Lipoveanu Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: furia albastra... metalizat ce atelier frate ...!?!?... pai si in locul meu la pescuit .... cine merge ....??? ...sa pun ceasul sa sune de dim ca am de schimbat vreun ambreiaj ... sau ..sa te trezesti in cort si sa strigi: 'tataie ...!! pune niste lemne in vatra aia sa facem o cafea ca avem de pedalat azi ...la deal...la piatra acolo ....unde sunt copacii aia in apa...' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sokatu Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: furia albastra... metalizat :br:br:brnu stiu cum sa ii mai zis... fumos :br... extraordinar... exceptional.... bravo don Lucian .... mult succes in continuare... :)) vine caldura... peste vreo 2 saptamani ... care iesi cu mobra? :D:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: furia albastra... metalizat imi aduci aminte de caldura dupa o iarna care nu se mai termina ... pai cum da caldura o decapotez imediat ..... ( nu ca altii care au geamurii fumurii si punga in cap ...) :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: furia albastra... metalizat Mare-mare dreptate ai tata,odata traim......:h5:2drstiu despre ce vorbesti!!!Scuze pt :off Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: furia albastra... metalizat Nene Luciane, te-am vazut zilele trecute pe la iesire din bucuresti spre pitesti p-acolo pe la remat, imi venea sa sar din masina sa vad furia mai de aproape. Desii, am vazuto de multe ori nu inceteaza sa ma fascineze. Succese in continuare!:h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: furia albastra... metalizat .... am afaceri cu fier vechi ... am scos dintr-un vagon ( care tocmai pleca la C-ta in port la DANA7 )cateva bucati de tabla de 8mm . ... imi trebuiau ptr suportii la scut ... ...in alta ordine.... cati au curajul sa lase masinile in fata la REMAT ... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: furia albastra... metalizat au fost montate si amortizoarele de pe spate .....( cele vechi aveau 18 ani .... si inca destul de bune ) s-au confectionat alte bolturi din suruburi de fi 20mm tratate, ptr ca noile amortizoare de y61 au alte urechi .. mai mari .cele de y61 sunt cu 4 cm mai lungi ideale ptr cat am batut eu arcurile .... daca erau mai lungi ar fi permis cercelului sa se dea peste cap ... ............................................... am luat si scutul fata si suportii lui de la vopsit electrostatic (suporti la care am munci cateva zile .... f migalosi si pretentiosi ) acea ranforsare a suportilor in partea inferioara va permite montarea lamei de zapada .... ( intentionez sa o fac vara asta .... ma conformez proverbului : ' vara sanie...iarna car " .... lama de zapada va avea 4 puncte de fixare mobile 2 pe bara fata , 2 pe scut , demontabili ( provizoriu am pus 2 oketi acolo ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: furia albastra... metalizat :br Arata f bine, a meritat asteptarea. Si unghiul pare foarte bun, abia astept s-o vad mai de aproape . Eu zic sa faci un contract cu primaria, la ce poate micuta, iarna viitoare e a ta. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: furia albastra... metalizat are unghi bun in fatza ...... ( spatele nu conteaza .... merge numai inainte ....!!! ... ( are paienjeni pe marsalier)) uite aici unghi fara bara-fata ....mai exact cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat Poza ma duce cu gandul la asa ceva :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: furia albastra... metalizat mercy.... deasemenea .... si a ta e foarte misto ...!!! am mai gasit niste poze .... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF2233.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF2232.jpg super tare masina. so stapanesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sokatu Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: furia albastra... metalizat http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1990.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1997.jpg i-am confectionat prinderile de plafon ... ca nu le avea ... si totusi o sa-i pun unele mai destepte ... ( ceva de genul : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123 ) ca sa o capotezi i-ti ia 10 secunde ..... dupa care treb sa te dai jos sa-i pui capsele... total 30 secunde e gata .... la multi ani :2dr:x:x:x:D a trecut 1 an ... la mai multi.:grin::grin::banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: furia albastra... metalizat inca putin si o decapotam .... acum cand infloresc caishii cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: furia albastra... metalizat Lucian,tu ai ceva documentatie (electrica) de la 3,3 TD pt modelul asta de caroserie???? ma intereseaza pt schimbare de motor 2,7 benzina in 3,3 d,si ceea ce decurgede aici ...24 v,alte fire la decompresor,etc.... Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: furia albastra... metalizat nu am ... cu rabdare pui fir cu fir ...intr-o zi nu ai ce face ...daca ti se potrivesc sondele vechi..mai bine ... decompresorul nu este electric .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: furia albastra... metalizat inca putin si o decapotam .... acum cand infloresc caishii Cred ca de-abia astepti sa pui soft-top-ul ala nou.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: furia albastra... metalizat Lucian,tu ai ceva documentatie (electrica) de la 3,3 TD pt modelul asta de caroserie???? ma intereseaza pt schimbare de motor 2,7 benzina in 3,3 d,si ceea ce decurgede aici ...24 v,alte fire la decompresor,etc.... Manualul este pus pe net. De exemplu aici: http://zeverybest.free.fr/atelier_patrol.html in franceza. Daca cauti gasesti si in engleza. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: furia albastra... metalizat sar"'mana boierule!!!!:2dr Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: furia albastra... metalizat Cred ca de-abia astepti sa pui soft-top-ul ala nou.....:h5 nu numai ca e nou .... dar mai mult...este : albastru ...!!!!!!!!!!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: furia albastra... metalizat schimbat volan cu unul MOMO piele marimea 35 in stare exceptionala ...ca nou ...!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Re: furia albastra... metalizat demontat hard-top ... montat soft-top ...... soft-top-ul albastru ... evident .... Editat Aprilie 24, 2010 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Re: furia albastra... metalizat cu coviltir ....fara coviltir ... Editat Aprilie 24, 2010 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: furia albastra... metalizat Detalii sistem de prindere-fixare REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 24, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: furia albastra... metalizat la bot' mai e putin de lucrat .... inca nu gata .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: furia albastra... metalizat Felicitari pt reusita si pasiune ! Daca sotia mea ar fi un cumparator veritabil de 4x4, apoi ai fi gasit client pt ea, o vazut-o si-o zis ca-i faina (era intamplator pe langa ecran...) :h5 “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate