Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

knife & tool

Postări Recomandate

Re: knife & tool

g3 e un compromis asemanator cu otelul suminagashi pe care il foloseam eu la cutitele de outdoor

ai un tais dur si care tine bine si un exterior mai moale care nu ii permite sa se rupa lama usor

de ciobit tot se va ciobi usor si varful se poate rupe...dar e un compromis bun

ca si cutit de outdoor, ce sa iti spun, ieftin, solid, bun, cauta un kerhaw outback

forma manerului si a lamei e de nota 10

otelul, teoretic e f f bun(D2) practic e cam slab, motiv pentru care domnii americani au vandut cutitul cu un tais INGROZITOR de gros, (cam 2 mm),

eu am ascutit unul si am avut surpriza ca se si ciobeste, sa si indoaie taisul, si s-a indoit si lama cu totul, dar per total, la banii aia e bun

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

pe masura ce primec mai multe informatii cu atat mai confuz sunt. pana la urma o sa i-au unul laminat 3G (cei de la Fallkniven zic ca este cel mai bun otel in prezent) care este mai putin casant decat pulberea,dar mai rezistent decat d2) in carne sau lemn nu cred ca o sa se ciobeasca,iar pt conserve am Ka-Bar-ul (le tai pe jumatate)

ADJUDECAT Fallkniven P 3G

G3 e pulbere metalurgica

dar numai in mijloc

si lateralele sunt otel mai moale

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

aaa....poate ne explica d-nu Soimu si la ce serefera termenele altea:

Liner-Locks

Lock-Back

Slip-Joint

sisteme de blocare a lamei

liner loc e cel cu lamela care se alineaza in dreptul lamei... celalalt lock back e cel traditional cu blocajul deasupra lamei si parghia unde sta de obicei podul palmei si slip joint e cel cu stift mobil care intra in o crestatura a lamei si o blocheaza

recomand liner lock de calitate

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare