Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului

Recommended Posts

Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului

OK, sunt pe receptie.... numa sa hotarati din timp.

Cat despre cirese, ...cu atat mai bine...

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

• 1 month later...
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sincer, Alion m-a tot sunat, dar nu i-am raspuns, ca ma prindea numai in momente nepotrivite, si m-ar fi intrebat cu siguranta cand venim acolo. Nu stiu nimic de vreo iesire acolo (sau poate au mai fost oamenii pe ascuns). Din partea mea, dupa ultima experienta de condus singura 500 de km mai mult noaptea si pe drum forestier, m-as aventura sa ma duc cu una din masinile mele pana unde se poate urca, si dupa aia as lua-o la pas, ca ma descurc. As fi ca in Baltagul, ca iau si cateaua cu mine. De mers merg pana la urma in concediul asta acolo, doar le-am promis localnicilor.

"Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer

• 3 months later...

Salutare ce se mai aude cu proiectul?.Am citit pagina cu pagina si am ramas impresionat.Bravo.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

• 2 weeks later...

Cam intr-o luna de zile se incepe drumul de acolo! Devenii au facut rost de cele necesare, sper sa mergem mai departe cu proiectul. O sa postez ce a iesit! :h5

ar cam fi cazul, ca vine iarna si pana la dezghet de Paste cam greu cu urcatul....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

In luna noiembrie....nu se stie exact cand, tine de vreme si acolo sus deja a nins, se face un fel de munca patriotica la drumul de care v-am povestit. Acum .... planul ar fi cam asa: mergem, bem cu lumea, ajutam (chestia cu ajutat nu stiu in ce consta pt ca sunt doar doua utilaje grele acolo si daca alea raman oricum nu le scoatem noi cu agregatele), dupa ce ajutam ...mancam, dupa care bem si apoi dormim, ne trezim si o apucam la vale...adica spre lumea civilizata. Daca exista doritori, PM cu numarul de tel ca sa va anunt din timp despre plecare. Ca de obicei reamintesc conditiile de mers:

1. cauciucuri de zapada, lanturi orice merge bine pe zapada....ciorapi, carpe etc

2. troliu

3. statie

4. sufe si ocheti

5. manusi pt troliu si alte munci care presupun ulterior labe calde!

P.S. Nu uitati un ficat de rezerva, in cazul in care va place palinca, afinata, ciresata, slana, carnatul prajit si munca in viscol! :ha:

P.S. Daca are cineva o chestie d'aia ca plugul, poate ne-o imprumuta ca daca tot urcam, facem si drumul! :grin:

Depinde cand se face plecarea ....intrucat sti bine nu sunt gata cu acaretul....de data asta asi veni :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Mi-ar face placere sa ma alatur efortului colectiv, ca mi-e drag locul. Nici trupa pe care o stiu ca se aduna acolo nu e rea deloc.

Samurai incepator

De dragu gastii .... vin si eu.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Nu e nevoie de cheta, pt ca se pare ca utilajele merg pe acelasi drum pe care il vom parcurge si noi si atunci curata ele drumul unde e zapada prea mare. Pinti mai tine legatura cu flacaii de acolo, cu iulian si Cipri, ca ei au aranjat data.

A....ok!Eu am crezut ca utilajele fac alta treaba...Deja am combinat un doritor de samurai,cu preluarea ulterioara a lamei de la el :ha: As veni si eu dar sunt prins cu organizarea cupei Covasna.Daca se intinde in Decembrie vin si eu! :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Zoli, totul depinde de vreme! Nu eu organizez si nici nu am contribuit la acest efort de executie a drumului. Am avut doar ideea de "a se face", nu si potenta de a o implini. Vedem cum evoleaza lucrurile. Ne vedem la Covasna si mai povestim

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use