Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou membru

amaru
 Share

Recommended Posts

salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana

Re: un nou mebru

salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana

Bine ai venit! :W Mai pune si tu, din cand in cand, cate un punct dupa niste cuvinte! macar aleatoriu, ca sa nu cumva sa credem ca a venit Dan Diaconescu in Direct incognito :ha: :ha: :cl

Re: un nou mebru

Bine ai venit! :W Mai pune si tu, din cand in cand, cate un punct dupa niste cuvinte! macar aleatoriu, ca sa nu cumva sa credem ca a venit Dan Diaconescu in Direct incognito :ha: :ha: :cl

Bun venit si din partea mea.

P.S. Vezi ca in titlul topicului ai scris "mebru" in loc de "membru"! Roaga un moderator sa modifice titlul.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

• 2 weeks later...

Re: un nou membru

Abia astept :h5 . Am ceva trasee pregatite la Buzau. :twisted: . Facute cu Wrangleru. Maaama :grin: . Daca va tin cazanele ... :h5 Va astept :twisted: :twisted: :twisted:

Hell is my Paradise

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use