Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

29 Martie - Calugareni - RELOADED

Flash4x4

Postări Recomandate

De suparare ca nu am putut ajunge la Sibiu, ne-am hotarat sa dam o fuga la Calugareni.

Participanti: Miron Sorin, MPS, John Helot si Eu

Iesirea a fost super, plina de peripetii cu urcari peste 45, vreme superba!

Asteptam pozele de la posesori...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 29 Martie - Calugareni - RELOADED

A fost foarte frumos si mai ales cald, ceea ce eu imi doresc de ceva vreme. Mie in general imi place iarna, dar anul asta mi-a ajuns. Vreau soare.

Mircea, o mica rectificare... Participanti: Mircea, Sorin, si eu.. John a fost copliot, ca daca il incluzi la participanti trebuie sa o pui si pe Kiki. :grin:

Si inca ceva... imi cer scuze, dar vad ca tu nu prea ai poze. Adica sunt, dar destul de putine.

O sa pun cateva acum, restul mai pe seara pe picasa.

Asa... poze:

Link spre comentariu

se vede ca v-ati distrat bine :bravo

Da ne-am distrat, mai ales Sorin care se suia pe orice deal / morman de pamant. Trecea prin toate santurile.

Din pacate au fost cateva locuri un as fi vrut sa ma bag si nu puteam. Am constatat ca dau foarte repede si usor cu bara spate de pamant, si dupa ce am rupto o data nu am vrut sa ma mai bag. Stiu ca ce e in plus cade, dar deocamdata am alte prioritati cu banii, nu bara spate. Cat de curand am sa imi fac una de fier, dar pana atunci trebuie sa-mi feresc fundul.

Link spre comentariu

O zi superba,distractie maxima,Eu am fost pe post de fotograf si copilot la Sorin in masina si am reusit sa strang muuulti morcovi :ha: :ha: :ha: deoarece inclinometrul sa dat peste cap de cateva ori :ha:

Sa pun si eu cateva poze...

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

Foarte frumos domnilor sa fa fie de bine.

@John frumoase poze ti-a fost mila de masina :ha: te intelg ca morcovii ca am mers si eu 2 minute cu Sorin si nu stiu daca gradinarul se mai vedea :ha: :ha: :ha: .

@Sorine ma ce iti mai place sa sari cu masina :1 .

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

bravo baieti :bravo :bravo :1 pt iesire va-ti distrat nu gluma ,dar erati cam saltareti si noroiti :ha: :ha: :banana

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Frumos :h5 :1

De loc nu stati cuminti :ha:

Cu voi m-am auzit vineri prin statie ?....(eram pe autostrada )

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Mircea, o mica rectificare... Participanti: Mircea, Sorin, si eu.. John a fost copliot, ca daca il incluzi la participanti trebuie sa o pui si pe Kiki. :grin:

Scuze Radule pentru omisiune, vezi ora primului post... Nu as fi putut sa uit despre fotograful sef, daca era alta ora... :1

Sper sa fie mai multe poze pe la John, chiar as vrea sa le vad si eu pe toate care le aveti.

In rest speram ca data viitoare sa fie mai multe sarituri..

Damage la mine, ambele lampi spate, din bara sunt praf, cred ca din groapa lui Vali, deci necesita neaparat mutarea instalatiei in blocurile de sus.

@asfalttango La un moment dat am comunicat cu cineva pe statie din varful unul deal, dar cred ca din cauza distantei f mari nu am reusit sa ne intelegem.

Despre baiatul din Constanta, cel cu Patrolul alb ce stiti??? O fi ajuns cu bine acasa? Ce inseamna sa ai o statie la indemana :ypu

Link spre comentariu

eu nu am vrut sa sar....dar masina are cablul de acceleratie defect....ori relanti ori la blana..... :ha: :ha:

oricum a fost foarte frumos am putut sa urcam pe unde atunci cind era ud nici nu gindeam :h5 :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

o iesire pe cinste...cu adrenalina la cote inalte!! :bravo

....totusi la rampele cu inclinatei foarte mare nu e recomandat sa o caci la blana cand muchia poate sa te arunce peste cap!! :y

cel putin asa se vede din poze. ... in special la masini scurte-in 2 usi.

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare