nikepatrol Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Salut.Propun sa ne intalnim La Petromul de langa Mc Do iesirea spre Pitesti intre ora 8:00 si 9:00 ,Vineri 27 Mar.Pe lista celor inscrisi sunt aprox 30 masini.Bagati aici daca e ok.La 9:00 fix sa plecam. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni Cind se iese de pe centura ,venind dinspre CONSTANTA,unde este pozitionata statia PECO??Pe ce canal ne auzim?16 ca de obicei? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Museteanu Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni Prezent, sa traiti! Buna idee cu organizarea asta. :g Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni eu vin de la tg jiu facem jonctiunea la Valcea,lasati mi un nr de contact. multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni Cind se iese de pe centura ,venind dinspre CONSTANTA,unde este pozitionata statia PECO??Pe ce canal ne auzim?16 ca de obicei? este pina la iesirea de pe centura....dar daca esti la ora stabilita te poti auzi cu baietii prin statie deoarece distanta intre iesirea de pe centura pe autostrada si peco este de aproximativ 1 km zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni eu zic sa ne vedem chiar in metro, ca nu o sa avem loc in benzinarie.... alimentam si ne bagam in metro...... e ok propunerea mea? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni METRO......pare mai spatios.... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni Da ce plecati asa devreme oameni buni. Eu mai devreme de 12 nu prea pot. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni eu vin de la tg jiu facem jonctiunea la Valcea,lasati mi un nr de contact. multumesc! ora 11:00 /11:30 Valcea 0722 230 583/ statia pe 4x4 = (16) saispe Ma rog ,eu la ora zisa voi pleca deoarece vreau sa mai prind ceva pe zi ,eventual o mica tura de incalzire...un ski tractat etc.. Vine cine poate la ora H :grin: Alimentati si la9 ;00 NE PUNEM IN MISCARE. Copilotul meu este Simona Matamare :ha: :ha: :ha: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni subscriu sa plecam la 9.00; eu ...saracutu' de mine cu 80/ora... PS:cum e mah, nike-ule sa o iei gata invatata!!!??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni intre 8 si 9 la Petron e OK, statia pe: 16, notat Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni subscriu sa plecam la 9.00; eu ...saracutu' de mine cu 80/ora... PS:cum e mah, nike-ule sa o iei gata invatata!!!??? De matamare zici :ha: :ha: :ha: :ha: :banana :banana :banana "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni subscriu si eu cu partenerii vreo 3-4 masini la ora 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni Si eu incerc sa fiu acolo tot la 9,00 chiar daca trebuie sa plec din Constanta pe la 6,00 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naui Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Noi plecam dupa ora 12. Daca mai ramane cineva ne putem cupla. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni multumesc Nike o sa fiu la vl ora 11 si cu statia pe 4x4 multa bafta in continare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni cred ca ma alatur si eu, impreuna cu Ionut(kermit) in Valcea la 11, statia pe 16 am inteles...numai ca eu continui drumul pana in Sibiu sa-mi iau ''incaltari" de noroi Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Cam ce viteza de croaziera se are in vedere...Eu vin cu platforma si ridic o masina din Bucuresti...Nu vreau sa incurc convoiul... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /colana pt Bucuresteni subscriu sa plecam la 9.00; eu ...saracutu' de mine cu 80/ora... PS:cum e mah, nike-ule sa o iei gata invatata!!!??? cam cu atit.... :ha: :ha: sa va descurcati bine sa-mi faceti in ciuda ca nu pot veni... :app :app zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Pentru cine nu poate/vrea sa plece la ora 9,00 putem sa mai facem inca o mica coloana la ora 11,30 - 12,00. Cu o deplasare mai rapida, ceva gen 100 km/h. Ce ziceti? alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Si noi tot spre pranz intentionam sa plecam. Nu imi dau seama daca pranz = 12 sau 14 :-) Viteza de croaziera pe care o envizajej (cu resapatele mele) este de 80-90kmph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Salut ,si eu cu Vitali tot la 11,30-12,00 plecam.daca mai vine cineva ne vedem la Metro Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotty Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Dupa cum am mai sup la 11:30/ 12 pot sa plec si eu. Hai sa ne edem la METRO Militari si sa va deschide-ti statiile de cum plecati de acasa sa putem sa comunicam si eventual sa mai asteptam un pic si dupa cei ce intazie. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niku iorga Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni eu voi fi in carca lui Nike (10X man), la prima ora...Si fierbem si vinul pana ajungeti :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Re: Phoenix - Cantecul lebedei /coloana pt Bucuresteni Pai atunci ramane asa, participantii la coloana pt Sibiu re-loaded ne vedem la ora 11,30 la Metro Militari. La ora 12,00 ne punem in miscare. :h5 alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts