Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou membru

amaru

Postări Recomandate

salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un nou mebru

salutare baieti nu vreau sa ma bag si eu in seama dar uite ca o fac am achizitionat un isuzu si de sunt nou nu prea stiu care este treaba e bine intodeauna sa intrebi si sa iti faci prieteni asa ca daca vreti as vrea sa facem un schimb de idiu-ri de mesenger al meu este foxzona cateodata e mai simplu de comunicat acolo decat pe forum merci si sa ne auzim cu bine si inca ceva sper sa ma primiti :banana

Bine ai venit! :W Mai pune si tu, din cand in cand, cate un punct dupa niste cuvinte! macar aleatoriu, ca sa nu cumva sa credem ca a venit Dan Diaconescu in Direct incognito :ha: :ha: :cl

Link spre comentariu

Re: un nou mebru

Bine ai venit! :W Mai pune si tu, din cand in cand, cate un punct dupa niste cuvinte! macar aleatoriu, ca sa nu cumva sa credem ca a venit Dan Diaconescu in Direct incognito :ha: :ha: :cl

Bun venit si din partea mea.

P.S. Vezi ca in titlul topicului ai scris "mebru" in loc de "membru"! Roaga un moderator sa modifice titlul.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: un nou membru

Bine ai venit in gasca. :h5 Pacat ca eu nu mai am Isuzu ca poate mai faceam o intilnire de primavara Isuzu Event :sr

Nu plange Florine, esti binevenit oricand. Te anunt din timp cum stabilim ceva.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare