Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PRIETENEASCA SEBES 16-19 august 2007

florum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Domnu Florin nu ne spuneti si noua cum a fost?Cate masini?Cine a castigat?Poze?Cat s-a baut?.........chiar asa secretosi sunteti? :roll:

ma calci pe rana :(

sub asteptari si pregatiri;

au venit zippo, mauri, craiu de la TM, robert si cristi de la IS si un domn de la MS, restul de restul fiind stuff

s-a mers pe roadbook dar fara start ca nu prea erau terratripuri in dotare, deci castigatiri au fost toti care au venit= :grin:

s-au facut o mie de poze de catre un tovaras a lui zippo, dar inca nu le-am primit;

de beut?? asta-i buna.. s-o beut tot pana la ultima picatura din dotare

astept pozele sa va rasfatz :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intalnirea a fost super desi participarea nu a fost asa numeroasa cum ma asteptam.

Traseele au fost superbe si peisajele minunate. :B

Multumesc organizatorilor :1

Din pacate pentru poze mai avem un pic de asteptat...

... Sunt multe si trebuiesc selectate din cele peste 1000 poze.

In seara asta doa una-doua....

Revenim cu poze. :sp

Sper sa mai primesc de la fotograf. :P

Link spre comentariu

Vizitator ducu25

incepem cu cateva poze

saluti

iaca si eu "fotografu" sa ma bag in seama ca stiu ca multa lume asteapta pozele; asa ca deocamdata pun cateva aici asa sa va fac pofta :))

sper sa va placa

Ducu

Link spre comentariu

Salutare domnilor, Multumim Utza si Sorin si tuturor care s-au luptat sa organizeze raidul. Super misto :1

Impreuna cu Romana ne-am simtit minunat. pacat ca mi-am uitat palaria pe la Sureanu, asta daca nu mi-a recuperat-o Utza. daca a recuperat-o dau o bere.

Ducu, felicitari pozele sunt super. mai baga. Pentru cei care au fost la Cluj cu Florian, va anunt ca a tot stat pe ganduri, sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... :grin:

Una peste alta multumim!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Salutare domnilor, Multumim Utza si Sorin si tuturor care s-au luptat sa organizeze raidul. Super misto :1

Impreuna cu Romana ne-am simtit minunat. pacat ca mi-am uitat palaria pe la Sureanu, asta daca nu mi-a recuperat-o Utza. daca a recuperat-o dau o bere.

Ducu, felicitari pozele sunt super. mai baga. Pentru cei care au fost la Cluj cu Florian, va anunt ca a tot stat pe ganduri, sa sara cu masina in baraj, sa nu sara.... :grin:

Una peste alta multumim!

O sticla de vin rosu plus dobanda !

Stai linistit e la noi la firma, cind treci prin Sebes poti sa te opresti sa o recuperezi pana atunci e pe maini bune. :h5

TE saluta-m Utza-sorin!

Link spre comentariu

Una peste alta multumim!

Stai linistit e la noi la firma, cind treci prin Sebes poti sa te opresti sa o recuperezi pana atunci e pe maini bune. :h5

TE saluta-m Utza-sorin!

Multam, O recuperez de la voi in drum spre Baia Mare. Cat e dobanda pe zi?

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Sper sa nu se supere ducu25 ca postez din ce ne-a trimis el, de aceea fac precizarea ca fotografiile ii apartin lui.

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Una peste alta multumim!

TE saluta-m Utza-sorin!

Multam, O recuperez de la voi in drum spre Baia Mare. Cat e dobanda pe zi?

cit te lasa pe tine inima sa dai, tu sti ce valoare are palaria ta! :dr4

Link spre comentariu

Vizitator ducu25

zippo, stai linistit

e bine daca mai pui tu ceva poze ca io nu am stat prea bine cu timpul; la lucru se apropie sfarsitul de luna si la mine e nebunie

si uite ca sa-ti fac si un serviciu, sa nu ai dobanda mare de la Melente pt palarie :grin: , poate o iau eu sapt viit cand vin la Sibiu; ca oricum voi trece prin Sebes ca am promis un cd cu poze

si pt ca prima data m-am grabit sa pun doar poze, vreau doar sa zic si eu un multumesc tuturor celor care au pus umarul ca acel weekend de la Sebes sa iasa bine; nu am eu termen de comparatie insa traseul a fost misto, atmosfera la cabana super, mancare buna, oameni de gasca, iar mancare buna mai ales acolo la stana, si iar traseu misto duminica, si ... ce mai, totul a fost excelent

tineti-o tot asa; mai ales ca mi-a facut pofta Craiu de un ATV si .. cine stie cand ma alatur si eu ca participant (gasesc eu un alt paparazzi ca sa avem "dovezi") :)

have fun tuturor

Ducu

Link spre comentariu

Salutare fratilor, CRAIU e in zona.Si mai departe trebuie sa zic si eu ceva legat de iesirea de la Sebes.....nu ca nu a zis nimeni nimic dar......nota :10 :10 pentru UTZA si MELENTE, asteptam urmatoarea iesire,totul a fost super fain......lumea,distractzia,mancarea si vizita la stana au fost extraordinare. Ce mai, a fost cum am mai zis, de nota 10. apropo....;fotograful; a pus trup si suflet si cand spun trup cei care au fost acolo stiu la ce ma refer :bean
salutari de la tm
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare