JokR Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Re: Taleristi foarte tare :no11 Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Re: Taleristi @ Boieru - Lisa ii cumva un Bikal IZH 27 M ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_ppp Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Re: Taleristi Salutare. Sunt posesorul unei arme 12x70 cu ejectoare(un singur tragaci) marca Scirocco, pe care o folosesc la vanatoare. Dupa ce trag un foc si frang arma ejectorul tevii cu care s-a tras ejecteaza tubul gol, celalalt raminind pe loc. Arma se numeste Luigi Marochi, sau pe scurt LUMAR Scirocco este modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_ppp Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Re: Taleristi 1.boieru degetul sta pe tragaci decand cand se executa foc, indiferent daca piedica este pusa sau daca nu ai nimic pe teava 2. nu mai lua prieteni/ trecatori pe luneta nu l lua ca un repros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alinn Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Re: Taleristi nu-i premeditare....e autoaparare :grin: in alta ordine de idei...prefer pusca cu teava lunga....dispozitiv optic de mare precizie....tinta la min 800 de metri...si munitia aferenta :grin: Impresionant ... Ce arma flosesti, calibru ,optica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_ppp Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Re: Taleristi si eu sunt curios doar ce calibru ( .50BMG) sau 30.06 :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanB Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Re: Taleristi Interesante discutii :) Stie cineva un poligon in imprejurimile Bucurestiului pentru talere? Mitsubishi Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu68 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Re: Taleristi Salutare!De vreo 20 de ani trag numai cu arma cu teava ghintuita,arme militare. :grin: Arma cu teava lisa am folosit in cateva ocazii(in nici un caz la talere),dar va spun ca e diferenta mare intre ele. Un P.S.L.sau chiar un Geco(mai ales cel modificat cu incarcatura mai mare),este ceva de vis. Sa auzim numai de bine! :hi bau bau Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu68 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Re: Taleristi Ieri am tras cu PSL-ul,3 incarcatoare in 15 min la 1100m,tinta brau nr 7 si tinta nr 10(arma reactiva sau mama si copilul). Vant lateral de aproape 30 km/h,cu deriva,cu inaltator..... Talerele nu se pot lovi din zbor cu PSL-ul. bau bau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boieru Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Re: Taleristi Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici. Am fost mai rar la talere, dar am participat la cateva partide de vantoare. E diferentza mare. In fine... Altceva vroiam sa spun. Am tras si cu cateva carabine la tzinta, si e super fain, deja ma gandesc sa imi iau si eu una. Inca studiez ce model imi doresc. Dar am ramas impresionat de Geco. E usoara, simpla, si culmea, foarte precisa. Si am tras fara luneta. Am o promisiune de la un amic ca imi aduce si un Geco modificat, sa vad diferentza. Nu stiu, poate din cauza ca fac parte din prima generatzie la care nu a mai fost armata obligatorie, sau nu stiu care e cauza, dar sunt indragostit de arme. O sa revin cu poze in zilele ce urmeaza. Off Topic... Intrebare pentru Moshu68. Chiar daca ma fac de cacao, ca motociclist, am o intrebare. Ce marca e motocicleta de la avatar? Seamana cu un Simson AWO, dar e posibil sa ma insel. Oricum, e tare frumoasa, si se mai gasesc putzine in stadiul acesta de conservare. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu68 Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Re: Taleristi @gepetto-motorul nu l-am pus de vanzare,pur si simplu i-am raspuns omului,nu am avut nici macar aceasta intentie. :grin: bau bau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bolo_vik Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Re: Taleristi da eu fac talere de performanta :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanB Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Re: Taleristi da eu fac talere de performanta :h5 Unde, in Bucuresti? Poti sa dai mai multe amanunte? Mitsubishi Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaru Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Re: Taleristi da la baneasa este un poligon cel putin eu acolo am fost si am tras cand am fost nevoit ca sa ma fac vanator si am vb atunci cu omu si a zis asa te costa 60 ron 1 cutie cartuse talere pusca si cam atatacu daca vi cu pusca ta cartusele tale habar nu am dar la baneasa este sigur cum treci de gradina zoologica faci dreapta e o poarta mare de fier si eventual intrebi paznicu daca va duceti anuntati-ma si pe mine as veni si eu cu toate ca nu-s adeptu la talere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Re: Taleristi Interesante discutii :) Stie cineva un poligon in imprejurimile Bucurestiului pentru talere? Akon, daca vrei sa dai la talere, iti recomand cu caldura poligonul Joita (langa Carrefour Militari), unde ai ocazia sa lucrezi cu profesionisti si aici ma refer la multiplu campion national, de doua ori campion balcanic la proba de pusca trap si dublu trap, Giorgian Alexandru, membru al lotului national de tir sportiv al Romaniei http://sport.rol.ro/Tragatorii-span-class=-search-result-romani-span-iau-cu-asalt-Europenele-25189.html si pe care il poti gasi la urmatorul numar de telefon 0722.822.033, ii spui ca sti numarul de la TRACTOZAUR :grin:, iti faci o programare si dupa care..., pac, pac :grin: si "succesuri"! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Re: Taleristi Baieti :grin: cand mergem la talere la astia in poligon? :ha::ha::ha: Rhhy6Tab9TM Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Re: Taleristi putem sa tragem la talere si cu jucaria mea!:banana:dr3:oooremington foc cu foc incarcator de 5+1 militara folosita de lunetistii SEAL cu trepied si luneta aferenta (made in usa)!tras cu ea in poligon la 1200 de metri punct ochit punct lovit!are si point laser! astept propuneri sa mergem sa ne jucam!mai ales din partea ta cristi?(tractozauru):2dr:tk:x:ypu:banana:bean Edited May 9, 2010 by SANDUZZO TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boieru Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Re: Taleristi Frumos Remington... Eu am vrut sa imi iau un Remington 597 magnum, pentru tras la tinta, dar pentru ca tipul de la magazinul de arme nu prea s-a grabit sa o aduca, am luat un Anshutz MOD52. Poate o sa ne vedem intr-o zi in poligon... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Re: Taleristi putem sa tragem la talere umane si cu jucaria mea!:banana:dr3:oooremington semiautomata cu incarcator de 5+1 militara folosita de lunetistii SEAL cu trepied si luneta aferenta (made in usa)!tras cu ea in poligon la 1200 de metri punct ochit punct lovit!are si point laser! astept propuneri sa mergem sa ne jucam!mai ales din partea ta cristi?(tractozauru):2dr:tk:x:ypu:banana:bean Sanduzzo, frumoasa jucarie :br :y , n-am ce zice :wink: cat despre talerele de care ziceai tuuu :grin:, mai greu :wink: ca e treaba cu amprenta balistica inregistrata :ha: :bean Am sa revin cu niste poze proaspete din poligon de la Joita :ypu:banana:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacian Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Re: Taleristi Salut. Ce calibru e Remington-ul si ce luneta folosesti pentru tragerile la distanta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Re: Taleristi calibrul 9,3x74,luneta este hawke made in usa,cu deschidere variabila,iluminata in 2 culori si paralaxa,3x24x56! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Re: Taleristi Dupa cum spuneam :grin: am revenit cu neshte poze din poligon de la Joita! :h5 Cu rusoaica :ha: (care mai nou a capatat si o magazie extinsa :ypu) la skeet..., dar si la trap, secondat de fratele Giorgian! :h5 Si la o proba de brenneke si 00 sau 000 buckshot :grin: (pour les connaisseurs):wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Re: Taleristi putem sa tragem la talere si cu jucaria mea!:banana:dr3:oooremington foc cu foc incarcator de 5+1 militara folosita de lunetistii SEAL cu trepied si luneta aferenta (made in usa)!tras cu ea in poligon la 1200 de metri punct ochit punct lovit!are si point laser! astept propuneri sa mergem sa ne jucam!mai ales din partea ta cristi?(tractozauru):2dr:tk:x:ypu:banana:bean Esti sigur de distanta asta??? 9.3x74 este un cartus puturos , dar care dezvolta o energie cinetica destul de mare. Cel mai usor varf pentru calibru asta este de 16 grame si cu asta viteza la gura tevii o are in jur de 600m/s, iar la 200 m scade la 450-500 m/s. Toate astea mie imi spun ca acest calibru nu are cum sa ajunga la distanta aia decat daca ii dai corectie de 45', ceea ce inseamna sa tragi 200m deasupra tintei. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Re: Taleristi este adevarat sunt in romania minim 16 grame!dar cele fabricate peste ocean pleaca de la 6,7 grame!intra si vezi pe www.impactguns.com/store TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Re: Taleristi Nu vreau sa intru in polemici, dar avem asa: a). 9.3x74 Hornaby 18 grame(286grains) viteza la gura tevii 2360fps(720m/s), energie cinetica 3536ft/lbs(4794 jouli) la 1200m cade 340 metri b). 9.3x74 XXX 6.7grame (103 grains) viteza la gura tevii sa zicem 3200fps (1000m/s):grin: energie cinetica XXX( oricum la greutatea aia mica nu prea dezvlota ca l-am pus full-mantel) la 1200 tot cade 245 de metri ceea ce inseamna ca trebuie sa ii dai o corectie..... Da-mi mai multe detalii despre arma si cartus: lungimea tevii, tipul catarii, tipul pulberii, forma varfului si daca ai cumva coeficientul balistic (cel trecut de producatorul cartusului. In felul asta pot sa vad exact testul balistic. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts