gnok Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 dupa o zi de plictis pe acasa , azi pe la ora 15.30 ,impreuna cu sora mea si mama hotaram adhoc sa luam masa la iarba verde...bineinteles ca pana acolo conduce sora mea...iata ce a iesit pe drum: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Uite asa se molipseste omul de virusul 4x4....Dar ai ramas pieton? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... bineinteles ca vine o trecere prin rau...si aici intervine norocul incepatorului , mona fiind pentru prima data la volanul unui 4x4 , si incepatoare :P ... probabil o sa ghiciti din foto momentul cu noroc (si de oleaca panica la volan) :grin: ,unde desi tinea dreapta pe langa mal ,da intr-o gaurica si blocheaza masina ,moment in care urlu ca apucatu staaanga si blaaanaaa.... :ha: :ha: :ha: ...si la final totul bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Uite asa se molipseste omul de virusul 4x4....Dar ai ramas pieton? microbul il are de acu un an ...doar permisul de 3 luni... :grin: ...si cum tot vroia sa faca off...am luat un traseu usor si la treaba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... fara cuvinte :W in :cl incepatoarei :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Si-a facut botezul :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Ai ratat fatza ei dupa patania asta :) Cred ca facea toti banii. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... ...daa ...si acu ar fi in stare sa ma care inapoi pe traseu... :h5 ,deh cand place , place si gata... :bannana p.s. sa mai zic ca era sa scap aparatul foto cand am vazut :ha: ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... s a speriat ....? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... s a speriat ....? initial da, dupa care un viraj scurt stanga si a iesit din doua scuturari (de vina e si reflexul de a lua gazul). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Ai ratat fatza ei dupa patania asta :) Cred ca facea toti banii. Mai degraba vedeam fata lui :). Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... :1 pentru sora ta.....pentru tine :bravo ca i-ai dat masina.......si acu' sa vezi famila Offroad :grin: urmeaza si mama .......etc....sa vezi trial prin curte si contraziceri'' eu am scos mai bine timpul...tu...., a mea e mai buna.....''' :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Si uite asa mai apare cate un membru pe :cl ...cred ca pe viitor o sa se certe pe calculator care sa intre primul pe forum :grin: Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... :1 pentru sora ta.....pentru tine :bravo ca i-ai dat masina.......si acu' sa vezi famila Offroad :grin: urmeaza si mama .......etc....sa vezi trial prin curte si contraziceri'' eu am scos mai bine timpul...tu...., a mea e mai buna.....''' :ha: microbul l-a luat acu un an ...o iesire la cisnadioara unde trageam de ea sa urce in masina,...acu gata...dupa o tentativa sa luaam un sami acu nu mai scap slp ,din pacate nu am decat un golf 3 sa il dau la schimb da poate poate ii gasesc unul... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... :1 pentru sora ta.....pentru tine :bravo ca i-ai dat masina.......si acu' sa vezi famila Offroad :grin: urmeaza si mama .......etc....sa vezi trial prin curte si contraziceri'' eu am scos mai bine timpul...tu...., a mea e mai buna.....''' :ha: microbul l-a luat acu un an ...o iesire la cisnadioara unde trageam de ea sa urce in masina,...acu gata...dupa o tentativa sa luaam un sami acu nu mai scap slp ,din pacate nu am decat un golf 3 sa il dau la schimb da poate poate ii gasesc unul... :wink: Sa ma tii si pe mine la curent cu ce masina doresti sa ii cumperi. :) Am si eu o sora si vreau sa o dau jos dintr-un Ford Ka sa o trec pe tractiune integrala. :) :h5 Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Gnok ... eu zic sa-ti cauti alta masina ... :ha: si o tin pe nevastamea la distanta de acest sport ...nu de altceva dar imi place masina ... :ha: Felicitari ptr iesire man! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... @vali...un samurai cel mai probabil... Gnok ... eu zic sa-ti cauti alta masina ... :ha: si o tin pe nevastamea la distanta de acest sport ...nu de altceva dar imi place masina ... :ha: Felicitari ptr iesire man! :1 de nevasta am ''scapat'' ca e ocupata cu burtica,dupa care din august inca un an am liber...da acu nu mai scap de soramea... :h5 , astazi facea deja calculele cam pe cand sa iesim iara si bineinteles ca ''da' io conduc,daaaa fraaa''' :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... :1 MONA!! Gnok, o aduci si pe ea joi? Sau ne dai numarul ei de telefon - poate reusim sa iesim si noi cu mai multe masini la sfarsit de saptamana :h5 . :B MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... pai nu e o idee rea.. :ha: ,... :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... @gnok Crezi tu ca din august vei fi liber. Acu e ocupata doar ea cu burtica, dupa august ai sa vezi tu libertate vre un an de zile... :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... acu, eu am zis desi pana e mica bebeaua nu prea am eu cei face ...da pentru orice eventualitate imi pregatesc inlocuitor :dr2 in gasca sa nu se supere baietii pe mine... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... ...traiasca snorkelul!! P.S. ...ar fi fost chiar de pomina sa fi fost SI maica-ta in masina la faza cu "gropita"... :ha: oricum,Super! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... :bravo :1 Dupa cum zicea si gabi pas..., noroc si cu snorkelu` :grin: ..., ca daca n-ai fi avut si lua apa pe admisie, atunci sa te fi tinut ras :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Eu zic sa te apuci sa cauti inca o masina...asa vei mai avea si tu acces :ha: :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... :bravo :1 Dupa cum zicea si gabi pas..., noroc si cu snorkelu` :grin: ..., ca daca n-ai fi avut si lua apa pe admisie, atunci sa te fi tinut ras :ha: :ha: :happy acu...snorkelul e pus ca nu mai am semiaripile (plasticaraiele) pe fata si m-am saturat sa schimb filtru aer dupa fiecare iesire in teren... :grin: ,...iar sambata s-a facut util prima data... @asfaltango,...masina am in plan da' sa scap de golf prima data :)... @gabi...maicamea la primul sant mai serios s-a dat jos si de teama dar si de zgaltait,ca scutura spatele ca draq... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate