Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului

prezent cu samu si copiloata

merge statia :grin:

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Prezent si eu + sotie + probabil frate cu sotia

Bullbar, problema e f grava cu vandutul la Electrica al instalatiei!!!! :pr Nu tu, ei!!

Daca tu construiesti o instalatie, si te cuplezi cu ea la Electrica, reteaua facuta de tine devine (surpriza) PROPRIETATEA ENEL

Astea-s legile :pr

Dragilor nu e chiar asa ...Iti platesti singur instalatia ...poti sa o ti in propietatea ta dar vei plati orice reparatie sau interventie la ea, poti sa o cedezi la Enel 100% si atunci ei s-au scos, poti sa o cedezi 99% (sau in alt procent) la Enel si atunci orice potential nou abonat care se va lega la instalatia ta te va putea despagubi in cota parte din investitie si nu va putea face asta decat cu acordul tau!

Mai e o jonglerie ...cedezi 100% la eletrica dar pamantul pe care e instalatia e a ta ...se aplica cel de-al treilea caz!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Eu vin cu G-ul, are troliu, statie, SIMEX-uri, rollcage-uri, si alte dracii. Voi fi sigur eu, poate si copilotul meu, asta voi vedea dupa ce-l pun la ''curent'', ca tot e vorba despre asta, nu?

Sa inteleg ca ramane pe 28 mai?

Abia astept sa va cunosc!

Mercedes G350

Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde

Toyota Land Cruiser 120

Toyota HDJ 80

Daca nu intervine ceva neprevazut merg si eu DAR:

- experienta in teren 0 (in afara de noroaiele de pe santier)

- masina navara D 40 cum iese din fabrica

- cauciucuri AT 60 000 km (poate reusesc sa le schimb)

- statie

In schimb am ceva experienta legata de curent (fac automatizari) si nu ma dau la o parte de la munca

Legat de curent (am inteles ca sunt 11 case) daca se face contractul cu enel-ul in Cioclovina pentru o putere instalata de 50 kw, poate si mai putin daca nu sunt consumatori mari, se monteaza acolo contoarul cu o siguranta generala si de acolo e treaba noastra

Asa poate scapam de traf

E doar o idee, nu sunt convins ca se si poate realiza

NISSAN NAVARA D40

Daca nu intervine ceva neprevazut merg si eu DAR:

- experienta in teren 0 (in afara de noroaiele de pe santier)

- masina navara D 40 cum iese din fabrica

- cauciucuri AT 60 000 km (poate reusesc sa le schimb)

- statie

In schimb am ceva experienta legata de curent (fac automatizari) si nu ma dau la o parte de la munca

Legat de curent (am inteles ca sunt 11 case) daca se face contractul cu enel-ul in Cioclovina pentru o putere instalata de 50 kw, poate si mai putin daca nu sunt consumatori mari, se monteaza acolo contoarul cu o siguranta generala si de acolo e treaba noastra

Asa poate scapam de traf

E doar o idee, nu sunt convins ca se si poate realiza

Poti merge cu ea, dar sus in pisc o lasi si mergi cu una dintre masinile pregatite.

Nu electrificam Ursiciul! Nu facem asta! Doar tragem curent din valea Cioclovinei pana pe piscul Ursiciului, adica 1,5 km in linie dreapta! Asta discutam dupa iesire!

Guest Oroles

Superb proiect si mie-mi place zona Deva, pacat ca mi-e cam peste mana de la Iasi. In vara daca mai am concediu ma bag si eu sigur, eu montez piloni GSM, dar mai stiu si alte cele. Oricum daca se face strangere de fonduri am pus deoparte ceva pt. Ursici, la actiunea trecuta nu eram pe incasari, macar acum trebuie sa fac si eu ceva.

Dupa cum se vede, prima iesire de cercetare a zonei va avea loc in ultimul sfarsit de saptamana a lunii mai! Astfel, plecarea va avea loc in noaptea de 28/29 mai, adica vineri dimineata in jurul orei 01.00!! Vom ajunge vineri pe la ora 8-9 dimineata, urcam, ne odihnim un pic la nea Barbut, mancam si ne punem pe coborat! Participanti anuntati:

1. . miron sorin - mitsu pregatit

2. flash4x4 - ?

3. night bird - ? IMS sau Patrol ambele pregatite

4. f_zoltan - suzuki - pregatit

5. eu - nissan pregatit

6. pinti - suzuki pregatit

7. andrei museteanu - G pregatit

8. viji????

Daca am omis ceva sau am pus in plus, anuntati-ma!

P.S. Oroles iti multumim. Deocamdata nu strangem bani, dar daca va fi nevoie, tip eu! :h5

Dupa cum se vede, prima iesire de cercetare a zonei va avea loc in ultimul sfarsit de saptamana a lunii mai! Astfel, plecarea va avea loc in noaptea de 28/29 mai, adica vineri dimineata in jurul orei 01.00!! Vom ajunge vineri pe la ora 8-9 dimineata, urcam, ne odihnim un pic la nea Barbut, mancam si ne punem pe coborat! Participanti anuntati:

2. flash4x4 - ?(Mitsu PREGATIT cu Insa Turbo SIMEX)

5. eu - nissan pregatit

8. viji????

Daca am omis ceva sau am pus in plus, anuntati-ma!

P.S. Oroles iti multumim. Deocamdata nu strangem bani, dar daca va fi nevoie, tip eu! :h5

Cred ca de aia ai pus semnul intrebarii??? Nu stiu sigur de troliu, dar cauciucuri sigur voi avea.

In rest am de toate pe masina, pregatit 100% pentru orice fel de traseu

Mai mult ca sigur o sa vin cu IMS-eu, nu am Simex-uri, am SuperSwamper, da poate faceti o exceptie si ma luati totusi :grin:

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

@ Flash4x4 - Cred ca semnele de intrebare erau in sensul ca nu stia cu ce vrei sa vii. Am vazut ca practici si ATV.

Samurai incepator

Felicitari pt proiect este foarte ambitios si benefic pt acei oameni,

Ma inscriu si eu ,nu stiu cit de mult pot ajuta dar asta o sa vedem

la fata locului.

In speranta ca nu intervine nimic pina atunci treceti ma si pe mine.

ca participant.

Multumesc!

saptamana viitoare fac sapaturi dupa cauciucuri si ma ocup de statie (nu e montata) si in sunt pregatit de plecara

oare nu trebuie sa ducem si noi ceva

PS cred ca mai vin cu cineva dar nu poate confirma deocamdata

NISSAN NAVARA D40

Incerc sa vin si eu cu Gipanu. Am statie, MT, scuturi (custom) pe dedesubt

poti merge linistit in orice masina de-ale noastre nu este indicat sa mergi cu a ta

traseul este foarte dificil ai sa te convingi

insa poti veni pina in deva cu jeepul daca vrei :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Dupa cum se vede, prima iesire de cercetare a zonei va avea loc in ultimul sfarsit de saptamana a lunii mai! Astfel, plecarea va avea loc in noaptea de 28/29 mai, adica vineri dimineata in jurul orei 01.00!! Vom ajunge vineri pe la ora 8-9 dimineata, urcam, ne odihnim un pic la nea Barbut, mancam si ne punem pe coborat!

Din ce am citit activitatea se va petrece vineri 29.04.2009. Daca e asa poti conta si pe mine + sotie; sambata avem un eveniment de la care trebuie sa participam.

Acaret: Mishu echipat cu simex-uri, troliu, statie.

MITSUBISHI PAJERO 2,5

@ Flash4x4 - Cred ca semnele de intrebare erau in sensul ca nu stia cu ce vrei sa vii. Am vazut ca practici si ATV.

Dap, cred si eu ca la asta se referea, eu oricum mi-am facut datoria sa anunt cu ce vin

Sper sa imi ajunga SIMEX-urile pana atunci

Atfel, vad eu de cine ma lipesc

A mea ar fi buna ca e mare si pot pune bagaje muulte si ce mai e de carat, pot pune lejer 500-600 de kg

Salutare... vin si eu cu o ideein legatura cu instalarea curentului electric. Stiu pe cineva, mai bine zis cei cu care colaborez eu cu firma, care au instalat eoliene si celule solare pe vf Omu. Faceti un calcul si vedeti cum iesiti mai bine. In rest va doresc drum bun pe acolo, si eu momentan ma retrag caci mai am de facut unele modificari hiluxului meu pana ajung sa circul pe rapele de pe acolo. Daca e pot intreba niste preturi pentru echipamente. :h5

Don't hate the player, hate the game!

Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D

@robidesing iti multumim.

Domnilor avem o mica problema! :grin: S-a surpat un pic din traseu. In sensul ca...abia se urca cu motorul acum. Si asta daca le ai bine de tot pe enduro. Deci...vreo idee? Clar mergem sa testam terenul, sa facem un mic film si sa vedem de ce este nevoie, dar...nu cred ca putem cobori pana in satul de baza cu toate masinile. Adica...cele grele nu cred ca pot trece. Poate doar veveritele tinute in trolii de noi, astia cu mahulele....ce parere aveti?

Reactualizam lista:

2. flash4x4 - MKII

5. eu - nissan pregatit

8. viji????

9.daniel66-patrol Y60

10.IVxIV - MKII

Corect pana aici?

Pai, pe principiul aplicat si la actiunea precedenta, facem ce putem si data viitoare ne va fi mai bine. Reteta ta a dat rezultate pana acum.

Samurai incepator

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use