Mugur Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Cate ceva din colectia mea !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 superbe :10 boala grea si asta ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 superbe :10 boala grea si asta ! E plin forumul de bolnavi. De ce crezi ca avem si medic aici? Nevasta-mea are o colectie de bate :beat dar spre deosebire de colectia lui Mugur, batele astea sunt second hand :e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 superbe :10 boala grea si asta ! E plin forumul de bolnavi. De ce crezi ca avem si medic aici? Nevasta-mea are o colectie de bate :beat dar spre deosebire de colectia lui Mugur, batele astea sunt second hand :e si la ce le foloseste ??? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 superbe :10 boala grea si asta ! E plin forumul de bolnavi. De ce crezi ca avem si medic aici? Nevasta-mea are o colectie de bate :beat dar spre deosebire de colectia lui Mugur, batele astea sunt second hand :e si la ce le foloseste ??? La stomatologie. :grin: Stai sa vezi cand o sa imi vina marti snorkel-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 superbe :10 boala grea si asta ! E plin forumul de bolnavi. De ce crezi ca avem si medic aici? Nevasta-mea are o colectie de bate :beat dar spre deosebire de colectia lui Mugur, batele astea sunt second hand :e si la ce le foloseste ??? La stomatologie. :grin: Stai sa vezi cand o sa imi vina marti snorkel-ul. trebuie sa vedem cum ademenim si un dentist pe aici si cred ca de ortoped pot sa fac eu rost :beat :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Max....daca pe langa snorkel mai primesti si alte piese...cred ca nu ne vedem in traseu la Baia Mare....sa nu fi la recuperare :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 superbe :10 boala grea si asta ! E plin forumul de bolnavi. De ce crezi ca avem si medic aici? Nevasta-mea are o colectie de bate :beat dar spre deosebire de colectia lui Mugur, batele astea sunt second hand :e si la ce le foloseste ??? La stomatologie. :grin: Stai sa vezi cand o sa imi vina marti snorkel-ul. esti ca o carie numai gauri dai :pr1 :pr1 :pr1 GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bomber Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Pentru ortopedie avem pile la un doctor foarte bun la care m-am reparat si eu de 2 ori si Alpinwoman de 2. Deja se poate spune ca avem abonament. :bc Ciolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 unele de on topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 de la trupele speciale Germane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Gabi decat sa dai banii pe sisuri si baionete mai bine ti-ai lua si tu un 4x4 :grin: :D :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Gabi decat sa dai banii pe sisuri si baionete mai bine ti-ai lua si tu un 4x4 :grin: :D :twisted: Tupare am uitat sa iti spun, dar cred ca am :P spiritualule :P :ga ori cum unde tu ai fust tras si impins de toti :fk2 :ha3 eu am trecut fluierind Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 faine scule Gabi :B dar precum spuneam mai sus boala grea si asta ! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 faine scule Gabi :B dar precum spuneam mai sus boala grea si asta ! :D asta e nu poti sa mori sanatos :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :as :top Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :beat am si troliu sa te tragi daca vrei :pt :ga :ga :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate