Max Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Vin si eu, vin si eu ! Dar cred ca plec de miercuri si fac un popas in cetatea Sighisoarei iar joi ma indrept furtunos spre Baia Mare sa vad unde au pus butelcile cu palinca, nu de alta dar daca tot am fost bodyguard macar sa fie pazite "bine". O sa vin si cu "remorca" dupa mine asa ca poate fac un club 4x4 femina ( asta depinde de calitatea palinci). Salutare si la mai mare ............noroi ! Te asteptam cu drag. Apropo de club 4x4 femina, cum am promis, persoanele care nu merg sambata in traseu cu masinile, pot beneficia de un tur turistic cu microbusul in Maramuresul istoric: Sapanta - Cimitirul vesel, Sighetul Marmatiei - Memorialul Durerii, Biserica de la Barsana etc... Pentru asta am nevoie din timp de numarul persoanelor disponibile pentru asa ceva. Va rog sa va mobilizati si sa va consultati prietenele/amantele/sotiile/copii/cateii etc... Multumesc Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Nu am nici o sansa , vrea sa fie copilot asa ca am pus-o..........de doua persoane la concurs. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 A-leu,,,va trimite MAX numa in locuri de tristetze,,cimitire si alte helea,,,fetele vor in locuri vesele,,dak-im aduc nevasta,,,nu vrea in cimitire vre in BAR-uri Cu respect,,,pepi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Lista celor inscrisi pana in acest moment: 1. Gepetto 2. Catagsm 3. Alpinman 4. Mugur 5. Nanuk 6. Alex 7. Landy 8. cfantana 9. Soimu' 10. Bruno 11. Turagmes 12. Crysst 13. Silviu Cormos 14. Koala 15. Navara 16. Hamat5 17. Nike&Patrol 18. Suny 19. Angus&Florin 20. Kecske 21. Levo 22. Miron 23. GabiC 24. DragosDim 25. ekkakon 26. yo2bt 27. Zippo 28. Skipper 29. Andy68 30. YO2LZP 31. BigDude 32. Adrian 33. Bogdan4x4 34. redscorpion 35. Sacalul&von 36. Suzuker 37. AirWolf 38. pepi3103 39. Niros5 40. mrJv 41. Florin Bujgoi - MTuner 42. Doru ... 99. Max *daca au mai aparut ceva modificari, cineva nu mai vine sau cineva care vine nu se regaseste in lista, va rog sa ma contactati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Eu zic ca mai lipsesc de pe lista ta [ oameni care au anuntat ca vin de la Bucuresti, inca de joi ] : mrJv - Suzuki Vitara - nu stiu de cazarea lui nimic Florin Bujgoi - MTuner - Nissan Patrol - a platit deja 120 RON / avans camera Doru [ prieten de-al lui Cristi - copilotul meu ] - a platit deja 120 RON / avans camera - n-are masina "de dat", dar va merge la mine in Patrol ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Eu zic ca mai lipsesc de pe lista ta [ oameni care au anuntat ca vin de la Bucuresti, inca de joi ] : mrJv - Suzuki Vitara - nu stiu de cazarea lui nimic Florin Bujgoi - MTuner - Nissan Patrol - a platit deja 120 RON / avans camera Doru [ prieten de-al lui Cristi - copilotul meu ] - a platit deja 120 RON / avans camera - n-are masina "de dat", dar va merge la mine in Patrol ... Rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Achitat Trimis azi 19.09.2007 prin mandat postal pentru Mitrescu Sorin si Mitrescu Ileana Simona suma de 240 ron . Cazarea se achita cind ajungem acolo ? :lr www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Re: Achitat Trimis azi 19.09.2007 prin mandat postal pentru Mitrescu Sorin si Mitrescu Ileana Simona suma de 240 ron . Cazarea se achita cind ajungem acolo ? :lr Multumim. Cazarea se achita aici direct la receptie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Din pacate se pare ca voi lipsi si de la intalnirea asta :cry: . Piesele pentru LongSam pleaca abia azi si state si, dupa cum se misca posta , nu e timp suficient sa ajunga si sa le montez :cry: . Imi pare cel mai rau...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Cu megaparere de rau, trebuie sa va anunt ca nici eu nu pot veni. Socoteala cu soacra sa stea sa ajute pt copil nu s-a potrivit. Medicul pediatru nu a aprobat plecarea la BM pe motive ...ca-i prea mica. asa ca.. ne vedem mai incolo. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 ok eu vin cu Serge. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2007 ok eu vin cu Serge. Ok. Sa imi spui ce camera(e) doresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2007 @AirWolf te rog sa imi spui clar daca vi la intalnire nu sa te tin in lista iar tu esti de fapt la Cheia. Si acelasi lucru e valabil si pentru altii care sunt nehotarati. Este lipsa de respect ca sa spuneti ca veniti, iar in ultimul moment sa nu mai veniti. Ganditi-va ca este munca pentru fiecare participant, cheltuieli care se fac , etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 si daca totusi pot veni? se poate achita totul acolo? am sanse sa gasesc cazare? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2007 si daca totusi pot veni? se poate achita totul acolo? am sanse sa gasesc cazare? Bineinteles ca se poate achita aici. Nu vreau sa garantez insa pentru cazare pt ca vor veni si cativa care nu sunt inregistrati in lista aceasta. Cred totusi ca va fi loc pt toata lumea. Cei din lista au prioritate absoluta. Eu incerc pe cat posibil sa retin camere in principal pentru membrii forumului dar mai sunt si alti invitati. Da si tu cumva din pedale si hotaraste-te cat mai repede. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Kecske numai sambata(isi cauta un copilot, nu vine singur), Levo deloc :( (Din lipsa de timp/bani/intelegere in familie) Dar la Odorhei, la concurs ma duc, din fericire. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Kecske numai sambata(isi cauta un copilot, nu vine singur) ... Sa ii rezerv o camera cu doua paturi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Pina nu ninge io nu ma bag in pat :grin: Si de altfel cred ca avem multe de povestit cu Manole, Nike,Tuparu si Ursu :be Deci cort si la mine :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Kecske numai sambata(isi cauta un copilot, nu vine singur) ... Sa ii rezerv o camera cu doua paturi? Fara camera http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 mai baieti care mai este cu cortul? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 mai baieti care mai este cu cortul? Sunt cativa. Te pun pe lista? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 da punema !!! vezi ca yo2lzp a avut un accident destul de urat sambata (zucu este destul de praf)sper sa vina cu mine dar mai vedem !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 ...vezi ca yo2lzp a avut un accident destul de urat sambata (zucu este destul de praf)sper sa vina cu mine dar mai vedem !!! Urata treaba. El sa fie sanatos, ca fierul se indreapta mai usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 ...vezi ca yo2lzp a avut un accident destul de urat sambata (zucu este destul de praf)sper sa vina cu mine dar mai vedem !!! Urata treaba. El sa fie sanatos, ca fierul se indreapta mai usor. au scapat cu bine(mai ramane de vazut daca mai vine macar ca si copilot) eu totusi sper !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Lista celor inscrisi si situatia cazarii pana in acest moment: 1. Gepetto camera cu pat matrimonial 2. Catagsm camera cu pat matrimonial 3. Alpinman cort 4. Mugur camera cu pat matrimonial 5. Nanuk camera cu doua paturi 6. Alex camera cu pat matrimonial 7. Landy Camera cu pat matrimonial 8. cfantana camera cu un pat 9. Soimu' camera cu un pat 10. Bruno cort 11. Turagmes cort 12. Crysst camera cu doua paturi 13. Silviu Cormos 14. Koala camera cu doua paturi 15. Navara camera cu doua paturi 16. Hamat5 camera cu un pat 17. Nike&Patrol camera cu un pat 18. Suny ? 19. Angus camera cu doua paturi 20. Florin camera cu pat matrimonial 21. Kecske 22. Miron camera cu doua paturi 23. GabiC camera cu un pat 24. DragosDim camera cu doua paturi 25. ekkakon ? 26. yo2bt camera cu doua paturi 27. Zippo impreuna cu Skipper 28. Skipper camera cu 2 paturi 29. Andy68 camera cu doua paturi 30. YO2LZP ? 31. BigDude camera cu doua paturi 32. Adrian camera cu doua paturi 33. Bogdan4x4 apartament 34. Trooper camera cu doua paturi 35. Sacalul&von cort 36. Suzuker camera cu pat matrimonial 37. AirWolf ? 38. pepi3103 ? 39. Niros5 camera cu pat matrimonial 40. mrJv camera cu doua paturi 41. FlorinBujgoi camera cu doua paturi 42. Doru camera cu doua paturi 43. Vitalies camera cu pat matrimonial 44. Decenu camera cu doua paturi 45. Mongli camera cu doua paturi 46. Kato cort 47. Afantana camera cu un pat ... 99. Max in padure :y :ha Va rog sa corectati si sa completati unde e cazul. Camerele cu un pat sunt toate ocupate. :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate