dulceanu ionel Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Voi cred ca ati prins drag de fata si tot o dati cu iesiri.Ce-i frumos si lui dumnezeu îi place. :uameni Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Voi cred ca ati prins drag de fata si tot o dati cu iesiri.Ce-i frumos si lui dumnezeu îi place. :uameni :g :g :g Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Gnok fa-ne o precizare È™i spunene statul Monei.Eu sunt insurat dar sigur vor fi si pretendenti.Nu de alta dar tare mi-ar placea sa mergem la o nunta cu masinile urcati pe vărful omu.Sper ca nu te superi noi mai glumim pe aici. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Norocul incepatorului in ale 4x4... Gnok fa-ne o precizare È™i spunene statul Monei.Eu sunt insurat dar sigur vor fi si pretendenti.Nu de alta dar tare mi-ar placea sa mergem la o nunta cu masinile urcati pe vărful omu.Sper ca nu te superi noi mai glumim pe aici. 27 ani, nemaritata... :h5 ... :ha: :ha: :ha: si mai nou si pasionata de off road stai calm ca nu sunt suparacios... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate