silviub Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: un nou membru Abia astept :h5 . Am ceva trasee pregatite la Buzau. :twisted: . Facute cu Wrangleru. Maaama :grin: . Daca va tin cazanele ... :h5 Va astept :twisted: :twisted: :twisted: Mai nea.... da tare mai esti influentabil! Eu chiar si cu Nissan si Toyota in garaj, tot ma bucur de ale mele Isuzu-uri... Cred insa ca vroiai sa spui "acarete" si nu "cazane", nu? Ori cum, abia astept sa ne intalnim most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: un nou membru :W in :cl Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: un nou membru Abia astept :h5 . Am ceva trasee pregatite la Buzau. :twisted: . Facute cu Wrangleru. Maaama :grin: . Daca va tin cazanele ... :h5 Va astept :twisted: :twisted: :twisted: Mai nea.... da tare mai esti influentabil! Eu chiar si cu Nissan si Toyota in garaj, tot ma bucur de ale mele Isuzu-uri... Cred insa ca vroiai sa spui "acarete" si nu "cazane", nu? Ori cum, abia astept sa ne intalnim Silviule, stii ca-mi plac japonezele (alea cu ochii oblici :ha: ) Scuze daca te-am ofensat cand am zis de "cazane" dar asta-i vorba pe la noi :grin: . Noi vorbim in buzoieneasca veche si e greu cu neologismele astea :ha: . Daca zici tu, "acarete" sa fie :h5 . Oricum va astept pe la Buzau cind doriti. :W si va promit ca ne distram pe cinste :banana Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate