pit ciprian Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ionut ai si tu dreptate si atunci cand o sa expire actuala asigurare cred ca asa o sa fac, la momentul acela o sa-i rog pe colegii de pe acest forum sa ma ajute si cu itp-ul bulgaresc, pana atunci sper sa nu ma lovesc bot in bot cu altcineva pe coclauri:bc multumesc pentru raspunsuri:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 6, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cu ITP-ul eu pot sa te ajut daca reusesti sa vii cu masina si sa ma anunti cu doua zile inainte. Costa in jur de 30 euro. Dar o sa ai probleme la frontiera cu asigurarea romaneasca. ITP-ul se face in statie. Atentie, ITP-ul prin corespondenta nu e valabil. Asta ca sa nu zic ca este fals. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Multumesc pentru buna intentie:h5 itp-ul prin corespondenta stiu ca e nu e bun, o sa iau legatura cu tine din timp. 1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladhaliga Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salut! Imi poate spune cineva ce acte trebuie sa aiba o masina inmatriculata in bg? Eventual si poze daca aveti. Am gasit una de vanzare si vreau sa ma asigur ca e ok. Thx! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Trimite-mi o adresa de e-mail ... dar nu e concludent. ITP-ul si asigurarea se pot verifica pe internet ... problema e ca mai trebuie sa recunosti un fals de un act autentic (am vazut la cineva ... toate actele de la o masina erau falsuri, xerox-uri color etc. A dezmembrat masina rapid si a vandut-o bucati) Eu am facut o copie color dupa cartea masinii, apoi am laminat-o si cand am aratat-o la niste persoane care se ocupa cu inmatriculari in BG., nu si-au dat seama ca nu e originalul ... s-a prins unul, dar mai tarziu. E bine sa le vada (actele respective) cineva care are masina pe Bg. sau se ocupa cu asa ceva. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ieri fusei la Ruse sa-mi fac ITP-ul si asigurarea ... La vama, ma intreaba tanti de la taxa de pod daca am rovinieta :wtf1: ii zic: "Da ce va intereseaza? ... nu-mi raspunde, imi da chitata si plec. Vamesul roman ne cere buletinele si apoi vine bulgarul si ma intreaba daca am ITP si asigurare valabila :wtf1::wtf1: ii arat hologramele din geam, dar el imi cere actele. Ii dau ITP-ul si adigurarea, dar el imi cere si cartea verde :wtf1::wtf1::wtf1: ... ii dau si cartea verde si prietenul meu il intreaba ca are si el o masina caruia i-a expirat ITP-ul si ar vrea sa vina pe roti :grin: la care vamesul ii zice: "... o mica atentie si se rezolva ..." :ha: La ITP ... talonul mare, talonul mic, ITP-ul mare, ITP-ul mic, buletinul ... si imi mai cer: asigurarea, impozitul, stingator, trusa, triunghi, vesta :wtf1::wtf1::wtf1::wtf1: ... eu le aveam pe toate ... taxa 35 leva, le-am dat 40 si la revedere. Exista si alte statii de ITP unde se poate si fara atatea pretentii, dar astia m-au surprins si pe mine ... probabil daca n-aveam toate accesoriile, plateam mai mult :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2014 Autor Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG La cine fusesi bre la Ruse? De iti ceru atatea docomente? Eu merg ptr ITP cu masina la o reprezentanta Renault si n-au fost niciodata probleme (ultima oara acum o luna ptr ITP-ul unui prieten). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG A fost acolo unde facem ITP-ul de vreo 3 ani. Acum au devenit brusc f.rigurosh sau poate foamea e mare si la ei... :ha: BG nu mai e "El Dorado" unde se crede ca e totul permis...:old asta daca vrei sa faci totul pe bune. Despre falsuri si vrajeli e alta discutie dar pt.cine vrea sa se complice inutil...:br Apropo va recomand sa nu mai faceti asigurarea la "brokeri" de pe langa KAT sau parcurile auto, mereu va vor prezenta variantele scumpe...ca trebuie sa isi ia comisionul. Mergeti in centru orasului in zona pietonala. E mai safe. :h5 Editat August 10, 2014 de nessum Adaugare poze. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2014 Autor Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG "Brokeri" = cioarele care te abordeaza la vama sau alte sburatoare inchise la penaj si vinetii la gingii ...:bi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG ITP-ul l-am facut pe Ulita Potsdam, 45 grade 51' 23,84" N 25 grade 59' 49,16" E Surpriza placuta a fost la sediul Lev-Ins unde RCA-ul a fost mai ieftin cu 100 leva :banana fata de cea de anul trecut (tot la Lev-Ins, dar facut de un broker care lucreaza chiar la statia ITP). E adevarat ca brokerul mi-a aratat preturile de la toate firmele de asigurari si eu am ales la Lev-Ins. Insa preturile afisate sunt cele ale brokerului, cu comisionul lui inclus. Ca unii nici nu-ti arata preturile si iti zic din burta, e alta poveste. El poate vinde o asigurare oricat de scump. Iti da chitanta, dar diferenta de pret ii ramane lui. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG cat a costat asigurarea? Mai am o luna de numere rosii, puteti sa imi recomandati si mie o persoana de incredere care sa imi inmatriculeze masina acolo si sa nu imi anuleze asigurarile sau chestii d-astea? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG cat a costat asigurarea? Mai am o luna de numere rosii, puteti sa imi recomandati si mie o persoana de incredere care sa imi inmatriculeze masina acolo si sa nu imi anuleze asigurarile sau chestii d-astea? Nu e relevant cat a costat ca depinde cu ce compari ... anul trecut am platit 330 leva, iar anul asta 230 leva ... Persoana recomandata s-a mai zis aici (Nik) ... la el a fost si seful politiei Targoviste sa-si inmatriculeze o masina :ha: , iar firma pe care s-a facut inmatricularea se numeste AUTOVIT :ha: Iar asigurarea o poti face tu direct la un sediu de firma de asigurari si stai linistit. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2014 Autor Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Asta cu Autovitu chiar e tare ... :ha: Intreaba meletianu: "Cine-i propietar?" ...Raspuns logic ..."Autovit" ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Da, direct la asigurator a facut si colegul meu, aparea online valabila pe un an si dupa cateva zile s-a trezit ca nu mai apare valabila. Acum asteptam mail de la asigurator sa vedem cine a anulat-o, dar cel mai sigur cel pe numele caruia e inmatriculata. Asa ca e foarte important si aspectul asta. Si mai important e ca persoana sau firma din Bulgaria sa nu aibe daune multe, ca altfel asigurarea creste destul de mult. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ciudat ce spui ... a facut-o direct la un sediu sau la un asigurator care poate face la x firme? Si ce e mai ciudat, ala cum a anulat-o, cu ce acte s-a dus la firma de asigurari? De unde stia la ce firma s-a facut? Chiar e interesant ce o sa raspunda asiguratorul. Mai e si varianta (cea mai plauzibila) in care proprietarul (persoana fizica sau juridica) sa fi validat contractul de V-C (intre bulgar si prietenul tau) si ala a scos masina de la fisc, asigurari etc. Intradevar, asigurarile pe persoane fizice sunt mai mari daca au masini multe inmatriculate decat pe firme. Sigur 100% nu poti fi decat daca iti faci tu firma acolo, dar vorbim de alte costuri. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Asigurarea a fost facuta la o firma specializata, dar destul de mare, nu la birouri d-alea de prin rulote. Vede foarte usor la ce firma e asigurarea facuta, o verifica online. Eu il banuiesc pe cel care a inmatriculat masina acolo pe firma lui pentru ca initial colegul a vrut sa prelungeasca actele la el si i-a cerut 500 euro numai pe asigurare. Din cauza asta am fost impreuna la Ruse si le-am facut cu 200. Cred ca esta s-a ofticat ca nu ne-a jecmanit si s-a dus cu contractul de vanzare cumparare la asigurare si a scos banii. Asteptam raspunsul de la firma de asigurari si o sa va zic si aici ce s-a intamplat. Oricum, bine ca a verificat periodic asigurarea, pentru ca altfel poate lovea pe cineva si nu era bine... Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Octa Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG A mai venit cineva recent cu masina de la Ruse(nik) ? pe ce firma s-a facut inscrierea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG A mai venit cineva recent cu masina de la Ruse(nik) ? pe ce firma s-a facut inscrierea? Luna trecuta firma pe care facea inmatriculari era "Autovit"! :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salutare! Nu am reusit sa gasesc pe forum pe userul dedicat "noua", care inmatricula masini in Bg, pe firma. Ma ajuta cineva, va rog? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Nu exista asa ceva ...topicul descrie la momentul de fata doar o procedura si discutie despre legislatie...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Salut Yonutz! Multumesc de raspunsul rapid. Un user de la care trebuia sa iau o masina mi-a precizat de cineva, care are o firma acolo si care ajuta, contra cost desigur. Am uitat insa numele persoanei. De asemenea, ai putea recomanda o firma? Sunt o gramada pe net, care mai de care mai dubioase. Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Nik - 0764373002 - e roman si pana acum foarte serios Svetlio - 0767625660; 00359898868131 - bulgar care stie romana, de asemenea seriosi (dupa fete nu par, dar pe mine m-au ajutat foarte mult si au descurcat niste treburi tare urate) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Multumesc! Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Tel: 0722.433194 / +359897459213 – Ilie Cristian e-mail: office@bgconsult.ro ID messenger: inmatricularibulgaria@yahoo.com Office: Str. Tsarkovna Nezavisimost, nr. 2, Ruse/Bulgaria, (in spatele tribunalului) Il recomand, un tip foarte serios si de incredere, prin el m-am facut rezidenta de Bulgaria si am masinile inmatriculate direct pe numele meu. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Mai fusei o tura la Ruse ... Nitul de plumb (sigiliul) de pe numarul spate s-a transformat in ... plastic :wtf1: si n-are nicio inscriptie, nimic (poate o avea in interior, ca pare facut din doua componete). Timpul de asteptare pt. inmatriculare cu masina lasata acolo a fost de 3 zile lucratoare (masina lasata in seara zilei de 17.12 si luata pe 22.12, tot seara). Are cineva vreun model completat (copie) dupa declaratia fiscala auto? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate