TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU cand o fi mai uscat :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Hai bre bagati poze ...ca iesirea asta era prin anunt eventul saptamanii! :ha: Sau si acum sunteti in padure ...? Mai stiu eu pe unii la care le place sa se dea noaptea prin padure cu saretele... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU ?!? :ha: :ha: :ha: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU e asta e si ei cu ce pot eu nam nici sareta dar totusi iesim macar asa de socializare cu muntele eu nu pot pune poze , :wasteptam la flo ,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 5, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Nu prea vad de unde reiese din titlu ca ar fi eventul saptamanii, s a dorit a fi doar o iesire la aer pt cei care si au dorit o Pt unii s a situat prost data alti n au putut/vrut sa vina Eu unu nu prea refuz nici o iesire , nici acuma nu am facut o Am ajuns la cheia , am asteptat , am mers mai departe la muntele rosu, l am luat pe adrian si am plecat spre traseu spre tabla butii (sper ca nu gresesc numele) Vreme foarte frumoasa dar zapada multa spre foarte multa Am chinuit o de cateva ori pana cand am intors si am incercat alt traseu N am inaintat mult ca am dat iar de zapada la fel de mare Am mai trecut prin ceva rauri si am mai sarit peste ceva copaci cazuti prin padure si cam asta a fost Pozele nu prea vin in sprijinul a ceia ce am facut in teren dar macar va faceti o idee Glumele inutile nu cred ca si au locul , nu depinde de mine cat de serioase sunt alte persoane sau ce probleme intampina in a ajunge la o iesire http://img14.imageshack.us/img14/236/0404087.th.jpghttp://img19.imageshack.us/img19/3691/0404088.th.jpghttp://img14.imageshack.us/img14/1576/0404089.th.jpg http://img24.imageshack.us/img24/5879/04040810.th.jpghttp://img22.imageshack.us/img22/2463/04040811.th.jpghttp://img19.imageshack.us/img19/4360/04040812.th.jpg http://img19.imageshack.us/img19/2774/040408.th.jpghttp://img22.imageshack.us/img22/7151/0404081.th.jpghttp://img9.imageshack.us/img9/552/0404082.th.jpg http://img14.imageshack.us/img14/8025/0404083.th.jpghttp://img19.imageshack.us/img19/8571/0404084.th.jpghttp://img9.imageshack.us/img9/9598/0404085.th.jpg http://img9.imageshack.us/img9/3566/0404086.th.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU naspa Florine....nu a venit nimeni? :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Flow, de ce am zis asa? In cursul saptamanii trecuta o groaza de oameni si-au anuntat intentia de a participa ... :p Acum dupa ce ai pus pozele ...nu vad decat o masina ... :roll: Totusi nimeni nu confirmat? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Am confirmat eu :grin: si cu adrian care a venit fara masina :grin: Asta e eu m am obisnuit deja de ceva vreme cu toate scenariile asa ca ... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Cand se vor mai face "iesiri la munte" de catre bucuresteni veniti si voi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Asta e eu m am obisnuit deja de ceva vreme cu toate scenariile asa ca ... cum am spus sint de joi (09.04) pina luni in fiecare zi la OFFROAD :banana (si singur, dca nu se gasesc amatori... sint bine echipat... :grin: ) cum e cu traseul netereminat? Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU ar trebuii o initiativa mai cu mult timp anuntata inainte asa ar fii sigur multi mai multi doritori :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU ar trebui ca cei care spun ca vin si nu ajung din diverse motive....din bun simt....sa anunte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU asa ar trebui...!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU cum am spus sint de joi (09.04) pina luni in fiecare zi la OFFROAD :banana (si singur, dca nu se gasesc amatori... sint bine echipat... :grin: ) cum e cu traseul netereminat? Hami Se gasesc amatori :grin: cel putin unu (adica eu) Traseul neterminat era plin de noroi pana la gat cand am fost noi ultima oara dar de atunci a batut soarele destul de serios si s ar putea sa se fi uscat, indiferent cum va fi va fi placut de parcurs Lasa mi un nr de telefon sa ne gasim mai usor sau noteaza l tu pe al meu si da mi un telefon : Florin 0722 ***** Ps: tu erai la malumet (marius lupu) acum cateva saptamani de faceai mici chesti pe la jeep ? ar trebuii o initiativa mai cu mult timp anuntata inainte asa ar fii sigur multi mai multi doritori :h5 O saptamana in avans asa cum am anuntat eu mi se pare rezonabil, parerea mea Editat Decembrie 9, 2021 de Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Florine....a o sa postam de acum inainte toate iesirile pe care le facem cu 3 luni inainte...sa aibe lumea timp :grin: eu zic ca o saptamana e ultra suficienta ptr o iesire de genul acesta..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU tu erai la malumet (marius lupu) acum cateva saptamani de faceai mici chesti pe la jeep ? DA, eram... (MULTUMESC lui MariusL :h5 Ajutor adevarat!) :ha: ... mici chesti ... :ha: ... montam motorul nr.2 ca primul l-am terminat ... (vroiam sa trec Dunarea... :ha: ... si nu am reusit ... :ha: ) ai timp si joi sau vineri? te sun cind sint in BV Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU am uitat sa pun ghilimelele la "mici" :grin: In principiu pot cam in fiecare zi daca nu intervine ceva foarte important, dar daca ne auzim inainte la telefon ramane stabilit Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU poate se mai duce noroiul!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU ar trebui ca cei care spun ca vin si nu ajung din diverse motive....din bun simt....sa anunte Se intampla si lucruri mult mai urate Marius! Sunt unii care se lauda ca "sunt intr-un club foarte select de offroad, in care nu este primit oricine si oricum ... respectiv club4x4 si ca au fost in weekend si s-au dat grav de tot, la mare arta si meserie" ...[astea sunt cuvintele unui "mare offroader" care au ajuns la urechile mele prin terte persoane ...nu bag mana in foc ca ar fi adevarat, DAR ...] si ei nici macar nu au scos masina din parcare desi pe forum si-au anuntat prezenta! Dar ce mai conteaza ... Chiar imi pare rau ptr Flow ca s-a dat singur ... desi nu am avut ocazia sa-l cunosc personal! Intrebarea mea catre Flow de la inceputul topicului nu a fost chiar intamplatoare ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Nu i bai, tura asta am fost la polul opus fata de tura trecuta (12 buc - 6 din brasov si 6 din bucuresti) N are rost sa mai continuam cu pareri de rau sau referitor la alte persoane , seriozitate si asa mai departe Fiecare are ochi sa vada si sa traga concluzii pe viitor si sa si ia masuri pt o iesire reusita :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Clubul4x4Mania Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU @Flow, vezi ca Hami, Marius lupu,radu spr, eu si cativa altii ne dam in cheia samb si duminica asta. Hai cu noi sa iti aratam ce stie Jeepul tau. Ah, si garantez ca pe noi ne vei gasi acolo. :grin: Te asteptam samb la 9am la mihaela Pt restul amatorilor de senzatii tari, va dau un sfat legat de iesirea de samb. Stati acasa sau indreptativa in directii mai catre campie caci unde intentionam sa urcam noi cu masinile :ha: ..ve-ti urca numai la picior. Dar noi ,va asteptam oricum. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Oresti, a ce suna anuntul tau ... a propunere, a invitatie sau a flit? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU @Flow, vezi ca Hami, Marius lupu,radu spr, eu si cativa altii ne dam in cheia samb si duminica asta. Hai cu noi sa iti aratam ce stie Jeepul tau. Ah, si garantez ca pe noi ne vei gasi acolo. :grin: Te asteptam samb la 9am la mihaela Sambata am vazut si kaiseru si ramu in fata la pensiune L am sunat pe marius si mi a zis ca esti in zona Am intrat la pensiune am vorbit cu doamna de acolo putin si mi a spus ca ai ajuns pe la 5 si ceva asa ca nu te am mai deranjat (era ora 10 pe atunci) ca ma gandeam ca dormi Am vazut deja ce stie jeep ul meu chiar daca nu mai este marca jeep , am schimbat wranglerul pe altceva mai confortabil din cauza unor probleme la coloana Am iesit cu marius si cu radu la o tura de noapte nu demult cu peripetii multiple, am ajuns pe la 9 dimineata acasa :grin: si masinile strambe peste tot :P :ha: Joi si vineri a ramas sa ies cu habo(hami) pe ceva trasee si daca scapa intreg fieru sambata dimineata vin cu baietii din brasov in gasca Ne vedem sambata :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU Joi si vineri a ramas sa ies cu habo(hami) pe ceva trasee si daca scapa intreg fieru sambata dimineata vin cu baietii din brasov in gasca Ne vedem sambata :h5 cred ca nu trebuie sa iti faci griji, :grin: scot utilaje de constructii de 30t afundate ... deci 2t cred ca nu e nici o problema ... nu sintem la concurs, siguranta conteaza ... dar FUN oricum o sa fie! :banana ne auzim Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Clubul4x4Mania Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU @Flow, vezi ca Hami, Marius lupu,radu spr, eu si cativa altii ne dam in cheia samb si duminica asta. Hai cu noi sa iti aratam ce stie Jeepul tau. Ah, si garantez ca pe noi ne vei gasi acolo. :grin: Te asteptam samb la 9am la mihaela Sambata am vazut si kaiseru si ramu in fata la pensiune L am sunat pe marius si mi a zis ca esti in zona Am intrat la pensiune am vorbit cu doamna de acolo putin si mi a spus ca ai ajuns pe la 5 si ceva asa ca nu te am mai deranjat (era ora 10 pe atunci) ca ma gandeam ca dormi Am vazut deja ce stie jeep ul meu chiar daca nu mai este marca jeep , am schimbat wranglerul pe altceva mai confortabil din cauza unor probleme la coloana Am iesit cu marius si cu radu la o tura de noapte nu demult cu peripetii multiple, am ajuns pe la 9 dimineata acasa :grin: si masinile strambe peste tot :P :ha: Joi si vineri a ramas sa ies cu habo(hami) pe ceva trasee si daca scapa intreg fieru sambata dimineata vin cu baietii din brasov in gasca Ne vedem sambata :h5 Si eu sunt in brasov de 2 zile. Sunt la marius si tot samb dimineata plec spre cheia. Am scurtat Kaiserul cu 20cm pe fata, am mutat toate radiatoarele, a primit un troliu nou de 15.000, trepte laterale noi, 3 halogene de 100W ,traversa noua pt cutiile de transfer si multe altele. 20 de ore de sudura . :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate