Lipoveanu Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: furia albastra... metalizat ce demodati .... se poarta mica si jucause .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: furia albastra... metalizat a venit si funia ... binenteles ... albastra ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: furia albastra... metalizat a mea e mov... funia, evident. o fi vreo diferenta intre ele? off: cate puncte trebuie sa acumulez, in ideea de a obtine bilele necesare pentru "ornarea" tuturor manetelor din poza?:ha::ha::ha: [ATTACH]76378[/ATTACH] la aia cu capul rosu parca nu as umbla, e buna asa:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: furia albastra... metalizat ce demodati .... se poarta mica si jucause .... :ha: :ha: :ha: Giorgele :grin: e nasol daca a ta s-a invinetit :ha: Vezi tu :wink:, asa trebuie sa fie, ca a lu` Lipoveanu :y adica albastra, furioasa, mica si jucausa :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: furia albastra... metalizat rectific ... mici si jucaushe ..!!! tot e bine ca sunt sub 50 de manete ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: furia albastra... metalizat Lipovene :grin: esti de belea ca de obicei! :h5 Am uitat sa adaug la a ta ca pe langa toate cele, mai e si..., METALIZATA! :ooo:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 (editat) Re: furia albastra... metalizat in primul link e 'sidefata' Editat Mai 19, 2010 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat Galosii aia fac toti banii!!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat Galosii aia fac toti banii!!! MAXXIS MUDZILLA......smekere gume... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 20, 2010 Autor Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat si o poza ptr desktop ...... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat Si masina unde e? fara masina....n-are rost Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 29, 2010 Autor Partajează Postat Mai 29, 2010 (editat) Re: furia albastra... metalizat bieleta de la bara stabilizatoare ramasese scurta dupa springuirea arcurilor ... asa ca am facut altele mai lungi cu 4 cm , si mult mai groase ... gaurile ovalizate vechi au fost rectificate ( la pila ptr bara , caci e un otel al draq de tare ) gauri ce au fost bucsate acestea stand in presiune prin strangerea bucselor de cauciuc . bucsile de la mijlocul barii stabilizatoare au fost inlocuite cu unele noi de poliuretan . acum bara stabilizatoare sta in pozitia originala , iar bieleta va rezista cu succes eventualelor lovituri , cea veche imposibil de desfacut asa ca a fost taiata cu flexul Editat Mai 29, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 29, 2010 Autor Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: furia albastra... metalizat tot cu aceasta okazie am reconstruit aparatoarea de noroi , dintr-un cauciuc de 2 mm . supervisor a fost RZV , care cu aceasta okazie si-a facut si el cele 2 aparatori , inclusiv montate .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 29, 2010 Autor Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: furia albastra... metalizat la cererea expresa sa mai tras cateva ' duble' .... ptr ca nu se vedea lantul cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: furia albastra... metalizat cozorocul .... este un accesoriu f important ... cozorocu' ....!!! ofeta cateva avantaje si anume: -apara de soare ...si cel mai mult cel de la apus ( patit atunci cand am luat bariera in parbriz ) -pe jumatate de parbriz nu ploua, nu ninge si nu depune ninsoare -nu reflecta lumina de la proiectoarele de pe portbagaj ( este in constructie) ... si nu in ultimul rand .... da bine in poze .... a fost asezat pe pozitie , ajustat .... este la vopsit .... sper maine sa-l montez in nit-uri pop sau kipling de inox .... vedem ce gasim ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: furia albastra... metalizat Unde ai facut "cozorocul"?-m-ar interesa si pe mine unul pt un 4 runner:y Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: furia albastra... metalizat olanda ... dedicat ptr patrol 160/260/y60 .... la y61 nu se potriveste ...anticipez o intrebare .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat acum o proba la 150km/h ....... daca piulitele de la troliu au fost suflate cu aur ... ...suruburile de la cozoroc ....evident suflate cu argint ..!!!!!!!! ...detaliile fac diferentza ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat Mica Bujuterie.....bah Luciane,nu mai zice bre de aur si argint ca-ti ia drek unu seibile si pulitele intr-o noapte....:ha: Sapca aia de mos comunist este de mare efect :grin:....acum cind ai montat-o face furori,pina acum ,cit a stat prin magazie,nu era nimeni interesat de ea:ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat lipovene cumva o pregatesti pentru menfest ? :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat normal .... in seara asta imi pun parul in bigudiuri si o masca , asta dupa ce ies de la solar ...!! doar este in program si un concurs de miss .... altfel sa mai lucrat putin ..... cele 2 batery cu gel sunt acum functionale vezi video KmREL5K4Gao cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat jqwhch7yE08 pt cine nu pricepe ..... am si varianta alb-negru cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat Degeaba.....inauntru trebuia sa fie una din nepoatele tale....restu totu-i fain si colorat :top Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat domnilor...filmuletul e nimic....sa vedeti sistemul functionand...o BIJUTERIE!!! ceva ce nu s-a mai vazut:br:br:br PS: intre timp domnul bijutier m-a ajutat sa-mi blochez si eu egr-ul, multumim multumim:D:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: furia albastra... metalizat domnilor...filmuletul e nimic....sa vedeti sistemul functionand...o BIJUTERIE!!! ceva ce nu s-a mai vazut:br:br:br PS: intre timp domnul bijutier m-a ajutat sa-mi blochez si eu egr-ul, multumim multumim:D:h5 ..... sa te prezinti cu o tushica la mine ...!!! sau verisoara ....maximum 35 ani .... :banana cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate