amaru Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru Noroc si la mai mare, baga si tu ceva poze cu masina, stai pe aproape, citeste, intreaba si totul o sa fie ok. Bine ai venit! :h5 :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru poze maine :W se accepta poze in care masina are gume nasoale :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana Bine ai venit! :W Mai pune si tu, din cand in cand, cate un punct dupa niste cuvinte! macar aleatoriu, ca sa nu cumva sa credem ca a venit Dan Diaconescu in Direct incognito :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: un nou mebru :W si spor la treaba cu masina :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana Bine ai venit! :W Mai pune si tu, din cand in cand, cate un punct dupa niste cuvinte! macar aleatoriu, ca sa nu cumva sa credem ca a venit Dan Diaconescu in Direct incognito :ha: :ha: :cl Bun venit si din partea mea. P.S. Vezi ca in titlul topicului ai scris "mebru" in loc de "membru"! Roaga un moderator sa modifice titlul. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru Bine ai venit !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru :W Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru emotiile sunt de vina :banana oricum vad ca nu ratati nimik :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru careva din bucuresti care sta prin rahova sau pe aproape ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru :W :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru :W pe forum :cl si in gasca isuzistilor. Asa cum spuneau si altii, intreaba ce te intereseaza si tine aproape. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: un nou mebru bine ai venit da' n-ai si tu o poza ... cu isu O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: un nou mebru maine fac poza promit dar e simpla nu e umblat la nimik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: un nou mebru si poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: un nou mebru :W faina culoarea " ROSU FERRARI" :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: un nou mebru :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: un nou membru Salut. Bine ai venit :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: un nou membru Bine ai venit in gasca. :h5 Pacat ca eu nu mai am Isuzu ca poate mai faceam o intilnire de primavara Isuzu Event :sr Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: un nou membru Bine ai venit in gasca. :h5 Pacat ca eu nu mai am Isuzu ca poate mai faceam o intilnire de primavara Isuzu Event :sr Nu plange Florine, esti binevenit oricand. Te anunt din timp cum stabilim ceva. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: un nou membru Abia astept :h5 . Am ceva trasee pregatite la Buzau. :twisted: . Facute cu Wrangleru. Maaama :grin: . Daca va tin cazanele ... :h5 Va astept :twisted: :twisted: :twisted: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate