Miron Sorin Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 eu sint sigur ca din partea lui Flow dupa episodul asta ne vedem linistiti de fiarele noastre :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 :bravo :cl .... @astral..........masina e preparata?....observ un rollcage exterior de bena? ...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @max Chiar nu sunt mai catolic decat papa, ba chiar imi place sa cred ca fac parte dintre cei care ma dau in adevaratul sens al cuvantului la off road spre deosebire de alte persoane de aici (nu vreau sa dau nume ca se supara astral2000) care inteleg prin prin faptul ca daca poseda o masina 4x4 si un cont pe un forum de profil (sau chiar pe mai multe)de unde din spatele tastaturii pot sa arunce atat de usor cu noroi dupa care sa se ascunda este echivalent cu a face off road Ei bine nu este nici pe departe asa, si nimeni nu are dreptul sa ma jigneasca asa cum a facut o acest individ repet cu atata usurinta Imi place sa cred ca este un forum de barbati(fara a le le jigni pe minunatele doamne si domnisoare care fac parte din aceasta comunitate) adevarati nu de naomi ratacite care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume inclusiv atunci cand au gresit Atitudinea utilizatorului al carui username este astral2000 care in continuare se ascunde dupa deget in loc sa faca ce ar fi trebuit sa faca demult imi demonstreaza inca o data cata personalitate si respect de sine are @max daca ai fi citit si cel de al doilea post sunt sigur ca atunci m ai fi inteles si POATE mi ai fi dat dreptate desi nu aia este ceia ce cautFelicitari domnule astral Si astea de mai jos tot pe drum forestier sunt facute ? Nu mi aduc aminte perfect dar parca tu erai acela care blamai vehement trecerea prin rauri ? Cum e asa sa fi fu... pe la spate de proprii colegi ? Iti place senzatia ? Ps: Daca ai fi fost un barbat adevarat cu oo, si ti ai fi cerut scuze fata de persoanele de pe acest forum pe care le ai jignit cu atata usurinta , nu s ar mai fi ajuns la discutii de genul acesta :g :g :g Max poate totusi ii respecti lui astral dorinta din ACEL TOPIC viewtopic.php?f=19&t=8547&start=15 :grin: citez: "Ok, mea culpa... Am gresit, platesc....Max, te rog, in mod public, sa-mi stergi contul ! PS-Multumit, Yonutz, gabi pas & goganu ?" Uite lichter, ca sa fim ON-TOPIC, CITESTE TOPICUL URMATOR viewtopic.php?f=38&t=8791 SI AI CATEVA TRASEE INTRADEVAR DE SOFT DE OFF-ROAD :grin: , NU MERS PE STRADA PRINTRE MUNTI :ha: :ha: :ha: :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @Flow Ok @Off-Road Runner Foarte frumoase traseele de pe topicul cu pricina, le-am notat. Pe mine nu ma deranjeaza "soselele" printre munti, din contra. Nu imi cad nici galoanele nici prezoanele daca merg pe ele :) Imi plac mai mult peisajele decit noroaiele. Joi plec intr-o tura de 2 saptamini cu o singura masina, deci ma intereseaza trasee de risc minim. Nu am un plan foarte bine stabilit, dar as dori sa refac Transalpina (traseu pe care as merge lunar daca ar fi dupa mine), dupa care sa maninc o cioba de vacuta si sa beau o afinata la Cheile Butii, in Retezat. De acolo inspre Apuseni, la Padis, unde vreau sa fac si niste trasee cu piciorul, nu doar sa trec muntele ca anul trecut. Daca e cineva prin zona (Rimnicu Vilcea sau Apuseni), dati un semn sa stiu ce s-a intimplat cu zapada de zilele trecute. S-a pus ceva semnificativ? P.S. Sa nu ne luam prea in serios... sa nu raminem asa. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 lichter, ia legatura cu oldcarsmaniac din Ramnicu Valcea sau cu daniel66 din Targu Jiu, doi oameni super de treaba si de nadejde, care cunosc foarte bine zona si care te pot ajuta daca mergi singur (ideal ar fi sa nu mergi singur, una din regulile de aur in off-road!) si dai de necaz! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 @ORR (Off-Road Runner) Multumesc de info. Le-am scris, astept provincia. Nu intentionez sa ma aventurez pe unde nu se poate. Caut doar "sosele" printre munti. Nu vreau sa imi petrec tot concediul scotind masina din namol ;) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Iesire "soft" pe 30 mai 2009 Ai vazut, asa invata unii din experienta altora... :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate