theodor777 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Si eu mi-am inscris "englezoaica" in Bulgaria pe o filiera verificat dar mai scump 800 euro.Este o firma bulgareasca cu un reprezentant la Pitesti,procura facandu-se la un notariat in Pitesti si un contract de vanzare-cumparare in alb.Are si un nume care deruteaza ...Rentakar Int..... Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Yonutzt are dreptate referitor la inmatricularea pe HU. Atat ca totusi taxa lor de prima inmatriculare e nitel mai omenoasa ca a noastra. O fi foamea mai mica acolo la nivel guvernamental. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Imi serveam azi de dimineata cafeaua si ma uitam la stiri: apare retardatul ala de ministru al mediului cu o declaratie soc: "nu e posibil ca eu sa-mi platesc taxele si impozitele si vecinul de la 2 sa-si inmatriculeze masina pe BG si sa circule in voie, daca ma intrebati, nu stiu cum voi formula taxa ptr masinile bulgaresti!" Ma minunam de prostia lui, m-a bufnit un ras napraznic si ma gandeam - domne e tara plina de idioti ...Cum dracu au ajuns sa fie la capatul unor pargii suprimatoare ptr populatie? Lucrul asta va fi imposibil si o sa va explic de ce: tranziteaza zilnic cca 2.000.000 de masini cu nr straine Ro ...tiruri, camioane, turisme ...care practic vor avea acelasi statut cu trotinetele inmatriculate pe BG! La alea ce le vor face? Noi romanii, ca noi ...ca am suportat, suportam si o sa mai suportam multe abuzuri ...Dar cei de afara ...Deja or sa le sara toti in cap ... si o sa-si ia o mare mu.e! Sa-i zici neamtului ca trebuie sa plateasca ptr masina lui tz mii de euro sa tranziteze Romania? No way ... :fr2 :fr Probabil va urma o incercare de "lege abuziva" si la final le va sari CE in cap si vor scoate sau vor reduce la minim TPI! Cum as fi facut eu: taxe unice 3000euro/N-e, 2000euro/euro1, 1000e/e2, 500e/e3 si 0/e4! Cati bani ar fi intrat asa la bugetul statului? ...din taxa si impozite ...asa si-au luat o mare teapa ...ce bine imi pare ca si-au luat TEAPA! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Ce reactie de frustrat a putut avea un ministru al Romaniei :( Zici ca era tusa Ana din Cucuietii din Deal dusmanindu-si vecina ca are mai multi clienti la porci. Ca sa vezi, se plange ca e inadmisibil ca banul romanului sa mearga in taxe bulgaresti, dar nu realizeaza ca asta se intampla din cauza birurilor inumane inventate de ei (ca sa nu amintim ca porcaria asta deja a ajuns la ver.4.0, si inca nu s-a terminat). Urmeaza sa sara in aer ca banii romanilor din vestul tarii se scurg catre Ungaria prin achizitii imobiliare. Chiar... cauti un roman cu casa in Ungaria, cauti si o masina potrivita deja inmatriculata acolo, si o lasi cu numere unguresti. Ma mir ca nu sar bulgarii in sus ca un membru al guvernului roman le denumeste intregul parc auto "niste rable". Poate ne trezim iar ca zic astia ceva de mamalicki. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Bulgarii sunt pargmatici si stiu sa faca bani.... :h5 La KAT-ul lor nu iti ambaleaza motorul pina iti sare de pe sasiu....si au demonstrat ca o inmatriculare se poate face in max 5 ore. Totul inclus.Si nu mi s-a batut apropos la nici o spaga. :h5 La noi eu am pierdut 2 zile pentru o autentificare la o remorca amarita. :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Fratica ...5 ore cu tot cu drum Bucuresti-Ruse-Bucuresti ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Si la noi la fel CT-DOBRICH-CT dar am mincat si o friptura :h5 Deci super rapizi baietii....si notarii la fel :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin28m Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! am auzit ca se cam termina cu inmatriculatul in BG! este adevarat? eu mai am de muncit pe masina cam 2 saptamani,oare mai apuc sa o inmatriculez la bulgari sau sa incep sa caut alta varianta ? merci ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! stai linistit.....bulgarii nu se schimba dupa cum bate vintul cum se schimba jigo...le noastre de conducatori... acum se gindeau ca nu se misca programul "rabla" si vor include si firmele....oare atit de batuti in cap sint incit nu-si dau seama ca romanul de rind nu mai are nici un plan de viitor????? cum sa te mai indatorezi daca nu stii ce-ti ofera ziua de miine??? zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Intrebare : Este Rovigneta anuala pt o masina inscrisa in BG egala cu cea a unei masini inscrise in Ro ?? Ca ma gandeam cam ce se mai adauga la cei ~400euro taxe anuale la bulgari :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Rovigneta este aceeasi ca la romani! :grin: Ce bulgarii sau altii au 3 oua sa platesca mai mult? :ha: Noi in schimb avem 4 ...platim de ne sar capacele! :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Rovigneta este aceeasi ca la romani! :grin: Ce bulgarii sau altii au 3 oua sa platesca mai mult? :ha: Noi in schimb avem 4 ...platim de ne sar capacele! :ha: :P Scuze.. m`am exprimat eu gresit :sr ... Daca utilizez masina cu nr de BG pe teritoriul romaniei , e diferenta la pretul rovignetei pt masina de bg sau e la fel ca si cand as detine o masina cu nr de RO? PS : Nu m`am indoit niciodata de faptul ca autoritatile romanesti nu ar avea 4 cojones in incercarea de a ne "rupe" la taxa de drum :ha: :pr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Taxa rovigneta la masina cu nr de BG 110ron pe an. Eu tot nu inteleg de unde se vehiculeaza taxe anuale de 400 euro la bulgari. Eu am platit 25 leva impozit si voi plati 110-130 euro asigurare si carte verde.ITP-ul inca 20-30 leva.Ma mai costa drumul si friptura &KAMENITA&ZAGORKA :x :x maxim 30 euro.Total maxim 200 euro cu distractie cu tot.De unde 400 euro?Imi scapa mie ceva? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Nu am probat aceasta operatiune cu prelungirea numerelor... probabil ca la anul cand voi face prelungirea voi afla si acest detaliu! Eu doar am intrebat pe cei care se ocupa in BG de aceste formalitati ce inseamna prelungire financiar si mi-au raspuns ...ceea ce au zis ei aia am pus pe forum ...si pana la urma nu cred ca ar trebui sa justic eu in fata voastra aceste aspecte in conditiile in care nu fac un bussines din asta (ca sa fiu mai clar - va dau nr de telefon si nu am nici un folos material din toate astea, doar incerc sa va ajut)!!! Dar cum o parte din voi carcotiti la aceaste sume simbolice pot zice, in comparatie TPI din RO ma gandesc serios sa vb cu doamna din Ruse sa va ceara mai multi bani! :ha: Mai deunazi ma contram in parcare cu un forumist ca nu exista mai ieftin de 800euro si mai rapid de 2 zile ...Am gasit cu 500 euro eu si in 3 ore ... Tot nu e bine ... :ha: ... Bine, bulgaroii mei de maine si-au propus sa va faca totul gratis, ba mai mult sa va dea si o masa ca v-ati deranjat sa plecati de acasa ...apucati-va de maine sa strangeti materiale ptr statui! E mai bine asa? Rog sa faceti cereri si comentarii la obiect ...Iar inteligentii sa-si inmatriculeze singuri masinile! Solutia asta este ptr prostii care nu au ce face cu banii (eu sunt unul dintre ei :P )! :ha: Multumesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wolff Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Bine spus! Diferenta este probabil castigul omului care o tine pe numele sau, lucru foarte normal de altfel. Doar nu sunteti rude sa o faca pe gratis :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Daca ar fi rude cu siguranta ti`ar cere dublu , ca na , doar sunteti neamuri si asa se poarta in general :ha: :P :pr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Pana mai ieri se subscria la greu in topicul "taxa de prima inmatriculare" si se inghesuiau la umplut frigidere! Acum ca s-a gasit solutia tot nu e bine! Daca are cineva aici o varianta TESTATA mai ieftina sau mai convenabila sa o puna aici ... Aveti? Ca un mic detaliu, avusesem un deal cu d-na Milka: peste 10 masini (intre timp s-a depasit cifra) sa inmatriculeze cu 450 urmatorii care vin din partea noastra! Dealul tocmai a cazut ...450 e prea putin ...O sa va ia tot 500 euro, diferenta va ramane in buzunarul dansei "spor de stres"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Ca pret 500 pentru inmatriculare este f bine.In C-ta oscileaza intre 600-700 prin intermediari. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Ar mai fi un avantaj la nr. numerele de bg. ca dc.te prinde vreo camera fixa de radar nu ar avea astia ce sa-ti faca.Deci teapa din nou pt stat.SUPER TARE. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Nu stiu cum e la numere de BG (ca sunt comunitari) dar cu numere de MD nici nu mai proceseaza imaginile radar. :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Ar mai fi un avantaj la nr. numerele de bg. ca dc.te prinde vreo camera fixa de radar nu ar avea astia ce sa-ti faca.Deci teapa din nou pt stat.SUPER TARE. Nu este chiar asa de roz ,Amicul care are firma unde mi-am inmatriculat masina are deja o colectie de amenzi.Acum asteapta sa vina oamenii sa-si prelungeasca numerele sa le ia banii PS amenzi de radar multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Zvoneorii au trecut din nou la treaba.... :ha: Si raspindacii(eu doar va informez) au si inceput sa trimbiteze pe net si toate canalele... Circula zvonul ca BOC vrea 1 euro/zi de la fiecare masina care circula in ROMANIA cu numere de BG. Vreau sa o vad si pe asta :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! ai mare grija ce-ti doresti... zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Boc vrea multe ... ce va primi conteaza ...eventual cateva sute de mii de "degete mijlocii" orientate catre cer! :ha: Este ilegal sa impui unui stat membru al UE asa ceva ...Sincer nu cred ca i se vor concretiza aceste orgasme ale gandirii lui! Ramane insa de vazut ce si cum! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG sau fuck the romanian tax! Eu cred ca este expresia neputintei lor de a face ceva in aceasta privinta. S-a inceput acum 1-2 ani cu zvonurile ca bulgarii dau tepe,ca vin si iau masinile de acasa de la romani,ca vind masini de cusut in loc de autoturisme...etc.Posibil sa fi fost un caz izolat care sa fi fost promovat pina la saturatie. S-a continuat (cel putin in CONSTANTA) cu o actiune de inventariere a masinilor cu nr de BG ...adica:te oprea militianul,facea o poza digitala la masina ,la buletinul celui de pe procura si la permisul de conducere...au motivat ca au fost accidente cu fuga de la locul faptei. Si se continua....cu cine stie ce alte inventii.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts