cfantana Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Domnu Florin nu ne spuneti si noua cum a fost?Cate masini?Cine a castigat?Poze?Cat s-a baut?.........chiar asa secretosi sunteti? :roll: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Domnu Florin nu ne spuneti si noua cum a fost?Cate masini?Cine a castigat?Poze?Cat s-a baut?.........chiar asa secretosi sunteti? :roll: ma calci pe rana :( sub asteptari si pregatiri; au venit zippo, mauri, craiu de la TM, robert si cristi de la IS si un domn de la MS, restul de restul fiind stuff s-a mers pe roadbook dar fara start ca nu prea erau terratripuri in dotare, deci castigatiri au fost toti care au venit= :grin: s-au facut o mie de poze de catre un tovaras a lui zippo, dar inca nu le-am primit; de beut?? asta-i buna.. s-o beut tot pana la ultima picatura din dotare astept pozele sa va rasfatz :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Asteptam pozele 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Intalnirea a fost super desi participarea nu a fost asa numeroasa cum ma asteptam. Traseele au fost superbe si peisajele minunate. :B Multumesc organizatorilor :1 Din pacate pentru poze mai avem un pic de asteptat... ... Sunt multe si trebuiesc selectate din cele peste 1000 poze. In seara asta doa una-doua.... Revenim cu poze. :sp Sper sa mai primesc de la fotograf. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ducu25 Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 incepem cu cateva poze saluti iaca si eu "fotografu" sa ma bag in seama ca stiu ca multa lume asteapta pozele; asa ca deocamdata pun cateva aici asa sa va fac pofta :)) sper sa va placa Ducu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ducu25 Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 hey vad ca nu pot posta mai mult de 5 poze dintr-un foc asa ca iaca inca o serie enjoy Ducu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ducu25 Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 me again :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 :W si bine ai venit cu pozele. multumim :ww Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 Simbata veneam din delta si pe la Lutsch ma batea gindu' sa va caut, da trageam ditai barcoiu dupa patrol.Imi pare rau ca nu am putut veni :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 Simbata veneam din delta si pe la Lutsch ma batea gindu' sa va caut, da trageam ditai barcoiu dupa patrol.Imi pare rau ca nu am putut veni :( trebuia sa anunti ca-l lasa-i la craiu-n remorca (tot la lutsch) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 super baieti ! :B mai bagati poze Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Salutare domnilor, Multumim Utza si Sorin si tuturor care s-au luptat sa organizeze raidul. Super misto :1 Impreuna cu Romana ne-am simtit minunat. pacat ca mi-am uitat palaria pe la Sureanu, asta daca nu mi-a recuperat-o Utza. daca a recuperat-o dau o bere. Ducu, felicitari pozele sunt super. mai baga. Pentru cei care au fost la Cluj cu Florian, va anunt ca a tot stat pe ganduri, sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... :grin: Una peste alta multumim! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 22, 2007 Autor Partajează Postat August 22, 2007 sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... hainumahai :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Salutare domnilor, Multumim Utza si Sorin si tuturor care s-au luptat sa organizeze raidul. Super misto :1 Impreuna cu Romana ne-am simtit minunat. pacat ca mi-am uitat palaria pe la Sureanu, asta daca nu mi-a recuperat-o Utza. daca a recuperat-o dau o bere. Ducu, felicitari pozele sunt super. mai baga. Pentru cei care au fost la Cluj cu Florian, va anunt ca a tot stat pe ganduri, sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... :grin: Una peste alta multumim! O sticla de vin rosu plus dobanda ! Stai linistit e la noi la firma, cind treci prin Sebes poti sa te opresti sa o recuperezi pana atunci e pe maini bune. :h5 TE saluta-m Utza-sorin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 Salutare domnilor, Multumim Utza si Sorin si tuturor care s-au luptat sa organizeze raidul. Super misto :1 Impreuna cu Romana ne-am simtit minunat. pacat ca mi-am uitat palaria pe la Sureanu, asta daca nu mi-a recuperat-o Utza. daca a recuperat-o dau o bere. Ducu, felicitari pozele sunt super. mai baga. Pentru cei care au fost la Cluj cu Florian, va anunt ca a tot stat pe ganduri, sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... :grin: Una peste alta multumim! O sticla de vin rosu plus dobanda ! Stai linistit e la noi la firma, cind treci prin Sebes poti sa te opresti sa o recuperezi pana atunci e pe maini bune. :h5 TE saluta-m Utza-sorin! Multam, O recuperez de la voi in drum spre Baia Mare. Cat e dobanda pe zi? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Sper sa nu se supere ducu25 ca postez din ce ne-a trimis el, de aceea fac precizarea ca fotografiile ii apartin lui. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 inca o serie Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Salutare domnilor, Multumim Utza si Sorin si tuturor care s-au luptat sa organizeze raidul. Super misto :1 Impreuna cu Romana ne-am simtit minunat. pacat ca mi-am uitat palaria pe la Sureanu, asta daca nu mi-a recuperat-o Utza. daca a recuperat-o dau o bere. Ducu, felicitari pozele sunt super. mai baga. Pentru cei care au fost la Cluj cu Florian, va anunt ca a tot stat pe ganduri, sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... :grin: Una peste alta multumim! O sticla de vin rosu plus dobanda ! Stai linistit e la noi la firma, cind treci prin Sebes poti sa te opresti sa o recuperezi pana atunci e pe maini bune. :h5 TE saluta-m Utza-sorin! Multam, O recuperez de la voi in drum spre Baia Mare. Cat e dobanda pe zi? cit te lasa pe tine inima sa dai, tu sti ce valoare are palaria ta! :dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Sper sa nu se supere ducu25 ca postez din ce ne-a trimis el, de aceea fac precizarea ca fotografiile ii apartin lui. locul :1 pentru cea mai cuminte si frumoasa fetita copilot-Romana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ducu25 Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 zippo, stai linistit e bine daca mai pui tu ceva poze ca io nu am stat prea bine cu timpul; la lucru se apropie sfarsitul de luna si la mine e nebunie si uite ca sa-ti fac si un serviciu, sa nu ai dobanda mare de la Melente pt palarie :grin: , poate o iau eu sapt viit cand vin la Sibiu; ca oricum voi trece prin Sebes ca am promis un cd cu poze si pt ca prima data m-am grabit sa pun doar poze, vreau doar sa zic si eu un multumesc tuturor celor care au pus umarul ca acel weekend de la Sebes sa iasa bine; nu am eu termen de comparatie insa traseul a fost misto, atmosfera la cabana super, mancare buna, oameni de gasca, iar mancare buna mai ales acolo la stana, si iar traseu misto duminica, si ... ce mai, totul a fost excelent tineti-o tot asa; mai ales ca mi-a facut pofta Craiu de un ATV si .. cine stie cand ma alatur si eu ca participant (gasesc eu un alt paparazzi ca sa avem "dovezi") :) have fun tuturor Ducu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Salutare fratilor, CRAIU e in zona.Si mai departe trebuie sa zic si eu ceva legat de iesirea de la Sebes.....nu ca nu a zis nimeni nimic dar......nota :10 :10 pentru UTZA si MELENTE, asteptam urmatoarea iesire,totul a fost super fain......lumea,distractzia,mancarea si vizita la stana au fost extraordinare. Ce mai, a fost cum am mai zis, de nota 10. apropo....;fotograful; a pus trup si suflet si cand spun trup cei care au fost acolo stiu la ce ma refer :bean salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate