Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU

Flow

Postări Recomandate

Vizitator Clubul4x4Mania

Re: Sambata 4 aprilie Iesire zona CHEIA si MUNTELE ROSU

Oresti, a ce suna anuntul tau ... a propunere, a invitatie sau a flit? :ha:

sti tu cum e, fiecare o ia dupa cum il taie capul. Mie unul mi-ar face placere sa vad fete noi dar ulterior o sa imi reprosati ca va-m adus sa va distrugeti masinile. :ha:

Deci, propunere este clar, invitatie numai catre cei ce cred ca se descurca iar flitul v-il acordati singuri dupa primii 20 m. :ha:

ps. mint,...............dupa 10m in traseu :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

sti tu cum e, fiecare o ia dupa cum il taie capul. Mie unul mi-ar face placere sa vad fete noi dar ulterior o sa imi reprosati ca va-m adus sa va distrugeti masinile. :ha:

Deci, propunere este clar, invitatie numai catre cei ce cred ca se descurca iar flitul v-il acordati singuri dupa primii 20 m. :ha:

amice cred ca ai GRESIT FORUMUL!

pentru "meseriasi" ca tine e altundeva

apropo...mai stiu oameni care baga masinile doar pe carari de ei stiute,numa' sa nu le zgarie...

:P

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Daca acest topic se transforma incet, incet in altceva decat despre iesirea din 4 aprilie, care vad ca oricum se transformase in CUM ar fi trebuit organizata intalnirea, etc, nu mai bine ar trebui mutat la discutii diverse ? :ha:

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

amice cred ca ai GRESIT FORUMUL!

pentru "meseriasi" ca tine e altundeva

apropo...mai stiu oameni care baga masinile doar pe carari de ei stiute,numa' sa nu le zgarie...

:P

te asteptam si pe tine dar in ultimii ani nu am putut observa decat cum super eroii acestor aventuri de weekend incet incet se indreapta spre campii si drumuri forestiere. Vad ca esti din brasov. Da o fuga pana la Marius Lupu la Halchiu sa vezi Kaiserul si sa imi spui ca nu vreau sa il zgaruii. :ha: :P

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

si ai facut si varza topicul lui FLOW.... :uameni

lasa textele ca nu se dau medalii aici. LOL,sa nu zgarie masina? Ai fazut vreodata masinile mele? Sunt construite din zgarieturi.

Am 2 postari in 4 pagini de aberatii despre iesiri la care voi nu va prezenti. Asa ca scutestema pe forum si hai cu noi sa vedem daca e cum spun eu sau nu decat sa carcotesti aici unde lumea te va crede.

Link spre comentariu

Daca nu-ti place pe forum la noi, de ce mai intri?

Ca doar nu stai sa citesti cele "4 pagini de aberatii ale noastre".

Parerea mea este ca chiar trebuie "sa te scutim pe forum".

Eu stiam ca se pleaca in grup, si se ajunge la sosire in grup. Nu ca plecam in grup, si meseriasu` ajunge singur, restu mor pe traseu.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Vizitator Light

Duminica sunt acolo, si in ciuda a ceea ce se mai spune va asteptam pe toti cei interesati de fenomen!

:h5

...restul e Can Can

Link spre comentariu

Vizitator Clubul4x4Mania

Daca nu-ti place pe forum la noi, de ce mai intri?

Ca doar nu stai sa citesti cele "4 pagini de aberatii ale noastre".

Parerea mea este ca chiar trebuie "sa te scutim pe forum".

Eu stiam ca se pleaca in grup, si se ajunge la sosire in grup. Nu ca plecam in grup, si meseriasu` ajunge singur, restu mor pe traseu.

vorbim de off road extrem nu de parada suvurilor. :grin:

Link spre comentariu

asta nu flit e fllirt....

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

INITIAL AM SCRIS TOT TEXTUL DE MAI JOS :

Clubul4x4Mania .... tot respectul pentru zgarieturi !

DAR ! ..... Acestea sunt recomandate pe caroseria "utilajelor" meseriasilor, sau macar a suv-urilor amaratilor aia mai mici, asa ca noi ( ma refer la aia ca mine) care folosesc acest forum pentru socializare, nu etalare a cine stie ce abilitati, calitati, sau medalii atarnate pe raft )).

Intradevar a fost violat la propriu, prin flit, flirt, si sictir topicul lui Flow.

O spun asa ca sa ma bag si eu in seama, asta daca am trezit vre-o reactie de ofuscare, asa de prin partea englezilor, australienilor, americanilor, sau altor popoare care au inventat si dus la nivel de profesionalism SPORTUL numit OFFROAD.

/

Noi , incercam sa ne simtim bine, eventual sa ne mai si invatam unul pe altul ceva, si DE CE NU sa mai si protejam mediul ( aviz celor care ar trebui sa ia aminte, stiu ei care ! ), eventual intre 2 tuici, beri, si mititei sa nu rupem padurea cu cine stie ce Hardtruck -URI.

/

Aici, deja vorbeam cu altcineva. Scuze. am revenit.

revenind la , 10 /20 de metri, la scule de masini, si acareturi de SUV-uri.

Multumesc doamne, ca nu suntem toti lafel, si ca nu ne dam toti cu acelasi tip de acaret. Ca ne plictiseam de la nastere. Lipseau voievozii in ale paduri, sa ne arate cum se urca la deal, si cum se ajunge in fruntea piramidei evolutiei sociale .!!!!

Am dat cu curu' de pamant, citindu-va ELEVATELE discursuri si replici .!

Respect...., am invatat sa spunem si noi "amaratii" .

Respect, dar pe, si pentru cine devedeste acest merit.

:uameni

ps.

datorez scuze tuturor celor care folosesc acest forum, pentru tonul folosit

datorez scuze daca am jignit ( nu cu intentie ) pe cineva,

datorez explicatie pentru aceaste remarci, si anume: sunt o reactie a unui om simplu,cu bun simt, un iubitor al sportului, care isi vede semenii tratati ca pe niste , sa zicem floricele de campie ( parca acolo, erau trimisi cu o calda si grijulie sfatuire parinteasca ?)

DUPA VRE-O 10 MINUTE, M-AM GANDIT CA ERA DEAJUNS :

:uameni

DAR DEJA POSTASEM, ASA CA RAMANE SCRIS CU VOIA MODERATORILOR, DACA O VOI AVEA , EVIDENT !!!!!

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare