sacalu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Ne poate ajuta careva cu un model de statut pentru club off-road? Dam de baut! Pentru cine are, trimiteti pe adresa de e-mail a fica-mii: anna.isevil@yahoo.com . Multam' fain! :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Statut Club de Off-road daca vrei, pot sa iti trimit eu model de acte constitutive pt asociatie non-profit. Doar tr scris obiectul de activitate si scopul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Statut Club de Off-road Eu cred ca orice informatie buna le este binevenita. Important sa sa aiba vointa... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Statut Club de Off-road sacalu, ne parasesti ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Statut Club de Off-road Cauta aici: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=23&t=6154&start=45%20 Am schitat cateva idei interesante despre club, poate iti folosesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate