ady_petre Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 cind te arde te arde. Am plecat sa dau la pisica de mincare si mi-am adus aminte de o carare pe care coboram cu schiurile si ca urmare am incercat sa urc pe acolo. Concluzia? 1. trebuie sa renunt la cirligul de remorcare+suport si sa montez alte bari(bari care nu am avut timp sa le pun sus) 2. sa nu mai plec singur(1 masina) 3. sa imi incarc telefonul, ca am facut foto si am ramas fara bateri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat :hi ...Singur e nasol tare!!..........M-am chinuit vreo 2 ore ( foto)pana a venit KLEZ sa ma scoata!! :h5 :h5 :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Nu mai iesiti singuri cautativa camarazi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Frumos :h5 Cind esti singur iti tzitziie curul mai tare...ca stii ca nu are cine sa te scoata :h5 Stiu ca e prima regula in off-road sa nu iesi singur ..dar citeodata chiar nu ai cu cine sa iesi.. off-topic....husa din spate este home-made sau cumparata....(de unde,cit?...etc :ha: ) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Nu mai iesiti singuri cautativa camarazi. eu am plecat (pe asfalt) sa dau de mincare la pisic, ce pot sa fac daca am vazut urcarea? M-a tentat, si imi era si dor sa ies Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat off-topic....husa din spate este home-made sau cumparata....(de unde,cit?...etc :ha: ) am luat-o odata cu masina si vine impreuna cu aia de deasupra. se cheama bikini top si cred ca noua e undeva in jur de 150-200 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Nu mai iesiti singuri cautativa camarazi. eu am plecat (pe asfalt) sa dau de mincare la pisic, ce pot sa fac daca am vazut urcarea? M-a tentat, si imi era si dor sa ies[/quote:1ujku9ko] Deci nu tu, ci pisicu'e de vina! :ha: :ha: :ha: :ha: Eram convins! Stiu! Striam ca altcineva e de vina! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Nu mai iesiti singuri cautativa camarazi. eu am plecat (pe asfalt) sa dau de mincare la pisic, ce pot sa fac daca am vazut urcarea? M-a tentat, si imi era si dor sa ies[/quote:26v6yj4u] Am mai citit inca o data :sh2 :) sa dai de mancare la pisica? :) In padure? Da ce pisica ai? Ra^s? Tigru? Pantera? Ceva din clasa asta? La ce spui tu pisica? :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Nu mai iesiti singuri cautativa camarazi. eu am plecat (pe asfalt) sa dau de mincare la pisic, ce pot sa fac daca am vazut urcarea? M-a tentat, si imi era si dor sa ies Am mai citit inca o data :sh2 :) sa dai de mancare la pisica? :) In padure? Da ce pisica ai? Ra^s? Tigru? Pantera? Ceva din clasa asta? La ce spui tu pisica? :)[/quote:1nlecnr6] :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: am o pisica la cabana (in straja). o pantera mai mica :grin: ca la ce gheare are!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Revin - la ce spui tu pisica? :))) e bipeda? e patrupeda? Nu ca o bipeda nu ar putea sa fie si patrupeda dar totusi, o poza cu ea ca sa elimini confuzia, nu ai? :) Scuze ptr offtopic. Da eu inca sper ca pisica sa nu fie pisica. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Cand te mai apasa singuratatea, sau mai ales daca ramai prins undeva, apeleaza iute 0722-714297. Petrosaniul nu e deloc departe de Lupeni. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat :ha: :ha: :ha: cand o atentionezi ii spui:'ce faci pisi?" :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Ce ti`e si cu romanul asta :P repede cum auzim de pisici :grin: sarim la gatul omului ca de ce a luat`o repede prin padure... nu va ganditi ca daca nu ii ducea de mancare ii tragea pe nevazute o laba :P pardon .. o gheara ? :happy On topic ... sa`ti fie de bine pt iesire .. frumos foc la straja :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Cand te mai apasa singuratatea, sau mai ales daca ramai prins undeva, apeleaza iute 0722-714297. Petrosaniul nu e deloc departe de Lupeni. sa sti ca toata saptamina m-a ars sa ies si m-am gindit la tine dar pina dupa 1 iunie nu prea am timp. Azi a fost neprogramat si scurt. dar dupa ce trece perioada asta ne auzim si iesim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Tot astept sa fac o traversare Petrosani-Aninoasa-Dealu Babii-Merisor. AM o oarecare idee pe unde ar fi traseul, in rest de vazut la fata locului. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat eu vreau dar cum am zis pot in iunie. eu pe aici nu prea am fost mai mult in zona orastiei. dar asta nu inseamna ca nu vreau. Si singur am jurat ca nu mai merg ptr ca de fiecare data se intimpla cite ceva. oricum dupa ziua de azi renunt la bari si la cirlig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat nu uita de august... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat nu uit. chiar imi doresc f mult. o saptamina departe de oras, chiar imi doresc asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat adi, adi!!!! iar te-o mancat undeva!!! Eu cred ca ai vrut sa incerci sosonii aia noi. Pai, de ce nu ai incercat si tu drumu prin padure care iese undeva pe sub Montana parca. Ti-o trebuit aventura. Ai avut. La kg-mele tale, ai vrut sa treci santu ala. Nu esti tot la cap. Dar mai bine nu vorbesc. Tot asa fac si eu. Adevaru e ca nu am mai ramas de mult suspendat si sa dau la lopata. Lasa ca termini tu si incercam sa facem iesirea aia de care ai zis. Ori numa in doi, ori mai gasim pe careva. Niva c/a Samurai. Una tot ramane pe uneva. Chiar mi dor de o iesire. Ultimele au fost scurte pt ca inca nu am facut scutul Is puturos. Dar il pregatesc si faceem una lata. Ori stabilesti tu traseul pe la Castau, ori eu . Vedem noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat florine nu zic nu iesim dar dupa. indiferent de zona indiferent cind . voi avea mai mult timp decit in perioada asta. oricum vb si cu mai multa lume si facem ceva organizat. Pai nu am zis ca facem traseu deva-vulcan-tg jiu- rinca- obirsia lotrului-sebes-deva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat pai, ala il facem in vara domnu. Sa fie cald. Sti ca eu mis friguros tare. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat si in cat timp preconizati ca o sa-l faceti? ma inscriu si eu cu copilotul la treaba asta ,stabilim o data? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Pana atunci proipun una scurta, frumoasa si numai buna de incalzire: Valea de Brazi, Cheile Sohodol, Runcu si retur prin Pasul Vulcan. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat si in cat timp preconizati ca o sa-l faceti? ma inscriu si eu cu copilotul la treaba asta ,stabilim o data? cred ca prin iulie. ca l-ai auzit pe cretu ca e friguros :ha: . oricum inainte postam pe forum, iar noi ne putem vedea in deva sa vb si sa stabilim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Pana atunci proipun una scurta, frumoasa si numai buna de incalzire: Valea de Brazi, Cheile Sohodol, Runcu si retur prin Pasul Vulcan. cind? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate