SANDUZZO Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Re: Taleristi alte detalii nu pot da!motivul este simplu!arma este a mea personala!nu o vand!iar detalii tehnice despre anumite tipuri de arme nu se fac publice!:tk TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Re: Taleristi Frati taleristi :grin: hai mai bine sa vorbim despre talere, sa vedem poze de la antrenamentele de talere :ha:, lasati-le `reaku de carabine ca nu-s bune la talere :ha::y:h5 Va mai pun eu doua poze cu mine si prietenul meu italian Marocchi :ha: in actiune la trap :ps si una tinand rusoaica :top cu nume de cod MP 153 in brate! :ha::ha::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacian Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Re: Taleristi Sese, cred ca a vrut sa scrie 120 metri nu 1200. Oricine are putin habar despre arme si balistica isi da seama ca 9.3x74 R la 1200 metri sunt vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Re: Taleristi 8 bobitze (12/70) scuipate :grin: de rusoaica mea draga in celebrul deja :y poligon la Joita! :ha: courtesy to big chief instructor Giorgian Alexandru!:h5 cMtxFIAvg2A Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Re: Taleristi Colegu Off-Road Runner ... atentie la neatentie !!! Poarte ANTIFOANE in poligon ... auzul slabeste la fiecare foc pe care il tragi si nu ii de glumit sau proces ireversibil. Frumoasa arma ai :2dr ... pacat ca ii plastic :wink: Am putea organiza o cupa a off road-istilor taleristi... ce ziceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Re: Taleristi Prietenu` flyer :grin:, vezi cum tragi tu o concluzie gresita fara sa sti :ha: aveam si am de fiecare data dopuri d-alea micutze profi de urechi :wink:, castile ma deranjeaza la epolare ca deh..., plastic pe plastic... :ha: Buna ideea de organizare a cupei :h5 am sa vorbesc cu instructorul, cu Giorgian (multiplu campion national si balcanic la trap si dublu-trap, membru al lotului national de tir sportiv :grin:) si el practicant asiduu de off-road :grin: sa ne organizam cumva, dar sincer, daca participa si el... :ha: noi mai bine facem altceva :2dr:ha::y:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Re: Taleristi Pentru colegu` flyer :grin: initiatorul acestui topic cu dedicatie, eu cu plasticu` meu :ha: cu tzigara-n gura si cu dopuri in urechi :ha: din 8 focuri, am ratat unul singur, pe cel de la sfarsit bineinteles :ha:, se aude pe fundal cand Giorgian spune la un moment dat "mai si scapa mah" :grin: si la sfarsit un privitor de pe margine spune "nah ca te-a auzit"! :ha: OwVABkOm7tI P.S. Imi place sa trag si cu lemne :grin: dupa cum vezi in pozele de mai sus, da` cu rusoaica e mai mult fun! :h5 In curand vin cu un nou filmuletz cu un test... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Re: Taleristi 1. Daca se exista dopuri la urechi atunci chiar am tras o concluzie gresita. prima bere din partea mea. 2. Daca m-am facut gresit inteles legat de arma din nou gresela mea a doua bere din partea mea 3. Legat de tirul tau ... sunt convins ca ai facut treaba buna a treia bere din partea mea pt rezultate 4. Hai sa vorbim intr-o zi de acest concurs de talere. a 4-a bere ....o dau la concurs Asa.... si legat de plastic ... am eu asa o boala pe armele de plastic (desi dpdv al intretinerii sunt mai ok decat lemnul) sau cele de lemn care lucesc (zici ca ii mobila) Legat de arma ta MP153 (daca bine am inteles) ... vreau sa iti spun ca sunt fan al acestei arme :dr3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDim Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Re: Taleristi Daca se pune de vreo cupa sa anuntati si pe aici, ca sigur, vor mai fi persoane interesate, cum de exemplu sunt eu ... si ca o intrebare in avans, la acest concurs, va fi musai sa ai semiautomata, sau se practica si cu bock sau juxtapusa?? Dragos Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 10, 2010 Author Share Posted June 10, 2010 Re: Taleristi Daca se pune de vreo cupa sa anuntati si pe aici, ca sigur, vor mai fi persoane interesate, cum de exemplu sunt eu ... si ca o intrebare in avans, la acest concurs, va fi musai sa ai semiautomata, sau se practica si cu bock sau juxtapusa?? Dragos Orice arma atata timp cat este LISA. Poate sa fie semiautomata, suprapusa sau juxtapusa Calibrul admis este: 12, 16, 20, 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Re: Taleristi 1. Daca se exista dopuri la urechi atunci chiar am tras o concluzie gresita. prima bere din partea mea. 2. Daca m-am facut gresit inteles legat de arma din nou gresela mea a doua bere din partea mea 3. Legat de tirul tau ... sunt convins ca ai facut treaba buna a treia bere din partea mea pt rezultate 4. Hai sa vorbim intr-o zi de acest concurs de talere. a 4-a bere ....o dau la concurs Asa.... si legat de plastic ... am eu asa o boala pe armele de plastic (desi dpdv al intretinerii sunt mai ok decat lemnul) sau cele de lemn care lucesc (zici ca ii mobila) Legat de arma ta MP153 (daca bine am inteles) ... vreau sa iti spun ca sunt fan al acestei arme :dr3 Din ce vad eu :grin: ai sa dai vreo 4 beri :x:2dr:ha::h5Iar de faza cu plasticu` :grin: relax man, am inteles perfect, nu trebuie sa te scuzi, am facut si eu haz un pic...:grin: La mine rusoaica nu se doreste a fi o pusca de vanatoare, ci un tactical shotgun (deh, d-ale tineretilor :wink:), asa ca nu dadea deloc bine cu lemn la o pusca de asalt..., capisci? Am vorbit cu Giorgian astazi si i s-a parut super ideea :y, hai sa vorbim la telefon sa-ti spun mai multe de cum vedem si noi cupa asta, numarul meu de telefon este 0722.368.176 Fratele Giorgian e cel din mijloc..., eu deja ma gandesc, ce rahat sa cautam noi sa ne intrecem cu el :ha: cred ca cel mai bine este sa-l convingem sa stea numai la organizare si ca arbitru :ha: ca altfel..., man, trebuie sa vezi live, in action..., Patrick Flanigan 2! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Re: Taleristi dacian am spus 1200 de metri(o mie doua sute de metri)!!! stii una este sa fii posesor de arma si alta este sa fii vanator!!! una este sa platesti pe o arma 1000 de euro si alta este sa platesti 10000! unii isi pun lunete bushnell sau tasco de 500 de euro,iar altii isi pun zeiss sau swarovski de 3500 de euro! performanta intai este in mana tragatorului iar precizia in arma,luneta si cartuse! sunt foarte multe chestii care tin de distanta si precizie! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Re: Taleristi @ Sanduzzo, poate ma poti ajuta cu o informatie. Acum ceva vreme( Vre-o 3 ani ) am cautat un poligon care sa-mi permita sa trag la 1500 metri si nu am gasit. Am cautat in jurul Bucurestiului. M-am lasat pagubas si nu am mai cautat de atunci. Imi poti spune in ce poligon ai tras tu? sau ma poti indruma catre un poligon anume? Multumesc anticipat. Scuze moderatorilor pentru offtopic. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 (edited) Re: Taleristi hai ca pun si eu un film ... cica fac antrenamente :dr3 fac o tura de 360 de grade in jurul unei masini si consum cam 50 de cartuse pe masina. daca consider ca am tras ok trec la urmatoarea masina.... Umkm0vht03c PS : nu aveam antifoane !!! :grin: Edited June 13, 2010 by Yonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacian Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Re: Taleristi Salut Sanduzzo. Ce spui tu e corect.Fara echipament adecvat (arma, cartuse si luneta) performant nu ai ce cauta la asemenea distanta, dar acest calibru nu e facut pentru distanta asta.Daca folosesti cartuse cu incarcatura speciala, pune te rog niste date balistice(daca nu e cumva secret).Cat despre precizie aceasta sta in primul rand in antrenament ,pe care in Romania la distanta aceasta nu prea ai unde sa-l faci in mod legal(ca doar nu tragi pe camp la 1200 metri). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 (edited) Re: Taleristi flyer, nu stiu cum se face, dar eu nu pot sa vad filmuletzu` tau... Si daca nu reusesc sa-l vad pe-al tau, pun eu unul de la mine, cel cu testu` promis :grin:, de data asta cu aceeasi magazie ca mai sus, dar am folosit cartuse cu camera de 67, pentru a mai intra un cartus in plus, deci doamnelor si domnilor :grin: 9 bobitze :ooo scuipate in mare viteza :ha:din rusoaica :top in premiera in poligonul din Joita! Cine a spus ca nu se vand mitraliere si la civili? :ha::ha::ha::h5 lUAs5iNUuK4 Last edit: flyer, am reusit in cele din urma sa vad si filmuletzu` tau! :ypu:y:br Edited June 13, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Re: Taleristi Pai si rezultatul? :smb Jumulisi ... cioara pe cer? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Re: Taleristi Iti dai seama Yoane :grin: ca nu mai exista nici penele de pe ea :ha::y:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Re: Taleristi Frati carabineristi :grin: daca vreti, in poligon la Joita, aveti ocazia sa va reglati conturile... :wink:, pardon :ha: carabinele! Dar nu la distanta atat de mare... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boieru Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Taleristi Daca nu ma insel, ala e un Anschutz 525, nu? Tocmai am cumparat si eu una, din Germanica. Am venit chiar in ziua in care plecam la munca, asa ca nu prea am apucat sa ma joc cu ea. Imi trebuie si mie adaptorul acela pentru luneta. De unde l-ai luat? Never drive faster than your guardian angel can fly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Taleristi Ce le stiu unii mai frate... :ha: Asa am luat-o, dar adaptorul poate sa ti-l faca orice armurier mai priceput :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alinn Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Re: Taleristi ''calibrul 9,3x74,luneta este hawke made in usa,cu deschidere variabila,iluminata in 2 culori si paralaxa,3x24x56! '' salut sannduzzo ! - cred ca e o gresala undeva. remington in cal 9,3x74 nu se fabrica . remington fabrica carabine bolt action , sau semi . acestea folosesc cartuse cu sant (s) . calibrul 9,3x74 este un calibru R - adica cu rama specific armelor basculante .ex express, drilling sau kipplauf. si este un calibru vechi , care are viteza mica si capacitati balistice reduse . deja 300m e limita maxima . hawke e facut in china si nu o sa vezi la seal asa ceva . seal foloseste schmidt&bender pmII .sa atingi 1200m cu acest calibru e uimitor ! dau o arma daca imi lovesti cu un remington in cal 9,3x74 o tinta la 1200m ! . o poti alege ! am 14 arme . poligon de 1200m in romania nu exista .poate decat de artilerie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Re: Taleristi ''calibrul 9,3x74,luneta este hawke made in usa,cu deschidere variabila,iluminata in 2 culori si paralaxa,3x24x56! '' salut sannduzzo ! - cred ca e o gresala undeva. remington in cal 9,3x74 nu se fabrica . remington fabrica carabine bolt action , sau semi . acestea folosesc cartuse cu sant (s) . calibrul 9,3x74 este un calibru R - adica cu rama specific armelor basculante .ex express, drilling sau kipplauf. si este un calibru vechi , care are viteza mica si capacitati balistice reduse . deja 300m e limita maxima . hawke e facut in china si nu o sa vezi la seal asa ceva . seal foloseste schmidt&bender pmII .sa atingi 1200m cu acest calibru e uimitor ! dau o arma daca imi lovesti cu un remington in cal 9,3x74 o tinta la 1200m ! . o poti alege ! am 14 arme . poligon de 1200m in romania nu exista .poate decat de artilerie . Off-topic dar..:g:g Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Re: Taleristi daca dai o arma din cele 14 ma bag!SEAL a folosit asa ceva!iar daca ai 14 arme ai cumva si camera de arma ca de la 12 arme in sus nu le mai poti tine in cutie metalica si iti trebuie camera de arme!poligon exista pentru distante mari dar nu cu acces deschis oricarui posesor de carabina!sunt poligoanele de la SPP,SRI,SSPIR,BSPI si mai multe alte unitati speciale!acum poti sa tragi in ele in functie de relatii si de cercul in care te invarti! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Re: Taleristi Cu toate ca este un subiect mai delicat a-ti putea deschide inca un topic numit spre exemplu''Arme si munitii'' in asa fel incat sa va puteti spune parerile despre diverse ''jucarii'' fara sa faceti offtopic.Pe mine unul m-ar interesa chiar daca nu posed o arma si nici nu cred ca voi poseda vreodata:grin:. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts