Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BUCOVINA 2009, Prima etapa de campionat, Cititi cu atentie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator solo

Re: BUCOVINA 2009

cumpara ti o motocicleta si gata ai rezolvat problema salutare la toata lumea :hi ne vedem vin si eu pe 4 roti 2 eu 2 coechipierul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BUCOVINA 2009

Cateva precizari legate de concursul Bucovina Off-Road Challenge 2009.

Este obligatoriu ca toate masinile de la clasa Extrem si Open sa detina GPS marca Garmin,

care poate sa inregistreze Trackul traseului parcurs.

In cazul in care GPS-ul NU inregistreaza track-ul traseului parcurs de concurent, concurentul este PENALIZAT.

La inscrieri toti concurentii trebuie sa prezinte dovada afilierii la un club Off Road care face parte din

Conventia Nationala de Off Road.

Lista cluburilor:

1.Bucovina Offroad

2.Offroad Iasi

3.Offroad Adventure Romania

4.Skywalker

5.Targu Mures

6.Club 4x4 Baia Mare

7.Cugir

8.Mulbach Offroad Sebes

9.Transsylvania Offroad Cluj

10.Siculus Offroad Odorhei

11.Offroad Club Arad

12.Team Dakar Romania

13.Offoad Racing Romania din Bucuresti

14.Dracula Offroad Sighisoara

15.Club Offroad 44 din Bucuresti

16.Extreme Adventure Buzau

17.Transilvania Adventure Club

Afilierea se dovedeste prin carnetul de membru al clubului sau o pagina semnata si

stampilata din care sa rezulte afilierea la un club Off Road sau alta forma scrisa de afiliere.

Toate masinile vor fi verificate cu privire la dotarile obligatorii.

Nu uitati de trusele medicale.

Concurentii sunt obligati ca in perioada concursului sa detina asigurare pentru persoane in caz de accidente.

Aceasta poate fi cumparata si in ziua inscrierii de la un agent de asigurari prezent la concurs.

Nu costa mult.

Recomandari:

Recomandam ca la clasa Open toate masinile sa fie dotate cu cauciucuri cu profil agresiv Off Road

tip Simex sau asemanator.

Recomandam ca la clasa Open ambele masini ale unui echipaj sa fie dotate cu troliu.

Recomandam ca la Extrem troliu spate sau sufa lunga pt asigurare la coborari.

Rasty

Off Road Bucovina

Link spre comentariu

Re: BUCOVINA 2009, Prima etapa de campionat, Cititi cu atentie

foarte tari pozele din traseu (de pe site)

Rasty si echipa: felicitari pt munca si am toata increderea ca traseele nu vor dezamagii

offtopic: membri clubului ORR sa ne contacteze pt GPS-urile Garmin, avem pt voi. si pt legitimatii

scuze pt offtopic....

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator celentanu adrian

Este obligatoriu un model de GPS sau e ok daca este garmin? Intreb pt ca am un model mai vechi GARMIN 195 de aviatie.Inregistreaza traseul si l-am folosit si pt a face harti de trasee dar nu stiu daca este compatibil cu sistemul pe care il au organizatori pt descarcarea de date.

Link spre comentariu

Softul nou de la Garmin vede orice model care inregistreaza.

Gps-ul tau trebuie sa aibe cablu de date pe USB pt laptop.

Link spre comentariu

Salutare tuturor.

Uitandu-ma prin topic-uri am crezut ca acesta este cel mai potrivit pentru ceea ce am sa scriu. Sper sa nu gresesc si sa supar moderatorii :hi Oricum ...este legat de topic...este si un pic de reclama dar in primul rand este un ajutor pentru cei interesati care citesc acest topic si care chiar daca nu vor participa la concurs vor veni in aceea perioada in zona Bucovinei.

Pentru cei ce vor sa vina dar nu au apucat sa gaseasca, nu au informatii si nu stiu unde o sa nimereasca...va recomand Pensiunea Florentina-3 Margarete. Pensiunea este in familie, se afla la 25km de Gura Humorului la 1.5 km de sosea pe munte.

Pretul unei camere este de 95ron/noapte/camera dubla , la cerere asiguram si masa.

Pentru detalii putei sa-mi dati PM sau luati detaliile de contact de pe http://www.pensiuneaflorentina.ro- pentru fotografii mai multe (deoarece site-ul este inca la inceput) cautati pe google Pensiunea Florentina - Vama, Suceava.

Pentru cei ce au nevoie de alt fel de ajutor - sfaturi, sugestii..nu ezitati sa ma contactati la 0744 903 935

Va multumesc si va doresc un weekend placut.

P.S Daca moderatorii considera ca nu este locul adecvat pentru acest subiect va rog frumos sa il mutati si imi cer scuze.Multumesc

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Intrucat am fost idiot sau....realist... ca nu m-am inscris din timp ca pilot...vreau sa ma fac macar copilot! pot participa ca si coechipier de asemenea daca se cere...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Intrucat am fost idiot sau....realist... ca nu m-am inscris din timp ca pilot...vreau sa ma fac macar copilot! pot participa ca si coechipier de asemenea daca se cere...

ai castigat la loto? :grin:

Link spre comentariu

m-am uitat pe prognoza vremii pana la data inceperii concursului!

http://www.accuweather.com/world-foreca ... I&metric=1

O sa muncim ca anul trecut.

am mai spus si o mai repet

traseele nu sunt usoare si astea in conditi de uscat

la open am incercat, cit relieful a permis, ca portiunile dificile sa fie pe coborire.

La extrem in prima zi traseul se va inchide simbata la ora 11am deci nu se va intrerupe

:h5 asa ca pregatiti masinile serios

la open msina sa fie echipata cu gume profil offroad 100%

Link spre comentariu

Este cineva din concurenti sau cei care merg doar sa vada... si pleaca din Cluj vineri la prima ora???

Noi suntem cateva masini deja, principial vrem sa ducem si off roaderele noastre ca sa putem vedea totul indeaproape...

Daca este cineva interesat astept PM...

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

in urma unui eveniment nefericit, co-echipieri mei (a 2-ua masina) nu mai pot participa la aceasta etapa a BORC-ului; astfel, s-a eliberat un loc pentru un echipaj la open - cine este amator, ma poate contacta telefonic pentru a stabili detaliile necesare; astept sa fiu contactat la numarul 0745779858 Bogdan.

Toate bune.

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Vizitator mertan

suna/l pe Robert Copacinschi. Parca mai era cineva tot din Iasi care voia sa vina....

da.. pai este Domnu Cristi cu G-ul si Domnul Copacinski care se dau la extrem. si mai sunt 2 suzuki, asa am inteles eu. ieri am venit de la gura humorului, multe masini pregatite bine pentru ce stiu ele sa faca mai bine. s-ar putea sa mai trag o fuga.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare