DAGTOYOTA Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Cei interesati de participare, sa citeasca cu atentie toate detaliile legate de aceasta competitie. au inceput inscrierile pentru B.O.R.C. 2009 http://www.bucovinaoffroad.ro/eveniment2009.php video 2008 http://www.bucovinaoffroad.ro/vezilive-2008.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: BUCOVINA 2009 Buna! Se poate inscrie si fara cazare? Asi merge cu autocamper. Mersi. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: BUCOVINA 2009 daca platesti taxa de participare ... de ce nu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: BUCOVINA 2009 Caut echipaj (a 2-a masina cu pilot si copilot) pentru Bucovina 2009, conform conditiilor de participare. Prefer un echipaj echivanent cu al nostru. Mai sunt doar 14 locuri disponibile !!! detalii pe PM Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: BUCOVINA 2009 citeva sfaturi pentru participanti la open ar fi de preferat ca masinile sa fie echipate cu gume profil off road 100% si fiecare masina sa aiba troliu Am incercat ca traseele sa fie mai echilibrate portiunile dificile sa fie pe coborire dar,traseul nu este usor bafta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: BUCOVINA 2009 daca platesti taxa de participare ... de ce nu :grin: Mersi, am inteles fara cazare nu. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: BUCOVINA 2009 mai pun programul inca o data Program detaliat Joi, 21 Mai 2009 Se striga adunarea la Hotel Best Western Bucovina si se da noroc de bun venit. Din meniu: Socializare cu antreu Palinca cu bancuri Vin cu chiuit si altele Vineri, 22 Mai 2009 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:30 – Startul competitiei 19:00 – Ora estimata pentru incheierea primei zile de concurs ****20:00 – Seara haiduceasca cu foc de tabara Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Sambata, 23 Mai 2009 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:30 – Startul celei de-a doua zile de concurs 19:00 – Ora estimata pentru incheierea celei de-a doua zi a concursului 20:00 – Cina 21:00 – Decernarea premiilor speciale si haioase ale competitiei *****22:00 – Invitatie la clubul – discoteca din cadrul hotelului Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Duminica, 24 Mai 2009 08:00 – 10: 30 – Mic dejun 10:30 – 11:00 – Deplasare catre zona de Trial (locatie cu acces pentru public si media) 11:00 – 14:00 – Desfasurare Trial 15:00 – Premierea Let’s off road in Bucovina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: BUCOVINA 2009 O intrebare: vreau sa ma inscriu la Open - noua clasa promo - si vreau sa stiu: este obligatoriu cu gume MT-uri sau pot veni si cu ,,EXTREMELE" (copiile de simex, extreme tracker). Intreb asta ca nu mi-e prea clar de noile prevederi la clasa PROMO.... Merci anticipat pentru raspuns. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: BUCOVINA 2009 la OPEN se va veni cu gume profil off road simex, tractoare, etc ce aveti voi pe acasa mai bun este neaparat ca fiecare masina sa aiba troliu NU VENTI CU MT taseele sunt dificile si daca mai da si o ploaie ..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: BUCOVINA 2009 OK, venim, ne-am inscris :h5 Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: BUCOVINA 2009 M-am inscris si eu la extrem! Ne vedem acolo! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: BUCOVINA 2009 felicitari :h5 totusi sa nu uitati ca extremul.... e extrem :grin: sunt 42km din care duar 3km de macadam bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: BUCOVINA 2009 din ce am vazut pe site-ul competitiei se pare ca nu mai sunt locuri la auto la nici o clasa ... doar moto RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: BUCOVINA 2009 fratilor, dati "caesurile" inainte, d'abia asteptam Bucovina! mai multe detalii despre trasee - anul trecut mai postati cate o poza ceva... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: BUCOVINA 2009 Din pacate n-am apucat sa ma inscriu. :sr Daca din diferite motive renunta cineva de la auto-open rog sa ma anunte (preiau locul ). din ce am vazut pe site-ul competitiei se pare ca nu mai sunt locuri la auto la nici o clasa ... doar moto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: BUCOVINA 2009 fratilor, dati "caesurile" inainte, d'abia asteptam Bucovina! mai multe detalii despre trasee - anul trecut mai postati cate o poza ceva... am facut citeva poze dar nu mai am programul sa le micsorez am reusit sa inchegam traseele iar simbata asta vrem sa le punem pe gps cap coada pe alea de la open, ca la extrem nici unul dintre noi nu vrea sa se bage in padure :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: BUCOVINA 2009 dupa cum zicea si Filip ca este interesat: nu se mai poate suplimenta cu inca 2 masini ca am veni astfel si noi (1 TJ - Filip si 1 JK - eu) ? :grin: ... ce sa fac daca ne-am trezit tarziu ... poate totusi se poate - facem echipa serioasa! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: BUCOVINA 2009 pentru o buna organizare e bine ca nr de masini sa fie limitat, dar puteti suna si discuta cu Gabi Rasti la tel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: BUCOVINA 2009 daca tot s-au ocupat toate locurile (dupa numaratoarea mea intre 40 si 50 de masini) cred ca nu ar fi imposibil sa se mai gaseasca un hotel/motel/pensiune in zona si sa se suplimenteze numarul de participanti. Stiu ca, odata cu cresterea numarului de concurenti, problemele cresc exponential dar au fost si concursuri de 100 de masini care au iesit bine. Includerea acelora care care muncesc o jumatate de an pentru a-si pregati masina pentru primul concurs ar fi, dupa parerea mea, un gest onorant pentru toate partile. Stiu ca e mai usor sa dai sfaturi decat sa-ti asumi responsabilitati. Exista riscul de a scapa de sub control concursul in detrimentul participantilor care s-au inscris la timp. Totusi, cred ca suplimentarea cu 10-20 de masini nu ar genera probleme de nerezolvat. Rasti, Sorin & Co - felicitari - nu e putin lucru sa ai comenzi prea multe intr-o perioada de criza. Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 8, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: BUCOVINA 2009 da intradevar ai dreptate DAR nu e problema de cazare pentru ca hotelul e mare problema e de timpul la star si problemele din traseu, pentru ca traseul este dificil si pot aparea blocaje la 25 de masini la extrem cu un interval de 5minute intre el este un decalaj intre primul plecat si ultimul de 2 ore. in concluzie daca startul se da la 9 am pentru primul, ultimul pleaca la 11am cam mare distanta + locurile de parcare +multe alte probleme Sper ca va dati seama ca ne straduim sa ca toata lumea sa fie multumita Simbata asta ne intilnim toti sa o sa luam o decizie Din ce am vorbit cu Rasti aseara erau ca 60 de masini inscrise. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: BUCOVINA 2009 pe alea de la open, ca la extrem nici unul dintre noi nu vrea sa se bage in padure eu am vrut, dar mai bine ca n-ati vrut voi, ca la ora asta tot in traseu cred ca eram... :grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: BUCOVINA 2009 la stilul tau :ha: fara troliu :ha: da nu vrei sa bagam urcare :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: BUCOVINA 2009 ANUNT IMPORTANT PENTRU PARTICIPANTI LA EXTREM 1.masinile trebuie echipate cu roti minim 35 2.este obilgatoriu sa aveti ferastrau mecanic 3.traseul din ziua de vineri se va considera inchis simbata la ora 12 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: BUCOVINA 2009 Si dacaeu m-am inscris la extrem cu gume de 31 ce fac? Ai un argument de ce e voie numai cu 35-uri? Inseamna ca cei cu samurai sant exclusi ;( , trebuia spus de la inceput. :rules "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: BUCOVINA 2009 lasa,, ma nu pune tu samuraiu, ca ala trece ori cum :grin: spun asta pentru ca traseul are multe urcari pe sleauri de taf si e posibil sa ramineti pe punti Daca te-ai inscris la extrem, inseamna ca faci extrem, asa ca nu vad ce problema ai. Probabil ca masina ta nu are nevoie de 35.Daca nu ai gume 35 asta nu inseama ca nu ai voie sa participi. :h5 tot ce am scris mai sus sunt recomandari pentru linistea copilotului si al troliului :grin: 4. recomand troliu spate Mai repet inca o data, traseul este foarte greu, si asta in conditi de traseu uscat ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate