adrian Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Mai este o camera cu doua paturi disponibila? In sfirsit am reusit sa-mi iau liber in perioada respectiva, si o sa vin cu tot familionu' ... sa vada si ei Ardealul! Sintem trei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 Mai este o camera cu doua paturi disponibila? In sfirsit am reusit sa-mi iau liber in perioada respectiva, si o sa vin cu tot familionu' ... sa vada si ei Ardealul! Sintem trei... Am notat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Confirm pentru mine. Nu stiu inca daca e vb de camera cu 1 sau 2 paturi. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator von Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 vin si eu cu sacalu, la cort :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Lista celor inscrisi pana in acest moment: 1. Gepetto 2. Catagsm 3. Alpinman 4. Mugur 5. Nanuk 6. Alex 7. AT 5.9 8. cfantana 9. Soimu' 10. Bruno 11. Turagmes 12. Crysst 13. Silviu Cormos 14. Koala 15. Navara 16. Hamat5 17. Nike&Patrol 18. dream_car 19. Angus&Florin 20. ionutzt 21. Trooper 22. Miron 23. GabiC 24. DragosDim 25. ekkakon 26. Landy 27. Zippo 28. Skipper 29. Andy68 30. YO2LZP 31. BigDude 32. Adrian 33. Bogdan4x4 34. redscorpion 35. Sacalul&von 36. Suzuker 37. AirWolf ... 99. Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 ne inmultim vazand cu ochii.....asta e bine Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 nea max-ule, trebe' ceva echipare minima? Sau optima? Merge si cu Range-ul? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 nea max-ule, trebe' ceva echipare minima? Sau optima? Merge si cu Range-ul? Sunt trasee si de mediu-soft cat si de extrem. Se poate veni cu orice masina 4x4 echipata cat de cat, cel putin cu niste anvelope ca adecvate. In rest, sa aiba fiecare o sufa, cric, stingator, o rezerva de conbustibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Maaaamaaa ! acum imi dau seama cata bautura am de dat :? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 Am uitat ceva. Palinca o dau eu dar restul bauturii e problema voastra. :grin: :be :dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Cu parere de rau nu mai pot sa vin la aceasta intalnire . Tocmai mi-a fost ridicat permisul de conducere de catre un prost pe 90 de zile.bag picioru in politia din romania. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 Cu parere de rau nu mai pot sa vin la aceasta intalnire . Tocmai mi-a fost ridicat permisul de conducere de catre un prost pe 90 de zile.bag picioru in politia din romania. Nu lasa amanunte din astea sa te blocheze. Poate sa conduca altcineva pe drum pana aici. Oricum pe trasee nu trebuie permis. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 nu e acelasi lucru.turb de nervi GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 incearca sa-l obti mai repede.. :( ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 de doua ore tot dau telefoane GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 de doua ore tot dau telefoane mergi si da examenul, se reduce la 30 de zile. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Cu parere de rau nu mai pot sa vin la aceasta intalnire . Tocmai mi-a fost ridicat permisul de conducere de catre un prost pe 90 de zile.bag picioru in politia din romania. adevarat ghinion ! la naiba cu militieni astia :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 futui.... ce naspa situatie :? Poate e cineva e forum care sa poata interveni pe undeva, stiu ca se mai poate. Pt offroad nu iti trebuie permis, iti iei pe cineva pina acolo sa conduca si gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Ghita imi pare rau si eu am fost 3 luni pieton tot din cauza alcoolului :( Partea si mai trista e ca mi-a facut nevasta o surpriza cu doua bilete in Egipt chiar in perioada intalnirii :cr :hw E prima pe care o ratez si sunt plin de draci :( Si ce show am avut cu ea pana acuma........ Imi iau revansa data viitoare 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Ghita imi pare rau si eu am fost 3 luni pieton tot din cauza alcoolului :( Partea si mai trista e ca mi-a facut nevasta o surpriza cu doua bilete in Egipt chiar in perioada intalnirii :cr :hw E prima pe care o ratez si sunt plin de draci :( Si ce show am avut cu ea pana acuma........ Imi iau revansa data viitoare 8) ce ti-e si cu femeile... daca ar citi si ele pe forum, ar sti! :old PS: lasa, mai bine sa nu citeasca, prietenii stiu de ce... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Iti dai seama ca intentia ei buna si surpriza la care se astepta sa sar in sus de bucurie au fost un soc pentru mine :grin: Nu intelegea de ce m-am schimbat la fata :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Ghita imi pare rau si eu am fost 3 luni pieton tot din cauza alcoolului :( Partea si mai trista e ca mi-a facut nevasta o surpriza cu doua bilete in Egipt chiar in perioada intalnirii :cr :hw E prima pe care o ratez si sunt plin de draci :( Si ce show am avut cu ea pana acuma........ Imi iau revansa data viitoare 8) Mai lasa si tu chiar atunci trebuia, vorbesc eu cu Hooney Bunny poate ca reusesc sa o conving . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Daca mergeai cu masina in Egipt nu-ti mai parea rau :) 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Tocmai acuma am vb poate am noroc sa ma lase fara permis 30 de zile. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Merg si eu de joi. O camera cu 2 paturi, daca se poate. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate