f_zoltan Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat As fi zis azi, dar e deja tarziu, cred, iar maine am program in familie. Cat de curand oricum. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Pana atunci proipun una scurta, frumoasa si numai buna de incalzire: Valea de Brazi, Cheile Sohodol, Runcu si retur prin Pasul Vulcan. salut nu am mai vorbit,sunt daniel din tg jiu si daca vreti sa faceti ceva frumos in muntii Vulcan pot sa va ajut cu ceva trasee care nu le ati mai facut pina acum , de ex stiu unul paralel cu valea sohodolului care iese undeva intr un sat Bilta la noi si apoi iesim la valea de pesti printr o trecatoarea bistritei . credeti ma e ceva frumos ,in iulie o sa organizez o intilnire cu toti cei iubitori de natura daca vreti sa colaboram sunati ma 0722 381 971 cu respect daniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: urcare in straja pe sub telescaun sau ce trebuie modificat Multam' de idee. Interesat, bineinteles. Mai ales ca Cheile Sohodol le-am mai facut cap coada(cu motorul), e mai interesant sa mai variem nitel meniul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate