Optimus Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Io zic ca astea-s stiri alarmiste. Ceva majorari de taxe sunt, dar nici chiar asa cum vor unii. Bineinteles ca mafiotii asiguratori incearca sa profite si sa fure mai multi bani, dar pe BG tot iesim mai ieftin decat pe RO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG 350euro....incredibil de "mult" fata de Taxomania unde cu 350euro e daca ai peste 50 de ani cred.Prezinta aia stirea de parca ar fi mai rau ca in Taxomania ...asta e semn ca pentru a scrie la ziar principala conditie e sa ai un IQ mic . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG E adevarat ce a posta Max ... acum cica se falsifica chitantele de impozit :ha: Vor sa le puna holograma. E netul plin de masini de vanzare pe Bg cu ITP si asigurare expirate :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ce e asa greu de achitat impozitul? Chiar nu vad de ce nu as plati impozitul.Ce e prost e ca nu poti sa il platesti in avans . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Ce e asa greu de achitat impozitul? Chiar nu vad de ce nu as plati impozitul.Ce e prost e ca nu poti sa il platesti in avans . Simplu :grin: daca masina n-a fost declarata la fisc, nu-l poti plati :wink: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Simplu :grin: daca masina n-a fost declarata la fisc, nu-l poti plati :wink: Pai de ce nu ar declara-o ?Adica daca o inmatriculez ma astept ca o sa fie nevoie sa platesc impozitul.Pentru inca maxim 100euro pe an isi fac probleme aiurea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Pai de ce nu ar declara-o ?Adica daca o inmatriculez ma astept ca o sa fie nevoie sa platesc impozitul.Pentru inca maxim 100euro pe an isi fac probleme aiurea. Pai da, oamenii normali asa gandesc, insa sunt putini ... :old . Majoritatea n-au fost declarate la fisc si numai proprietarul din carte le poate declara ... si se considera data primei inmatriculari, adica se plateste totul din urma, plus penalizari, plus amenda si la unii, s-ar putea sa dea cu virgula ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Si atunci este foarte usor.O vinde unui strain apoi strainul o vinde inapoi.In felul asta o curata fiscal.Eu am facut asa cu un prieten american de la Kogalniceanu.Ma mir ca sunt organizati sa inmatriculeze si nu se gandesc la chestii simple de genul ala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Si atunci este foarte usor.O vinde unui strain apoi strainul o vinde inapoi.In felul asta o curata fiscal.Eu am facut asa cu un prieten american de la Kogalniceanu.Ma mir ca sunt organizati sa inmatriculeze si nu se gandesc la chestii simple de genul ala. Pai da, dar si atunci tot proprietarul trebuie sa o vanda ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Pai da, dar si atunci tot proprietarul trebuie sa o vanda ... Iar contractul de V/C se face la notar în prezenta proprietarului. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Pai da, dar si atunci tot proprietarul trebuie sa o vanda ... Proprietarul original e ala care o inmatriculeaza in Bulgaria (firma sau ce se mai foloseste) si poate sa o vanda.Ca lenea e mare e alta poveste. @nessum Pentru imputernicire sa inteleg?Eu nu am vandut nici o masina prin notar niciodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Imputernicire sau act de V/C nu sunt valabile decat prin notar. Proprietar e cel din carte. Ca cel care i-a masina nu o trece pe numele lui sau pe alta firma, asta e alta poveste, masina ramane in evidenta politiei si a fiscului pe numele celui din carte (persoana fizica sau juridica). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Imputernicire sau act de V/C nu sunt valabile decat prin notar. Proprietar e cel din carte. Ca cel care i-a masina nu o trece pe numele lui sau pe alta firma, asta e alta poveste, masina ramane in evidenta politiei si a fiscului pe numele celui din carte (persoana fizica sau juridica). Am inteles.In Romania actele V/C nu se fac la notar de aia ziceam.Eu am luat masina din Spania si am fost la centru de facut acte fara nici un notar.Nu am mutat-o inca in Bulgaria pentru ca e convenabil sa platesc asigurarea in Spania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu am cumparat masina inmatriculata deja pe Bg. Firma mi-a dat act de V/C si procura (toate stampilate si semnate). Cand am vrut sa o trec pe alta firma tot de Bg, deci sa merg la KAT, aia au zis ca actul trebuia legalizat de notar. Am fost la notar sa legalizez actul in baza procurii si ala a zis ca nici procura nu e valabila ca nici ea nu e legalizata, plus ca sa-mi legalizeze actul de V/C mai trebuie sa aduc si fiscalul. La fisc, la fel, masina nu era declarata si nici n-am putut s-o declar ca nu eram eu proprietarul. Asa ca am cautat proprietarul, mers cu el la notar, facut actele, platit notarul etc., etc. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Am inteles acum ,deci si Bulgarii au birocratia lor.Probabil la bulgari notarii fac lobby :mrgreen: ....trebuie sa las asta ca sa vedeti ce simplu se vinde o masina la americani.Nu numai ca e simplu dar pana si un prost o deduce logic ce te face proprietar si asta pentru ca americanii stiu ca tu poti vinde o masina duminica la 12 noapte cand notaru e inchis.Ei considera ca omu de rand are suficient creier incat sa aiba grija de titlu sa nu ajunga in maini straine.In Europa mai bine faci un control la prostata la un doctor cu degete groase decat sa vinzi sau sa cumperi o masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Astea sunt regulile lor si trebuie sa ne conformam. Sa zicem ''merci'' ca avem unde sa ne inmatriculam toroapele in conditii decente! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cu "trebuie sa ne conformam" nu ajungem nicaieri si nu schimbi nimic niciodata.Trebuie sa faci cunoscut la toti ca nu e normal ce se intampla ,nu bagat capul in pamant si inghitit violul.Ca e mai bine in Bulgaria e fara dubiu ,problema este ca trebuie sa mergem in alte tari sa folosim lucrul nostru platit din bani munciti. Nu mai pun ca am observat ca daca nu ai numar romanesc in romania esti direct cocalar nu conteaza ca poate iti place o masina 4x4 sau ai o masina americana ieftina dar care iti place ....daca nu ai Logan sau alt rahat cu 800cmc sicriu in depasiri esti direct cocalar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Asta e portita pe care noi am gasit-o si o folosim! :br Din 2007 se tot vorbeste de scoaterea acestei taxe aberante, i-au tot schimbat denumirea dar in esentza tot jaf in buzunarul nostru fac. Oricum nu o vor scoate vreodata, aduce suficienti bani la buget. E profitabila! Despre alte conotatii mi se rupe, atata timp ca am toate actele in regula! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Oricum nu o vor scoate vreodata, aduce suficienti bani la buget. O sa dispara, nu peste mult timp, o sa vezi. Deja exista 1 sau 2 procese castigate impotriva timbrului de mediu. Problema nu este daca va fi sau nu eliminat timbrul de mediu, ci cu ce va fi inlocuit acesta! :grin: Exista la ora actuala un trend global de taxare excesiva si aberanta a "contribuabilului", din asta traieste sistemul, asa ca vor inventa ceva poate si mai odios, adica o taxare a tuturor, mai putin per persoana dar considerabil mai mult per ansamblu, deci tot sistemul va iesi pe plus. Daca nu le rupe nimeni capu'... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Al naibi trend global ca ma uitam ca in Europa (unde toti o ard verzi cu taxa la taxa) nu sunt in stare sa produca o masina electrica .Culmea americanii au produs Volt si Tesla asta fara sa suprataxeze masinile oamenilor de rand.Asta inseamna ca taxatul oamenilor nu are legatura cu ecologia ci cu sclavagia .Ma uitam ca dintr-un salariu cam 43% sunt taxe la stat ,apoi din 57% strangi sa iti cumperi o masina iar inca jdemii la % sunt taxele la masina aia adica din salariu deja taxat mai esti odata taxat.Nu mai pun taxele anuale pentru ca aia ar insemna sa fac atac cerebral. Partea pozitiva este ca din taxele alea statul ajuta pe unii sa isi cumpere Tesla.Saracul om cu 100,000euro trebuie ajutat sa isi cumpere Tesla .Tot din banii aia se fac chestii gen programul prima masina.Astept programul prima partida de sex cu un fotomodel sponzorizat de stat si de ce nu prima excursie in Hawaii ....daca se poate ambele in acelasi timp :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Asta inseamna ca taxatul oamenilor nu are legatura cu ecologia ci cu sclavagia. Bingo! Astept programul prima partida de sex cu un fotomodel sponzorizat de stat si de ce nu prima excursie in Hawaii ....daca se poate ambele in acelasi timp :grin: Pai, conform legii, va trebui sa te prezinti cu sotia/iubita expirata ca sa o schimbi cu un voucher "rabla"... Si cine iti mai face ciorba dupa ce te intorci din excursia aia? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Relatari de ultima ora de la vecinii nostri si anume: 1. Orice masina care se inmatriculeaza este raportata direct la fisc pentru evidenta si impozit. 2. Orice masina care vrea sa efectueze ITP-ul trebuie sa prezinte chitanta de impozit la zi. 3. Daca masina este inmatriculata pe firma ( si pe firma respectiva exista mai multe masini) pentru a plati impozitul cel de la fisc nu vor sa incaseze numai pentru o singura masina plata separata pentru ca s-a dat lege ca impozitul sa fie platit pentru toate masinile care apar in baza de date pe firma respectiva.. pur si simplu nu vor sa incaseze banii la ghiseu vor plata integrala pe tot ce are firma respectiva... 4. La fel ca la punctul 3 se aplica teoria si pentru masinile inscrise pe persoane fizice. 5. Orice tranzactie de vanzare cumparare trebuie la notar efectuata. 6. RCA-ul a crescut de te doare mintea dar mai nou vor sa emita pe nume de utilizator ca sa nu mai apara numai firma cu foarte multe daune asta ducand implicit la cresterea politei de asigurare. Asa o sa apara in sistemul lor de asigurari numele utilizatorului si asa este mult mai bine pentru ca fiecare o sa isi contorizeze daunele si implicit daca creste sau scade polita pe anul care urmeaza. Punctele mentionate mai sus sunt pentru cei care vor sa fie la zi cu taxele, ITP, RCA, adica "pe bune" Pentru cine vrea piraterie sunt alte "obiceiuri" Stima. Editat Mai 17, 2016 de Astral Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu am inscris acum mai putin de o luna un Range Rover 2.5 si costurile cu impozitul a fost de 140 Leva si asigurarea a fost de 232 Leva, oricum este la jumatate fata de impozitul si asigurarea din Romania, nu mai vorbesc de taxa de timbru 265 Leva vs 8976 lei in Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Nissan Patrol Y60 2,8 KAT 35 Eur Impozit (94 leva) 45 Eur RCA 400 Eur aste de mai sus sunt "pe bune" Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG ....... Exista la ora actuala un trend global de taxare excesiva si aberanta a "contribuabilului", din asta traieste sistemul, a........... Nu sistemul, ci capusele sistemului.....e o diferenta. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate