Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Taleristi.

flyer
 Share

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Re: Taleristi

Salutare.

Sunt posesorul unei arme 12x70 cu ejectoare(un singur tragaci) marca Scirocco, pe care o folosesc la vanatoare. Dupa ce trag un foc si frang arma ejectorul tevii cu care s-a tras ejecteaza tubul gol, celalalt raminind pe loc.

Arma se numeste Luigi Marochi, sau pe scurt LUMAR

Scirocco este modelul

• 2 weeks later...

nu-i premeditare....e autoaparare :grin:

in alta ordine de idei...prefer pusca cu teava lunga....dispozitiv optic de mare precizie....tinta la min 800 de metri...si munitia aferenta :grin:

Impresionant ... Ce arma flosesti, calibru ,optica ?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Salutare!De vreo 20 de ani trag numai cu arma cu teava ghintuita,arme militare. :grin:

Arma cu teava lisa am folosit in cateva ocazii(in nici un caz la talere),dar va spun ca e diferenta mare intre ele.

Un P.S.L.sau chiar un Geco(mai ales cel modificat cu incarcatura mai mare),este ceva de vis.

Sa auzim numai de bine! :hi

bau bau

• 1 month later...

Ieri am tras cu PSL-ul,3 incarcatoare in 15 min la 1100m,tinta brau nr 7 si tinta nr 10(arma reactiva sau mama si copilul).

Vant lateral de aproape 30 km/h,cu deriva,cu inaltator.....

Talerele nu se pot lovi din zbor cu PSL-ul.

bau bau

Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici. Am fost mai rar la talere, dar am participat la cateva partide de vantoare. E diferentza mare. In fine... Altceva vroiam sa spun. Am tras si cu cateva carabine la tzinta, si e super fain, deja ma gandesc sa imi iau si eu una. Inca studiez ce model imi doresc. Dar am ramas impresionat de Geco. E usoara, simpla, si culmea, foarte precisa. Si am tras fara luneta. Am o promisiune de la un amic ca imi aduce si un Geco modificat, sa vad diferentza. Nu stiu, poate din cauza ca fac parte din prima generatzie la care nu a mai fost armata obligatorie, sau nu stiu care e cauza, dar sunt indragostit de arme. O sa revin cu poze in zilele ce urmeaza.

Off Topic... Intrebare pentru Moshu68. Chiar daca ma fac de cacao, ca motociclist, am o intrebare. Ce marca e motocicleta de la avatar? Seamana cu un Simson AWO, dar e posibil sa ma insel. Oricum, e tare frumoasa, si se mai gasesc putzine in stadiul acesta de conservare.

Never drive faster than your guardian angel can fly...

• 4 weeks later...

da la baneasa este un poligon cel putin eu acolo am fost si am tras cand am fost nevoit ca sa ma fac vanator si am vb atunci cu omu si a zis asa te costa 60 ron 1 cutie cartuse talere pusca si cam atatacu daca vi cu pusca ta cartusele tale habar nu am dar la baneasa este sigur cum treci de gradina zoologica faci dreapta e o poarta mare de fier si eventual intrebi paznicu daca va duceti anuntati-ma si pe mine as veni si eu cu toate ca nu-s adeptu la talere

• 3 weeks later...

Interesante discutii :)

Stie cineva un poligon in imprejurimile Bucurestiului pentru talere?

Akon, daca vrei sa dai la talere, iti recomand cu caldura poligonul Joita (langa Carrefour Militari), unde ai ocazia sa lucrezi cu profesionisti si aici ma refer la multiplu campion national, de doua ori campion balcanic la proba de pusca trap si dublu trap, Giorgian Alexandru, membru al lotului national de tir sportiv al Romaniei http://sport.rol.ro/Tragatorii-span-class=-search-result-romani-span-iau-cu-asalt-Europenele-25189.html si pe care il poti gasi la urmatorul numar de telefon 0722.822.033, ii spui ca sti numarul de la TRACTOZAUR :grin:, iti faci o programare si dupa care..., pac, pac :grin: si "succesuri"! :h5

• 1 month later...

putem sa tragem la talere si cu jucaria mea!:banana:dr3:oooremington foc cu foc incarcator de 5+1 militara folosita de lunetistii SEAL cu trepied si luneta aferenta (made in usa)!tras cu ea in poligon la 1200 de metri punct ochit punct lovit!are si point laser!

astept propuneri sa mergem sa ne jucam!mai ales din partea ta cristi?(tractozauru):2dr:tk:x:ypu:banana:bean

Edited by SANDUZZO

TOYOTA LC V8-4.5

TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS

TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120

Frumos Remington... Eu am vrut sa imi iau un Remington 597 magnum, pentru tras la tinta, dar pentru ca tipul de la magazinul de arme nu prea s-a grabit sa o aduca, am luat un Anshutz MOD52. Poate o sa ne vedem intr-o zi in poligon...

Never drive faster than your guardian angel can fly...

putem sa tragem la talere umane si cu jucaria mea!:banana:dr3:oooremington semiautomata cu incarcator de 5+1 militara folosita de lunetistii SEAL cu trepied si luneta aferenta (made in usa)!tras cu ea in poligon la 1200 de metri punct ochit punct lovit!are si point laser!

astept propuneri sa mergem sa ne jucam!mai ales din partea ta cristi?(tractozauru):2dr:tk:x:ypu:banana:bean

Sanduzzo, frumoasa jucarie :br :y , n-am ce zice :wink: cat despre talerele de care ziceai tuuu :grin:, mai greu :wink: ca e treaba cu amprenta balistica inregistrata :ha: :bean

Am sa revin cu niste poze proaspete din poligon de la Joita :ypu:banana:h5

• 3 weeks later...

calibrul 9,3x74,luneta este hawke made in usa,cu deschidere variabila,iluminata in 2 culori si paralaxa,3x24x56!

TOYOTA LC V8-4.5

TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS

TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120

Dupa cum spuneam :grin: am revenit cu neshte poze din poligon de la Joita! :h5

Cu rusoaica :ha: (care mai nou a capatat si o magazie extinsa :ypu) la skeet..., dar si la trap, secondat de fratele Giorgian! :h5 Si la o proba de brenneke si 00 sau 000 buckshot :grin: (pour les connaisseurs):wink:

putem sa tragem la talere si cu jucaria mea!:banana:dr3:oooremington foc cu foc incarcator de 5+1 militara folosita de lunetistii SEAL cu trepied si luneta aferenta (made in usa)!tras cu ea in poligon la 1200 de metri punct ochit punct lovit!are si point laser!

Esti sigur de distanta asta???

9.3x74 este un cartus puturos , dar care dezvolta o energie cinetica destul de mare. Cel mai usor varf pentru calibru asta este de 16 grame si cu asta viteza la gura tevii o are in jur de 600m/s, iar la 200 m scade la 450-500 m/s. Toate astea mie imi spun ca acest calibru nu are cum sa ajunga la distanta aia decat daca ii dai corectie de 45', ceea ce inseamna sa tragi 200m deasupra tintei.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Nu vreau sa intru in polemici, dar avem asa:

a). 9.3x74 Hornaby 18 grame(286grains) viteza la gura tevii 2360fps(720m/s), energie cinetica 3536ft/lbs(4794 jouli) la 1200m cade 340 metri

b). 9.3x74 XXX 6.7grame (103 grains) viteza la gura tevii sa zicem 3200fps (1000m/s):grin: energie cinetica XXX( oricum la greutatea aia mica nu prea dezvlota ca l-am pus full-mantel) la 1200 tot cade 245 de metri ceea ce inseamna ca trebuie sa ii dai o corectie.....

Da-mi mai multe detalii despre arma si cartus: lungimea tevii, tipul catarii, tipul pulberii, forma varfului si daca ai cumva coeficientul balistic (cel trecut de producatorul cartusului. In felul asta pot sa vad exact testul balistic.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use