Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

furia albastra... metalizat

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: furia albastra... metalizat

.... chiar ma gandeam sa deschid un topic ... dar nu-i gasesc titlu' ..?!?!

pe la inceputul forumului cam toata lumea isi prezenta proiectul , modificarile , achizitiile ... era un schimb de experiente f benefic .... CUM DRAQ SE FACE CA TOTI MODERATORII SI-AU TRAS MASINI ( sau cel putin asa cred ei ) dar despre proiectele lor nimic ... NIMIC

... v-am pus aici totul pe tava ( si ptr cei interesati detalii in particular , PM sau face to face ) ... cateodata aceste detalii cu derularea proiectului ma face sa ma simt ca un 'pui in pielea goala '

..... asa ca prezentati-va proiectele voastre si comentati acolo

ptr tine propunere titlu : RATZUSCA CEA URATA ... am luat un LJ70 , neagra cu spume , cu jante argintii ( aici ma intrebi pe mine ce jante sunt ) etc...etc... si etcetzera ...

Ce bine le zici Lipovene :y:g:h5 si asta ti-o spune unu` care sti foarte bine..., este patit... :wink::y

De fiecare data cand mi-am prezentat un proiect... :hl, da` mai bine ma abtin si nu mai spun nimic... :old

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 258
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lipovene ...ce urat vorbesti :uameni...Ratusca cea urata (neagra doar in ceru gurii) avea ciorapii galbeni initial. Numai ca Astral a vrut pantofi de lac ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

noi2 ...????? nebunule .... !! noi2 sub cerul plin de stele ....rezemati de 2 perne uriase si muzica din masina in surdina .... eu te tin de dupa gat si tu cu mana in buzunar la pijamaua mea .... mmmmm :ooo

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

@ astral ...cica peste 3-4 ani cant termina si Matake fj40-ul ... o sa stam cu masinile una langa alta si vb la statie .... poate pana atunci isi si tu din 'carantina' ... te bag in agenda tel ..., pe facebook , pe mess ala oficial .... si pe mess la fete , unde rai singurul baiat din lista ....

Link spre comentariu

... v-am pus aici totul pe tava ( si ptr cei interesati detalii in particular , PM sau face to face ) ... cateodata aceste detalii cu derularea proiectului ma face sa ma simt ca un 'pui in pielea goala '

Lipovene, ma faci sa rad. Jumatatea aia de cort atarnata pe usa din spate a masinii o numesti tu atat de pompos "proiect" ? :ha: Seara "derulezi proiectul" in jos ca sa iti acoperi picioarele iar dimineata "rulezi proiectul" inapoi ? :ha:

..... asa ca prezentati-va proiectele voastre si comentati acolo

Sa iti aduc aminte cat comentezi tu in topicurile altora si de cele mai multe ori doar la bascalie?

Cum poti sa ceri tu altora sa nu iti comenteze "derularea proiectului"? :grin:

Link spre comentariu

Derularea si rularea proiectului....este si imblanit? Mno....vine iarna nu de aalta...

Blana....e in alta parte......pt cunoscatorii care au prins vremurile alea.......:ha::ha::ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Bre,oameni buni....voi nu vedeti ca asta face bascalie pe propriul topic?

Mama cita incrincenare........"spune tu ce ai facut ca pe mine ma pufneste risul "....asta era replica dintr-un banc,o sa-l spun odata.....

Pentru suporterii unei sau altei parti, sfat: stati calmi ca va va pufni risul......

App de husele de blana.....nu vorbiti in necunostinta de cauza......sunt super jmecherie,blana de oaie, pentru 160E plus transport se gasesc pe ebay...plus ca-s flower power.....:ha:

Ia zi Lipovene si ceva info util: se uda?,adica trece apa prin material,sau nu?

Eu vreau sa fac o prelata pentru portbagaj pt facut umbra sau adapost de ploaie....deci se uda? sau nu? si de unde ai luat-o si citi bani,pe pm..si ce-ai mincat dimineata, te rog,tot pe PM....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

... nu am mai pus asa multe detalii ca nu mai am ap foto ....

husele de blana naturala am luat la set .... inclusiv baketa spate ... nu sufera comparatie cu alte materiale ..... izoterma .... nu ti-e frig si nici cald ... nu transpiri ... nu se murdareste .... si daca sare noroi se curata extrem de repede ...

@ max .... ma pricep la croit .... intreaba pe flash4x4 ... ca ma ajutat la masurat ..... cu totul in 3 ore era croit si tras la masina .... la cat se simplu se confectioneaza si la cat de simplu se monteaza ...efectul e maxim ...am masurat ..... 150 x 230 ... se doarme excelent ....( ca sa nu mai zic alte prostii )

Link spre comentariu

Super bine sta cortul ala pe masina

De la webasto se face o caldura inauntru de stai in bikini

Aseara am executat montarea noilor relee pentru trolii cu comanda wireless si interior pe buton

Dupa care am toaletat masina pe dedesupt dupa ce am spanzurat masina de fermele din spalatoria lui Lucian

Atasez si pozele cu dovada:

http://farm5.static.flickr.com/4009/5168274337_84529d1f81_b.jpg

si alta

http://farm2.static.flickr.com/1373/5168274227_fcee3018b1_b.jpg

Nici nu a curs muuuult noroi, am gasit namol unde nici nu imi inchipuiam, deci acu suntem curati pe dedesupt!!!

Link spre comentariu

Mda RZV-ule tu cand ne prezinti ZA RED PROJECT?:grin:

Momentan fetele simpatice i-au spus Fierari :ha:si Lucian Bestia Lolo......

treb sa-i aleg numele....plus ca nu am ce arata inca.....un Nissan cu 4 roti....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@ RZV ........:ha: pai tu crezi ca ii mai poti schimba numele ...

BESTIA LOLO o sa-i ramana ....

:ha: ( ptr cei ce nu stiu limbi straine , lolo=roshu pe tiganeste )

@ flash ... iar te uiti in interiorul masinilor ... cand m-ai vazut tu in bikini ..?????

Link spre comentariu

Pai vezi ce pr.....st esti ,data viitoare sa nu ma mai suni sa-mi zici "mai zi domne si tu ceva acolo sa vina sus" (UP)

Vis a vis de mana in pijama :

1 Cine merge cu masina ta la pescuit (ramane-m drak pe acolo)

2 Prefer fetele

3 Chiar daca as fi fost cu fasul (lache) tu sigur nu erai genul meu

Asadar ....baga-ti singur mana in pijama !!!!!

Link spre comentariu

Salut

scuze ca v-a intrerup discutia.Sunt Dorin cu Patrolul negru ne-am intalnit la spalatorie cand am cumparat jentile de la Razvan acum cateva zile . Te rog daca poti sa-mi spui de unde cumpar si eu un cozoroc pt. Patrol

Multumesc

Dorin

Link spre comentariu

Salut

scuze ca v-a intrerup discutia.Sunt Dorin cu Patrolul negru ne-am intalnit la spalatorie cand am cumparat jentile de la Razvan acum cateva zile . Te rog daca poti sa-mi spui de unde cumpar si eu un cozoroc pt. Patrol

Multumesc

Dorin

Dand un anunt de cumparare in sectiunea de cumparari diverse (cand vei avea dreptul)

Link spre comentariu

Pai si cand am dreptul? Cred ca in momentul asta ! Am intrebat aici fiindca am citit ca "lipoveanul" isi cumparase cozoroc de prin Olanda si il si recomanda ca fiind un accesoriu fain nu numai estetic ci si tehnic

Link spre comentariu

bine cA ESTI TU MISTO ..!! :ha:

Lipovene@..de cand ti-ai tras prezervativ la Patrol...toti fac misto de tine...:ha::ha::ha:...ia-ti o scula lungaaaaa...:2dr:2dr:2dr

p.s....vorbeste cu Goganul...:ha::ha::ha:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare