Petre Niteanu aka bullbar Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului OK. Atunci trebuie sa fiti pregatiti pentru o urcare si o coborare pe un traseu de 1,5 km, dar pe jos Deci luati-va bocanci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Done deal! Eu nu plec fara bocanci oricum. La orice iesire iau juma' de casa cu mine, sa nu cumva sa lipseasca ceva. Bineinteles, imi lipsesc chestiile esentiale, iar ce am cu mine deobicei nu imi e de folos, ca boul ala de Murphy nu doarme niciodata. Cred ca e ruda cu mama prostilor. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVxIV Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Din punctul meu de vedere e ok. Ramane sa stabilim ora la care ne intalnim. Cand treceti prin Sibiu ne alaturam si noi grupului. (aducem cafea proaspata :h5 ) MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Perfect! Chiar avem nevoie...noi plecam imediat dupa emisiunea mea....deci nu se stie cand plecam! :ha: :ha: :ha: A...si da-mi telefonul tau pe privat ca nu-l am! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului as dori si eu un mod de contact sa tinem legatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului A...si pt ca tot mergem, darca nu reusim sa coboram din cauza de prea mare prapastie, pt ca trebuie sa va spun ca avem de coborat pe drumul ala o prapastiuta de 5 metri inaltime, vom ataca o ravena pe care eu , miron sorin si pinti nu am putut sa o dovedim nici beti nici treji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului pentru reparare "add-hock"a traseului,poate cei cu samurai pot monta lame de zapada.sunt rezistente si pot impinge un sfert mcub de pamant.Eu nu-l mai am ,dar poate are cineva prin curte...E o idee ca sa puteti avansa... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Am si eu o idee noua de abordare pentru ravena aceea. Iar pentru coborare poate vine copilotul meu cu bicicleta sa traga o proba de downhill. :) Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului pentru reparare "add-hock"a traseului,poate cei cu samurai pot monta lame de zapada.sunt rezistente si pot impinge un sfert mcub de pamant.Eu nu-l mai am ,dar poate are cineva prin curte...E o idee ca sa puteti avansa... Wow extraordinar!!!! Are cineva asa ceva? Chiar si pentru Patrol e bun. Ca o luam din aproape in aproape! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului prinderea era simpla pe sasiu,iar inaltimea lamei se regla cu un cui... daca nu are cineva anume,cred ca sunt multi mesteri priceputi pe forum,care pot confectiona asa ceva ... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVxIV Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Perfect! Chiar avem nevoie...noi plecam imediat dupa emisiunea mea....deci nu se stie cand plecam! :ha: :ha: :ha: A...si da-mi telefonul tau pe privat ca nu-l am! Darius Craciun - Sibiu 0743/009513 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului ceva de genul: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului si ca parere personala....o asemenea jucarie la pretul asta,inmatriculat pe comuna ar face multe..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Am o problema cu masina. In sensul ca nu am roti si motor, ambele fiind, cica, pe teste. :ha: Ce propuneti: amanam plecarea sau .... Miroane poti conduce tu expeditia? Stii locurile iar acolo te asteapta oamenii pentru cercetarea drumeagului de care vorbeam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului fara tine nu se poate eu votez sa aminam! cind crezi ca e gata din teste? zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
viji Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului eu raman pe lista in orice situatie NISSAN NAVARA D40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Si eu propun amanarea pt ca am motorul in punga, pe balcon si in baie Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului raman si eu pe lista . sper sa fie cit mai curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Damn! :( Imi pare rau. Si eu sunt cam la limita cu 28-ul, dar mai incolo ma tem ca imi intra ceva examene in program. Dar asta e. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVxIV Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Raman si eu pe lista, depinde si de data la care se face iesirea. Imi doresc foarte mult sa ajung la Ursici. MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului amanam fara petre nu se poate ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 25, 2009 Author Share Posted May 25, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Sunt intr-o situatie extrem de nasoala cu masina. Iata de ce: mi-am achizitionat 34-uri, dar inainte de la le pune pe masina, le-am donat pe celelalte. Cand le-am pus pe masina, Nissanul fugea de pe sosea. Concluzia: rotile erau strambe de fabricatie, in ciuda faptului ca erau noi-noute si neresapate. Am ramas fara roti si nici nu-mi pot lua masina de la mecanic, deocamdata cel putin. Apoi cu motorul: in urma cu doi ani am remapat motorul. Ar fi trebuit sa am 180 HP, in loc de asta am maximum 100HP. Nu numai ca merge nasol, dar e ceva foarte in neregula dupa remapare. Il caut de o luna pe ala care mi-a facut upgrade-ul, dar nu dau de el. Va propun sa facem asa: imediat cum eu si flash4x4 terminam masinile vom anunta aici si stabilim o data precisa sa poata merge toata lumea. De acord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului oki doki ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Votez PRO- propunerea lui bullbar. Eu am nevoie de sapt asta si cea viitoare Sper 100% sa fiu gata vinerea viitoare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catsomania Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Re: Drum-cabana-traseu extrem! Cioclovina - Valea Ursiciului Ramanem pe pozitie, nu te lasam noi balta, ca altii. E mai bine asa. Pana atunci se coc si ciresele. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts