GPScu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: 29 Martie - Calugareni - RELOADED :bravo frumoasa iesire :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: 29 Martie - Calugareni - RELOADED Sa va fi de bine domnilor! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: 29 Martie - Calugareni - RELOADED De suparare ca nu am putut ajunge la Sibiu, ne-am hotarat sa dam o fuga la Calugareni. Participanti: Miron Sorin, MPS, John Helot si Eu Iesirea a fost super, plina de peripetii cu urcari peste 45, vreme superba! Asteptam pozele de la posesori... frumos, bravo :x , acum vad eu de ce ai uitat sa ma suni pentru gratar :uameni Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: 29 Martie - Calugareni - RELOADED frumos,frumos....pacat ca nu am masina momentan....da o sa am!!!!!sa va fie tratament contra reumatismului tot noroiu!!!!!bafta Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate