cfantana Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 :shrk am fugit :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 mi-am luat o scula perfecta pt iesiri pana acum aveam la mine un cutit cu lama de 10-12 cm robust pt interventi de tot felul, un briceag subtire si taios pt mancare si o macheta de 40 cm lama cu acre sa tai cate o creanga rebela de pe traseu acum am gasit o piesa care le uneste pe toate este un kukri cu lama de 10 inci este exact modelul din fotografie, e cu manerul din corn de bivol, este cu o lama groasa cam de 10mm facuta dintr-un arc de camion (am inteles eu). Avea 2 cutitase mici atasate, cu lama de cam 5 cm avand in vedere ca erau prea mici, am inlocut lamele cutitaselor acum am un cutitas cu lama de 10 cm f taioasa pt mancare, su unul cu lama de 7 cm din otel dur pt deschis conserve si treburi mai grosiere kukri in sine e formidabil la cioplit, taiat crengi , iar otelul e de calitate f f buna si inca nu am reusit sa-l stirebesc sau tocesc in lemn, indiferent de esenta sau vechime revin cu restul colectiei forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Foarte tare! Are si Gyula din Cluj. Am vazut cum taie 8) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Foarte tare! Are si Gyula din Cluj. Am vazut cum taie 8) Ai ramas fara un deget? :ga sau fara :pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2007 mi-am luat o scula perfecta pt iesiri pana acum aveam la mine un cutit cu lama de 10-12 cm robust pt interventi de tot felul, un briceag subtire si taios pt mancare si o macheta de 40 cm lama cu acre sa tai cate o creanga rebela de pe traseu acum am gasit o piesa care le uneste pe toate este un kukri cu lama de 10 inci este exact modelul din fotografie, e cu manerul din corn de bivol, este cu o lama groasa cam de 10mm facuta dintr-un arc de camion (am inteles eu). Avea 2 cutitase mici atasate, cu lama de cam 5 cm avand in vedere ca erau prea mici, am inlocut lamele cutitaselor acum am un cutitas cu lama de 10 cm f taioasa pt mancare, su unul cu lama de 7 cm din otel dur pt deschis conserve si treburi mai grosiere kukri in sine e formidabil la cioplit, taiat crengi , iar otelul e de calitate f f buna si inca nu am reusit sa-l stirebesc sau tocesc in lemn, indiferent de esenta sau vechime revin cu restul colectiei ******************************************************************************************************* :shock: :rsp :grin: Foarte Tare, frate !... :h5 In viitor intentionez si eu sa-mi iau ceva tip maceta; foarte utila in orice situatie !... :twisted: Asteptam si restul colectiei !... :sp :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 sunt in deplasare...deci sunt scuzat pt lipsa de poze despre maceta am o maceta brazililiana pt jungla...subtire si lata, lama lunga si destul de usoara am studiat mult pana sa iau kukri am fost interesat de tot ce se putea folosi am vrut sa fac o paranfa (am si facut-o de fapt), dar are unele probleme cand vrei sa o cari cu tine am citit de pe net care sunt avantajele unui kukri ei bine, clar e un cutit extrem de elaborat si are proprietati fantastice iar daca e bine fcut nu sunt dezavantaje recomand cu caldura decat sa iei ceva porcarie de maceta chinezeasca sau braziliana singura problema cu el este ca arata f bine si e o piesa care ar merita a o tin de colectie nu sa cioplesc cu ea in padure..dar asta e forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... Vanatoare/ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 cutite astea vin folosite foarte des ! smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 mai bine mai tarziu astea sunt ale mele forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 inca cateva si altele care nu le-am gasit de prin genti si dulapuri forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 tools .......... sa nu le uitzi cind mergi prin deplasari ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 doar ma stii... cam jumatate sunt la mine sa nu uit merci pt baioneta ai vazut ca am o sora si ce bine se potrivesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 (editat) Si ca sa continui on topic... http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB300104.jpg...................... http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB300103.jpg http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB300105.jpg http://img219.imageshack.us/img219/3276/pb300107my8.jpg http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/PB300108.jpg Editat Februarie 6, 2011 de Astral I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Decembrie 25, 2007 Partajează Postat Decembrie 25, 2007 (editat) M-am facut si eu o scula de taiat crengi, merge si la cele mai groase, daca sunt verzi... Am vazut ca modelul, foarte vechi, exista si in catalogul "Fiskars". Utilizatorii din vechime o foloseau, probabil, la multe altele. ... Editat Februarie 6, 2011 de Astral ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 25, 2007 Partajează Postat Decembrie 25, 2007 f f frumos dane e o "sica" dacica o sabie scurta de lupta caracteristica dacilor la fel ca faluxul , sabia lunga curbata ascutita tot pe partea interioara sigur merge bine dar, cateva chestii daca-mi permiti manerul pare cam incomod sugerezi sa montezi un maner dintr-o bucata si cu batrea de capat mai groasa un fel de trapez eu as face manerul dintr-un capat de os cu partea mai subtire spre lama si partea mai groasa spre capat va sta mai bine in mana si in primul rand va fi comod la lucru de lunga durata in rest... f frumasa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Decembrie 25, 2007 Partajează Postat Decembrie 25, 2007 Da, e o sica sau mahaira. Falxul are 1,2 metri. Nu eu am conceput manerul ci stramosii. Sa stii ca e deosebit de comod! Eu am respectat forma si dimensiunile modelului. Recunosc ca l-am ascutit prin alte mijloace, mai comode. Exista si mai mari, 48cm. N-am apucat sa fac inca gravurile de pe lama, trebuie sa-mi fac poansoanele, deci inca o vizita la muzeu... ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: knife & tool Colectia mea a primit 2 piese de rezistenta de la GERBER... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: knife & tool ala rex apelgate e fantastic bou am fost ca nu am dat banu cand era in mana la mine... f bune bricege forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: knife & tool ala rex apelgate e fantastic bou am fost ca nu am dat banu cand era in mana la mine... f bune bricege _______________________________________________________________________________________________________________ 1.Ai dreptate, batranul Rex a fost un meserias adevarat http://www.americancombatives.com/aci/i ... -applegate :rsp 2.Oricum nici 06 Automatic nu-i de lepadat... :roll: 8) :grin: http://www.ustacticalsupply.com/index.a ... ProdID=527 http://www.knifemart.com/details.asp?pr ... 8&path=1,8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: knife & tool Noi cutite Gerber au aparut in colectia personala... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: knife & tool ca sa ramanem la gerber... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: knife & tool Astazi am intrat in posesia cutitului Ray-outdoor facut de colegul nostru soimu' ... mai fratilor, este o scula deosebit de frumoasa, ingrijit lucrata si foarte solid inchegata ... sunt foarte multumit si fericit ca am pus mana pe asa ceva ... lama este incredibil de groasa [ cei 7 mm grosime par a fi mult mai multi :grin: ] ... maner de corn si teaca din piele zdravana ... un cutit mare si greu, ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul "de iesit la padure" ... i-am si gasit un nume cred eu sugestiv : the big Merci soimu' ! PS : Am atasat si cateva poze ... va arat si celelalte 2 cutite ale mele, the smart & the ugly :ha: : - un LaGuiole frantuzesc, lucrat manual - cu lama ingusta, maner din corn de vaca - un briceag [ no-name cred ] - cu lama scurta si foarte lata, maner din lemn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: knife & tool Ultima achizitie; Categoria Grea !... :grin: :banana :ypu Gerber Silver Trident - double serration - no markings Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: knife & tool cutit de lupta ... sa-ti zic eu, cica nu mai e problema in Giorgia... pericolul a trecut dar cine stie... poate ca trebuie... :grin: arata f bine si foarte potrivit pentru ce a fost facut cred ca problema la Gerber este doar ca nu sunt (sau cel putin nu cunosc eu) lame cu tais mai fin, toate sunt lasate de 1,5-2 mm in grosime apoi brusc se ascut sub unghi mare pt tais nu acelasi lucru este la extrema ratio, care desi sunt mai scumpe, par net superioare fata de gerber...si din acest punct de vedere... asta vorbind de cutite militare este o parere personala, poate ma insel forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: knife & tool Soimu', de la mine numai... :grin: :rsp :rsp :rsp Unul din putinii Oameni care stie ce spune si nu "bate campii la modul voios"... :grin: :h5 Cu extrema ratio m-ai "Dovedit" / Biruit, nu stiam de ei, desi sunt Super Tari... :roll: :grin: Maine, sper sa iau un KA-BAR USMC... :grin: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate