Vizitator rhadoo patrolzaur Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Pai si de ce nu-i dai foc ...Iti dau eu benzina? Al meu aceeasi masina, acelasi an merge de rupe! Sa-ti dau reteta? :ha: e interzis focul deschis in padure!nu stiai?:ha:bun si acum baga reteta:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? "Viacra immortalis" ... adica ii dai jos sigla din fata, ii arati una de Toyota si merge de rupe!:ha: Nu va suporta rusina si isi va aduce aminte instant cum trebuie sa mearga, ca doar e Nissan! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rhadoo patrolzaur Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? CLAR!nu scap de pompieri,trebuie sa ii dau foc!:uameni buna reteta :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Inainte sa-i dai foc scoate chederul de la parbriz si trimitel in Ct.:banana Pe mine ma inerveaza ca ploua in masina si nu gasesc pe nicaieri cheder de parbriz.:sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rhadoo patrolzaur Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Inainte sa-i dai foc scoate chederul de la parbriz si trimitel in Ct.:banana Pe mine ma inerveaza ca ploua in masina si nu gasesc pe nicaieri cheder de parbriz.:sc aaaaaaaaa am uitat da si imi si ploua pe la trapa sau nu stiu pe unde de tre sa imi i-au o umbrela:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Ca nu-l mai am. Nu a trecut zi sa nu ma gandesc la el. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? aferim ca adevar graiesti. acum pot sa zic si eu ce m-a enervat la nissanul meu. ca mi-a stricat strada:br, ca m-am certat cu vecinii:uameni, si ca nu-l mai am.:hw. dar ma fac eu mare .............. :hi Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? ca nu gasesc piese. am masina in service de 1 an de zile. dati-mi va rog o firma de piese care aduce orice si cat de cat ieftin. va multumesc anticipat. m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shy4x4 Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? De ce anume ai nevoie? Fa o lista, sunt sigur ca le vei gasi pe toate cu ajutorul celor de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? http://www.baniinostri.ro/Auto/Si-Nissan-are-probleme-cu-franele---a1927.html ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? De cand s-au corcit cu ''Reno'' normal sa nu mai mearga bine. Ma enerveaza ca langa pedala de ambreiaj este o pedala falsa, pt tinut piciorul, da' numa ca nu pot sa tin picioru pe ea incaltat cu bocanci... sau o fi pt altceva!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? De cand s-au corcit cu ''Reno'' normal sa nu mai mearga bine. Ma enerveaza ca langa pedala de ambreiaj este o pedala falsa, pt tinut piciorul, da' numa ca nu pot sa tin picioru pe ea incaltat cu bocanci... sau o fi pt altceva!? Ce sa-ti fac daca traiesti pe picior mare.....:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? ultima chestie care ma scoate din sarite la Nissanul meu....e lipsa crcului original....ma dispera cand trebuie sa-i schimb rotile. dar pun eu mana pe unul original.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Ala cu tije prelungitoare? Stai la masa, cu o mana bei cafeaua si cu una invarti de tija ...:grin: Mda ... cu un cric d-asta clasic te cam tavalesti! :wink: Da' poti pune cafeaua pe punte si un furtunas in jos ...vine prin cadere! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? in curand nu voi mai avea nevoie...ca-i montez inst de aer comprimat....si il ridic cu perna de aer :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? cotiera prea joasa. nu imi imaginez cum poate fi folosita pe post de cotiera. si ii simt groaznic de tare lipsa avand cutie automata vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Ma enerveaza ca da cu "burta" de pamant si ca are deocamdata AT-uri. Dar lasa ca-l inalt eu si-l incalt cum se cuvine...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Mai nou, ma enerveaza un bolt de la arcul lamelar spate dreapta, care nu vrea sa iasa sub nici o forma (nici batut in cap). Dar mai incercam...:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Mai nou ma enerveaza pedala falsa de langa ambreiaj, nu-mi incape sa bag piciorul pe ea, asta la un y60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ramsen Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? va salut...pe mine la masina de serviciu un Nissan Navara 2005 nu ma enerveaza nimik la el...merge frumos motorul,cupleza bine in trepte de viteza,intra bine in 4x4 etc etc... ce sa mai este bun la cit il alerg eu la servici sosea si macadam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? @ramsem , topicul este despre ce te enerveaza la nissan-ul tau , daca nu te deranjeaza nimic nu e nevoie sa scri asta:off:C Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Ca nu flexeaza puntile asa cum ar trebui si ca nu am timp sa ma apuc de modificarea suspensiei . Si ma umple de draci cind o vad nevopsita pe la reparatiile de la caroserie . Si ca e lunga si ca sa tai din pasajul rotii spate tre' sa tai si din usa .... Si nu-mi mai place bara spate ....vreau alta ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? Y61 - ma-nerveaza consumul (mare) si impozitul asta majorat :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cauciucurixxl Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? patrol gr din 90 volanul, f mare si consola unde sunt butoanele pt geamuri; la facelift sunt rezolvate problemele astea... 1998 Porsche Carrera 911 cabrio 1990 Nissan Patrol Gr 2002 Mercedes Sprinter 313 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA NISSANUL DVS????? 1.volanul se poate schimba, nu? 2.consola cu butoane iti mascheaza motorul electric ce actioneaza geamul si releul de comanda, in asa fel incat usa, pe ansamblul ei, sa fie ingusta, adica cat mai usoara. Gandeste-te ca la multe turisme, ca sa deschizi geamul, trebuie sa bajbai pe langa schimbatorul de viteze ! O fi mai bine asa? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate