Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou membru

amaru

Postări Recomandate

Re: un nou membru

Abia astept :h5 . Am ceva trasee pregatite la Buzau. :twisted: . Facute cu Wrangleru. Maaama :grin: . Daca va tin cazanele ... :h5 Va astept :twisted: :twisted: :twisted:

Mai nea.... da tare mai esti influentabil! Eu chiar si cu Nissan si Toyota in garaj, tot ma bucur de ale mele Isuzu-uri... Cred insa ca vroiai sa spui "acarete" si nu "cazane", nu?

Ori cum, abia astept sa ne intalnim

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un nou membru

Abia astept :h5 . Am ceva trasee pregatite la Buzau. :twisted: . Facute cu Wrangleru. Maaama :grin: . Daca va tin cazanele ... :h5 Va astept :twisted: :twisted: :twisted:

Mai nea.... da tare mai esti influentabil! Eu chiar si cu Nissan si Toyota in garaj, tot ma bucur de ale mele Isuzu-uri... Cred insa ca vroiai sa spui "acarete" si nu "cazane", nu?

Ori cum, abia astept sa ne intalnim

Silviule, stii ca-mi plac japonezele (alea cu ochii oblici :ha: ) Scuze daca te-am ofensat cand am zis de "cazane" dar asta-i vorba pe la noi :grin: . Noi vorbim in buzoieneasca veche si e greu cu neologismele astea :ha: . Daca zici tu, "acarete" sa fie :h5 .

Oricum va astept pe la Buzau cind doriti. :W si va promit ca ne distram pe cinste :banana

Hell is my Paradise
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare