lichter Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Salut, Simbata asta vreau sa fac un traseu soft de o zi, sa imi verific suruburile dupa ultimele modificari facute, ca plec intr-o tura de 2 saptamini joia viitoare. Am o masina de hobby off-road (deci nu extrem), cu incaltari decente (BFG AT), cu echipament de recuperare primar (lopeti, troliu manual, hilift...) Ma gindeam la traseul Valea Doftanei - Sacele, cu iesire prin Sacele (daca se poate) sau prin Auga, Comarnic sau pe unde se poate. Daca aveti sugestii de trasee alternative, va sunt recunoscator. Daca mai sunt si alti amatori, sunt bineveniti. Plecarea probabil Simbata dimineata la 8:00. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Salut. Pe traseul la care te-ai gandit, merge bagat un opel astra clasic hachback? .. sau altfel spus, dak ai avea un o masina ca asta, ti-ai baga-o pe traseul asta? - eu nu cunosc traseul, dar parca as trage o plimbare.. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Sincer nu m-as baga. Se poate merge cu masina ta o vreme, pina incepe urcarea, acolo s-a terminat. Ceva inainte de urcare e un grup de case unde e si o pensiune. Mai departe de locul ala nu m-as baga in locul tau. Am fost anul trecut cu motorul. Din pacate nu am reusit sa termin traseul, dar cit am mers nu pot sa zic decit ca devenea din ce in ce mai greu. Apropos, prognoza pentru miine in zona e cu ploaie, asa ca amin excursia pe duminica. Traseul nu e hotarit inca. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 pe acel traseu...la iesirea spre Sacele sunt sapate ditamai santurile.....cu excavatorul ....nu le poti trece...asa ca.....nu incercati sa faceti traseul pana in Sacele....iesiti spre cab Susai......e cel mai bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @Marius Multumesc de pont. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Mission acomplished! Traseu soft: Pucioasa - Glod - Cheile Tatarului - Cabana (45g22'51''N 25g26'02E) cu coborire in Sinaia prin Paduchiosu. Conditii meteo: ploaie ca la balamuc + ceata Constatari: - la prima cuplare MRL-uri 4x4 + tractiune 4x4: decuplaje frecvente ale tractiunii integrala, atit cu reductor cit si fara - la a doua cuplare MRL-uri 4x4 + tractiune 4x4: totul decurge normal - zgomote la 1800-2000 rpm din zona scutului (probabil catalizatorul se loveste de scut) - lumini suplimentare pentru ceata sunt necesare - abatere estica de aproximativ 1 secunda pe hartile militare 1:100 000 (cred ca pot sa traiesc cu asta) - trebuie mai bine asigurate acareturile in portbagaj - snorkel-ul este foarte bun pentru a trece prin pasajele din Bucuresti Cea mai importanta constatare: astral2000 & co au fost o companie foarte placuta in aceasta excursie si asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire impreuna. Revin cu citeva poze plouate. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Asteptam si Poze :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Iaca si niste poze. Astral e mai japonez, asa ca il asteptam cu mai multe poze :grin: Musai sa ne intoarcem pe vreme buna... Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Frumoasa iesire , felicitari !!! Dar totusi devastatoare, in ultima poza oare domnul astral a verificat inainte sa intre in balta respectiva ? Nu de alta dar dupa informatiile mele in balta respectiva traieste o broasca de dud pe cale de disparitie, si tot dupa informatiile mele balta respectiva face parte din rezervatia naturala broasca craiului. Felicitari inca o data pt iesire dar pe viitor incercati sa ocoliti unele zone ca nu ar fi frumos sa fiti vinovati de disparitia vreunei specii fara macar ca voi sa stiti. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @Flow Balta respectiva era verificata, cam am trecut eu prin ea inainte. Cit despre broaste, indiferent de specie, cred ca e o alegere gresita sa se aseze pe drum (balta era pe drum nu pe pasune), intr-o balta provocata de ploaie, care trece la primul soare. Nu imi permit sa merg unde nu este permis. Sper ca nici o broasca (protejata sau nu, de dud, cires, frasin...) nu a fost ranita in timpul acestei sedinte foto :wink: P.S. Prin Broasca Craiului o sa mergem alta data, acum am fost in masivul Bruscegi Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @Flow Balta respectiva era verificata, cam am trecut eu prin ea inainte. Cit despre broaste, indiferent de specie, cred ca e o alegere gresita sa se aseze pe drum (balta era pe drum nu pe pasune), intr-o balta provocata de ploaie, care trece la primul soare. Nu imi permit sa merg unde nu este permis. Sper ca nici o broasca (protejata sau nu, de dud, cires, frasin...) nu a fost ranita in timpul acestei sedinte foto :wink: P.S. Prin Broasca Craiului o sa mergem alta data, acum am fost in masivul Bruscegi :g , traseul a fost strict pe drumul forestier... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Felicitari domnule astral Si astea de mai jos tot pe drum forestier sunt facute ? Nu mi aduc aminte perfect dar parca tu erai acela care blamai vehement trecerea prin rauri ? Cum e asa sa fi fu... pe la spate de proprii colegi ? Iti place senzatia ? Ps: Daca ai fi fost un barbat adevarat cu oo, si ti ai fi cerut scuze fata de persoanele de pe acest forum pe care le ai jignit cu atata usurinta , nu s ar mai fi ajuns la discutii de genul acesta Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Poze REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Poze REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Super traseul...felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Super traseul...felicitari! Ploaia ne-a insotit tot traseul, ceata ne-a privat de a vedea peisajele si pozele sunt cam zgarcite....dar asa cum a zis Lichter, vom reface traseul pe uscat, tot pe drumul forestier.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 bine ca a fost ploaie....ca pe partea cealalta de Bucegi a fost ninsoare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Frumoasa iesire , felicitari !!! Dar totusi devastatoare, in ultima poza oare domnul astral a verificat inainte sa intre in balta respectiva ? Nu de alta dar dupa informatiile mele in balta respectiva traieste o broasca de dud pe cale de disparitie, si tot dupa informatiile mele balta respectiva face parte din rezervatia naturala broasca craiului. Felicitari inca o data pt iesire dar pe viitor incercati sa ocoliti unele zone ca nu ar fi frumos sa fiti vinovati de disparitia vreunei specii fara macar ca voi sa stiti. Flow, hai sa nu fim mai catolici decat Papa. Daca tu consideri ca trecerea printr-o balta de pe un drum forestier, este un lucru grav, atunci, scuza-ma dar ar trebui sa iti vinzi masina si sa te deplasezi pe jos peste tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Nu mai fiti asa ranchiunosi :P din cite inteleg eu cred ca @flo a iertat dar nu a uitat si cred ca a vrut sa il tachineze pe @astral 2000 cu o chestiune mai vechecea legata de piraie........ :uameni Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 (editat) Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @max Chiar nu sunt mai catolic decat papa, ba chiar imi place sa cred ca fac parte dintre cei care ma dau in adevaratul sens al cuvantului la off road spre deosebire de alte persoane de aici (nu vreau sa dau nume ca se supara astral2000) care inteleg prin prin faptul ca daca poseda o masina 4x4 si un cont pe un forum de profil (sau chiar pe mai multe)de unde din spatele tastaturii pot sa arunce atat de usor cu noroi dupa care sa se ascunda este echivalent cu a face off road Ei bine nu este nici pe departe asa, si nimeni nu are dreptul sa ma jigneasca asa cum a facut o acest individ repet cu atata usurinta Imi place sa cred ca este un forum de barbati(fara a le le jigni pe minunatele doamne si domnisoare care fac parte din aceasta comunitate) adevarati nu de naomi ratacite care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume inclusiv atunci cand au gresit Atitudinea utilizatorului al carui username este astral2000 care in continuare se ascunde dupa deget in loc sa faca ce ar fi trebuit sa faca demult imi demonstreaza inca o data cata personalitate si respect de sine are @max daca ai fi citit si cel de al doilea post sunt sigur ca atunci m ai fi inteles si POATE mi ai fi dat dreptate desi nu aia este ceia ce cautFelicitari domnule astral Si astea de mai jos tot pe drum forestier sunt facute ? Nu mi aduc aminte perfect dar parca tu erai acela care blamai vehement trecerea prin rauri ? Cum e asa sa fi fu... pe la spate de proprii colegi ? Iti place senzatia ? Ps: Daca ai fi fost un barbat adevarat cu oo, si ti ai fi cerut scuze fata de persoanele de pe acest forum pe care le ai jignit cu atata usurinta , nu s ar mai fi ajuns la discutii de genul acesta Editat Septembrie 29, 2010 de Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @all Personal imi pare rau ca acest subiect a denaturat. Din punctul meu de vedere, pe acest post ar trebui sa ramina doar post-urile legate strict de subiect, fara incordari de orgolii, ridicari din coada sau sprinceana sau numarat de "oo". Rugamintea mea pentru moderatori este sa stearga posturile nepotrivite, sau sa le mute in alta sectiune. @Flow Cred ca ar trebui sa faci un subiect separat pe care sa iti versi amarul pentru astral2000. Poate ca in sectiunea diverse, cafenea, rafuieli, la usa cortului sau la modul serios o sectiune de "Etica off-road", cu ce se face si ce nu se face in ture. Nu obisnuiesc sa citesc toate posturile intregului popor si nici sa postez off-topic pe subiecte la care nu am nimic de zis, asa ca nu cunosc istoria voastra. L-am cunoscut personal pe astral2000 si mi-a facut placere aceasta tura impreuna. In locul acestor posturi as aprecia sfaturi si sugestii de trasee soft offroad. Multumesc pentru intelegere. Chill... peace... relax... Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 In locul acestor posturi as aprecia sfaturi si sugestii de trasee soft offroad. Cand mai ai chef de iesiri da un semn aici pe iesiri sau pe pm Am sa ti sugerez mai multe trasee mai apropiate de tine sau de brasov ca si locatie dar nu promit ca sunt toate soft :grin: Stiu ca n a fost corecta plouarea topicului din partea mea doar ca pana acum nu am avut ocazia din diferite considerente (si anume bagatul capului in nisip de catre unii) Eu va doresc cat mai multe iesiri de genul sau de orice alta natura dar totusi sa incercam sa ne uitam la barna din ochiul nostru nu la paiul din al vecinului O zi buna si sper sa ne vedem in curand la o iesire care sa arate cum suntem cu adevarat in teren nu in spatele tastaturii Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Flow, Astral sunt sigur ca o sa gaseasca varianta optima prin care o sa-si ceara scuze ptr cuvintele aruncate! Hai sa ne vedem de ale noastre ... :h5 E mult mai bine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate