ai dreptate :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Subscriu fara sa clipesc! Nu as mai vrea vreodata sa am masina fara cutie automata! Este fantastic de comod... Stai linistit, nu tot mesteci in ceaun toata ziua. Utila si la drum lung, in oras si, din cite am vazut(nu am fost la off-road extrem, competitii etc.) si in teren. Am bagat-o prin mocirle si nameti si s-a descurcat foarte bine. Precizez ca eu am un Pajero 2.8 TDI... Deci... AUTOMATA! :h5 :bannana

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

I-ati tata manuala ca sa invarti batul. Cu automata unde-i farmecul cand folosesti un singur picior si mana dreapta o tii de forma pe schimbator? Vorba lu` Georgenis, ai si frana de motor mai buna, ai si ambreiaj cu care sa te joci... Eu "votez" cu manuala. Automata e prea plictisitoare.....

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

iti iei manuala :ha: :ha: :ha:

Fara gluma.....ai frina de motor sigura numai la manuala.......la automata te ajuta cuplul,care nu te penalizeaza in teren daca nu stii masina si cum sa mergi offroad...

Am vazut automata,am manuala...prefer manuala,este mai ......nu stiu,cu oua......daca gresesti ,inveti si te perfectionezi.....la automata,te ajuta cum spuneam,cind gresesti......la urcari nu trebuie sa stii ce treapta ai nevoie,schimbi sau nu,ii dai si gata.....la coboriri.....stringi din buci :ha: :ha: :ha:

Este prea mult de discutat....evalueaza si tu singur cit de bine conduci :ha: :ha: :ha: asta mi-a placut si mie :ha: :ha: :ha:

Totul este chestie de comoditate si de obisnuinta.....a mea este cea mai buna...asa suntem noi.....eu am manuala si cu rapoartele schimbate,pe o coborire lejera de 15-20%,eram iesit pe usa,ma tineam de volan,si tipam prin statie sa-mi faca si mie poze cineva de jos....in spate Dl.Flash...tipa disperat in acceasi statie s-o iau drek la vale ca vine automata peste mine si ca nu o tine nici cu frina...el mergind pe urmele mele..... :ha: :ha:

cred ca am ceva poze.....pe tema

Editat de Astral

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Fara gluma.....ai frina de motor sigura numai la manuala.......la automata te ajuta cuplul,care nu te penalizeaza in teren daca nu stii masina si cum sa mergi offroad...

Am vazut automata,am manuala...prefer manuala,este mai ......nu stiu,cu oua......daca gresesti ,inveti si te perfectionezi.....la automata,te ajuta cum spuneam,cind gresesti......la urcari nu trebuie sa stii ce treapta ai nevoie,schimbi sau nu,ii dai si gata.....la coboriri.....stringi din buci :ha: :ha: :ha:

Este prea mult de discutat....evalueaza si tu singur cit de bine conduci :ha: :ha: :ha: asta mi-a placut si mie :ha: :ha: :ha:

Totul este chestie de comoditate si de obisnuinta.....a mea este cea mai buna...asa suntem noi.....eu am manuala si cu rapoartele schimbate,pe o coborire lejera de 15-20%,eram iesit pe usa,ma tineam de volan,si tipam prin statie sa-mi faca si mie poze cineva de jos....in spate Dl.Flash...tipa disperat in acceasi statie s-o iau drek la vale ca vine automata peste mine si ca nu o tine nici cu frina...el mergind pe urmele mele..... :ha: :ha:

cred ca am ceva poze.....pe tema

Contrazic.Te astept la primul noroi sa facem o proba :h5

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: ezact ce spuneam,bre.....a mea este mai buna......asa suntem noi.......da a mea e dreapta .....da este o vechitura.....si iarasi vechea discutie........fiecare cu a lui.... :ha: :ha: :pt :pt :top :as si iese o balaceala romaneasca......

Concluzia.....automata-i super,aia cu manuala sunt .......la libera alegere :grin: si eu am manuala.......

Acum toti sunt multumiti :ha: :ha: :ha: ideea este ca fiecare merge cu ce are.......ia sa gasesti tu manuala si 2-3 ani mai noua si cu 2000 mai ieftina,sa vezi ce de automate i-ti cumperi :ha: :ha: :ha: sa fim seriosi problema este mult mai adinca.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Uite poze......... :x :grin: :banana ce vremuri.....

Link spre comentariu

cum fac frina de motor? cu mult respect.

Promit ca-ti fac un film si-l postez pe topic-ul tau sa-ti dai seama ca si cu automata ai frana de motor! MA fortez si eu sa ies pe geam sau pe usa din spate sa vezi cum coboara si o masina cu cutie automata daca stii s-o folosesti.... iar RZV baga de la el si nu-ti zice ca are rapoartele schimbate :P

Duminica seara vei avea filmul, ies putin din oras si-l voi face pentru tine! :h5

dar pana atunci sa te uiti la asta dar nu cred ca-ti vei da seama prea mult

pamantul era foarte moale si alunecau rotile ca erau incarcate

Editat de Astral

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

ce dreak....''eu am manuala si cu rapoartele schimbate'' scrie mai sus cu citeva posturi......am dat copy-paste..citeste tot pe indelete nea Valy si pe urma trage concluzii..... am spus ca te ajuta automata daca nu ai experienta.....cu manuala experimentezi.....si faci experienta........nu trebuie sa ne batem in poze si filme,sa demonstram ca suntem ....asa cum suntem noi si masinile noastre......

Pun pariu ca nu ai citit toate posturile cu atentie pt ca erai plictisit :ha: :ha: :ha: ,poate ca intelegeai si substratul nu doar ca este mai buna intr-un anume fel...

Tu ai spus ca te puneau puneau baietii sa negociezi o urcare in stil de cutie manuala si tu cu automata a intervenit Sorin -Da-i ba ca-i automata asta,lasa-i p-astia"si s-a schimbat situatia......este?este!

Tu spune cu mina pe inima ca daca era cu 500L mai putin, la cumparare masina identica cu asta si cutie manuala,dadeai plus 500 aia sa fie automata?

Hai sa fim seriosi si prieteni si sa vedem si curtea noastra :P

Ai dreptate, ale voastre sunt mai bune! :banana :banana

Link spre comentariu

ce dreak....''eu am manuala si cu rapoartele schimbate'' scrie mai sus cu citeva posturi......am dat copy-paste..citeste tot pe indelete nea Valy si pe urma trage concluzii..... am spus ca te ajuta automata daca nu ai experienta.....cu manuala experimentezi.....si faci experienta........nu trebuie sa ne batem in poze si filme,sa demonstram ca suntem ....asa cum suntem noi si masinile noastre......

Pun pariu ca nu ai citit toate posturile cu atentie pt ca erai plictisit :ha: :ha: :ha: ,poate ca intelegeai si substratul nu doar ca este mai buna intr-un anume fel...

Tu ai spus ca te puneau puneau baietii sa negociezi o urcare in stil de cutie manuala si tu cu automata a intervenit Sorin -Da-i ba ca-i automata asta,lasa-i p-astia"si s-a schimbat situatia......este?este!

Tu spune cu mina pe inima ca daca era cu 500L mai putin, la cumparare masina identica cu asta si cutie manuala,dadeai plus 500 aia sa fie automata?

Hai sa fim seriosi si prieteni si sa vedem si curtea noastra :P

Ai dreptate, ale voastre sunt mai bune! :banana :banana

Da Razvane ai dreptate, iarta-ma, mi-era lene sa citesc, ca erau multe randuri.... bla bla... credeam ca...... ce sa mai... la-s ca-l plimb eu pe Radu si dupa ti-l dau tie si isi face omu` o idee de ce si cum, ok? :p

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

:grin: satisfactie.....si gata? ideea este ca omul intreba in topicul initial doar de Mitsu.....automat sau manual.....in regim de offroad grav.....si noi ne batem pe cine este mai tare....

Poate ar trebui sa recunoastem ca offroad in regim de concurs poate sa faca dupa ce investeste bine de tot in autocar...si atunci daca-i facuta bine poate sa aiba ce cutie vrea el......si doar el,dupa stil si preferinta,cum stie si poate sa mearga el........

Sa ma contrazica cineva dintre cei care se dau la concursuri daca nu am dreptate.....,,

Noi vorbim sa facem ceva si ne mai si contrazicem/suparam gratuit......

Si eu te iubesc prieteneste :grin: :ha: :ha:

Link spre comentariu

O putem tine asa la nesfirsit... zau! Si eu am frina de motor cu automata, ba nu ca nu ai, ba am... Sincer, cred ca tine de gusturile fiecaruia... Unii prefera automata(de exemplu, eu, care, e drept, nu fac off-road extrem), altii... manuala. Nici unii, nici ceilalti nu pot fi blamati insa si nici nu inseamna ca una dintre parti este superioara in vreun fel sau altul... Dupa mine, ar trebui sa incerci, cumva, ambele variante. Cind ai ocazia, da-te in teren, atit cu manuala, cit si cu automata! Vezi ce-ti place si decizi apoi, in functie si de banutii de care dispui... Bafta multa, indiferent de cutia pe care o vei alege! :h5

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare