Filip Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Am inteles ca de 1 mai se organizeaza la mare un trial. E posibil sa fiu prin zona in perioada aceea. Stie cineva mai multe detalii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliancris Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Da Filip mai mult ca sigur ne vom strange cateva masini si vom merge acoloo, da tinem legatura si te anunt cand e ceva 100% Nissan Patrol y 61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian munteanu Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Nu veniti la Cheia pe 1 Mai??.. :hi Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted April 9, 2009 Author Share Posted April 9, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Consoarta are o delegatie la Constanta in perioada aia. Oricum pana acum n-am vazut nimic oficial anuntat, doar zvonuri. Sau poate e ceva secret? Nu veniti la Cheia pe 1 Mai??.. :hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Consoarta are o delegatie la Constanta in perioada aia. Oricum pana acum n-am vazut nimic oficial anuntat, doar zvonuri. Sau poate e ceva secret? A mai intrebat cineva de vre-o intalnire "secreta" la malul marii. Nu cred ca e nimic oficial. Despre intalnirea de la Cheia aici viewtopic.php?f=77&t=5922&p=102856#p102856 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Re: Intalnire 1 Mai imi cer scuze de interventie, dar sunt nou pe forum si as dori sa vin si eu la o intalnire chit ca este de 1 mai. cu atat mai bine. din cate am citit am inteles ca va avea loc o intalnire la cheia, dar mai multe detalii...? MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Re: Intalnire 1 Mai momo, o sa se organizeze dupa pasti o iesire prin zona. tine aproape. LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Re: Intalnire 1 Mai S-a dorit sa se organizeze o intilnire de 1Mai la mare.Dar nu cred ca se mai face din lipsa banilor. O parte din constanteni pleaca la SIBIU de 1 Mai. Detalii aici:http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=23&t=7576 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Re: Intalnire 1 Mai S-a dorit sa se organizeze o intilnire de 1Mai la mare.Dar nu cred ca se mai face din lipsa banilor. O parte din constanteni pleaca la SIBIU de 1 Mai. Detalii aici:http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=23&t=7576 Si la Sibiu e fara bani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Organizatorul evenimentului de 1 Mai de la Constanta nu avea in team-ul organizatoric persoane de pe cele 2 forumuri.Din ce am inteles eu este in alta zona de promovare off-road. La Constanta af fi trebuit sa fie ceva gen URSUS in 2 locatii...una cu participare de masa pe plaja MODERN iar la cariera de la PALAZU MIC doar pentru cunoscatori.Nu erau inplicate servicii de cazare si catering ceea ce prilejuia doar motiv de intilnire in locatiile repective. La Sibiu a fost si va fi cu totul altfel de intilnire. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan CHIRIAC Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Cred ca despre asta este vorba la Constanta: http://www.trofeuldobrogei.ro/ ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Si intrebarea ramine: Va fi sau nu evenimentul? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Cred ca @Niva stie cel mai bine ... el chiar se da la astfel de competitii... asa ca il rugam sa ne lamureasca :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kess Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Re: Intalnire 1 Mai Salut, De 1 Mai la mare, Constanta - Mangalia, este prima etapa de Rally Raid din campionatul 2009. Avantajul este ca, cine vrea, se poate inscrie la clasa Promo (in sectiunea de Rally Raid, de pe froum, exista regulamentul particular de desfasurare a acestei grupe) si poate sa guste si din aceasta ramura sportiva. In mare nu este nevoie decat de casti, doua roti de rezerva, doua stingatoare (va rog totusi sa consultati regulamentul particular). Sfatul meu este sa incercati si asa ceva, chiar merita. Bafta, p.s. pt doritori, va rog sa luati legatura cu Atti (@Niva) ssau Dan Popescu (organizatorul evenimentului) Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link to comment Share on other sites More sharing options...
crinu Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Re: Intalnire 1 Mai S-a dorit sa se organizeze o intilnire de 1Mai la mare.Dar nu cred ca se mai face din lipsa banilor. O parte din constanteni pleaca la SIBIU de 1 Mai. Detalii aici:http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=23&t=7576 Si la Sibiu e fara bani? Dar cine stie mai multe despre ce se va intampla la Sibiu de 1 Mai ? Vreau sa spun ..in offroad ! Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts