Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

RAV4 - "Unde mergi cu SUV-ul, la Mall?..."

Vizitator nest

Postări Recomandate

Re: RAV4 - "Unde mergi cu SUV-ul, la Mall?..."

vladruse cand 1 iti zice ca esti beat, zici cai nebun, cand iti zic 10 ca esti beat te duci sa te culci.

dupa ce ai facut praf postul de la land rover, si dupa ce constant intri in divergente cu multi membri eu zic ca putina cumpatare nu strica....incearca sa nu te mai aprinzi atat de repede si gandeste putin mai mult ce pareri iti exprimi.

e doar o parere...daca imi intelegi pct de vedere bine, daca nu asta e...

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

vladruse cand 1 iti zice ca esti beat, zici cai nebun, cand iti zic 10 ca esti beat te duci sa te culci.

dupa ce ai facut praf postul de la land rover, si dupa ce constant intri in divergente cu multi membri eu zic ca putina cumpatare nu strica....incearca sa nu te mai aprinzi atat de repede si gandeste putin mai mult ce pareri iti exprimi.

e doar o parere...daca imi intelegi pct de vedere bine, daca nu asta e...

E parerea ta, ok. E obligatoriu sa fiu de acord cu ea ?

Dar ce faci cand 2-3 iti zic ca gresesti si alti 2-3 (pe privat) iti zic ca ai dreptate ?

Sa stii ca e greu sa-ti tii cumpatul cand esti atacat ca la clasa a 4-a aiurea si gratuit.

Parerile mele controversate, gresite sau deranjante sint ale mele si-o sa le exprim cum cred de cuviinta, fara sa jignesc pe nimeni gratuit. Divergente sint si vor fi mereu, ca de aia sintem oameni, nu vei gasi nicaieri consensul mult visat...

Inca odata spun, pe topicul Land Rover am spus doar o parere despre o masina, cei care au sarit aiurea au stricat discutia atacand la persoana mea (deci fiind total off-topic).

Daca deranjez pe acest forum pot oricand fi banat si posturile mele sterse, poate asa va fi lumea multumita si va dormi linistita. Daca asta e masura intelegerii ideii de FORUM....

Link spre comentariu

@vladruse

Greu duci o gluma ... de fapt nici macar nu povesteam cu tine, da te bagi repede in vorba ca doar ai experienta..

Un om avea un vis sa-si accesorizeze defenderul dupa bunul lui plac. In viziunea ta arunca banii pe fierarie inutila. Altul, vrea sa mearga intr-o expeditie cu o masina, care in viziunea ta este un junghi. In alta ordine de idei, asta este al 3-lea topic pe care-l fugaresti, doar asa, ca sa ai tu ultimul cuvint. Suferi de mania persecutiei, dar cica asta trece odata cu inaintarea in virsta, asa ca ai sanse sa scapi. In ce priveste problema suv versus orice marca de masina e doar in capul tau. Daca ai frustrari, fugi in curte si bate-ti cainele sau mita sau vreo gaina sau ce mai ai tu pe acolo, si lasa-ne sa ne punem ce vrem noi pe masini si sa mergem unde vrem cu ce masina vrem. Doar atit te rog. Merci anticipat.

Si acuma, te astept pe privat sa mi-o bagi in gura si io sa ti-o masor cu centimetrul, ca la astea te pricepi de minune, da la o conversatie civilizata lasi mult de dorit. Merci incaodata.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@vladruse

Greu duci o gluma ... de fapt nici macar nu povesteam cu tine, da te bagi repede in vorba ca doar ai experienta..

Un om avea un vis sa-si accesorizeze defenderul dupa bunul lui plac. In viziunea ta arunca banii pe fierarie inutila. Altul, vrea sa mearga intr-o expeditie cu o masina, care in viziunea ta este un junghi. In alta ordine de idei, asta este al 3-lea topic pe care-l fugaresti, doar asa, ca sa ai tu ultimul cuvint. Suferi de mania persecutiei, dar cica asta trece odata cu inaintarea in virsta, asa ca ai sanse sa scapi. In ce priveste problema suv versus orice marca de masina e doar in capul tau. Daca ai frustrari, fugi in curte si bate-ti cainele sau mita sau vreo gaina sau ce mai ai tu pe acolo, si lasa-ne sa ne punem ce vrem noi pe masini si sa mergem unde vrem cu ce masina vrem. Doar atit te rog. Merci anticipat.

Si acuma, te astept pe privat sa mi-o bagi in gura si io sa ti-o masor cu centimetrul, ca la astea te pricepi de minune, da la o conversatie civilizata lasi mult de dorit. Merci incaodata.

Bati campii rau de tot. Niciuna din cele trei viziuni ale mele nu e reala, cine citeste atent posturile mele, intelege.

Nu cred ca n-am lasat eu pe cineva sa-si puna ce vrea pe masina...

Cat despre privat.....tu ai fost preocupat din senin de dimensiunile mele....ce sa-ti fac daca ti-ai bagat nasul unde nu trebuia...te-ai fript.

Crede-ma nu sint frustrat absolut deloc. Faci niste afirmatii halucinante...cum oi fi deranjat asa de mult incat sa n-ai loc de mine, nu-mi dau seama...

Link spre comentariu

Grozava masina :1 Grozavi colegi :uameni :ha: :h5

Stiti ca e o vorba : Indiferent daca lumea ma barfeste de bine sau de rau , nu conteaza , inseamna ca EXIST :grin: Asa vad eu situatia de acum , LR a facut victime :ha:

Cred ca ne`am bucurat destul de masina , poate inchide cineva topicul :h5 :x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

...am vazut pozele de mai sus cu acel SUV cu putin noroi pe jante...e o gluma, nu ?

Daca tie ti se pare o gluma un noroi de vreo 40 cm, inseamna ca tu treci cu masinutza de la avatar prin noroaie de-un metru nu ?...

Probabil Gabi Pas cu tank-ul lui este unul din aceia care se uita de sus cu dispret la cei cu SUV-uri si-i considera o rasa inferioara...sau poate ma insel...

...mai Dan Cilan,nu cumva arunci cu pietre aiurea??? :P

...pai ii citezi(quote in engleza)pe vladruse si Farafello si ma acuzi aiurea pe mine ????? slp

...DA,ma uit din Tanku'l meu de sus la SUV-uri,dar nu cu dispret...si asta pentru ca Tanku'l are peste 2m inaltime(si mai creste vara asta creo 9 cm),pentru ca stie sa mearga binisor in zapada inalta(sau adanca???? :sr ) cam pana la farurile unui SUV,daca se mai prafuieste un pic si e si apa(asta se numeste noroi)are rotile curate,descarcate,asa cum trebui dealtfel...

DA,asa e,NU merge pe sosea si nu e stabila(pe sosea,repet!!!) ca un SUV,iar in parcare la hipermarket de obicei intru pe stanga(iesire) unde nu e bara transversala de limitare nivel sau...nu mai intru deloc!!(acolo unde SUV-ul incape MEREU!! :p )

P.S. indiferent daca agreez SUV-urile sau nu,NICIODATA nu am sa las in urma unul cand ies in teren...dimpotriva! am sa-l felicit ca a "facut-o!!!"

...unde ziceai ca e dispretul?? :P :P

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

...DA,ma uit din Tanku'l meu de sus la SUV-uri,dar nu cu dispret...si asta pentru ca Tanku'l are peste 2m inaltime(si mai creste vara asta creo 9 cm),pentru ca stie sa mearga binisor in zapada inalta(sau adanca???? :sr ) cam pana la farurile unui SUV,daca se mai prafuieste un pic si e si apa(asta se numeste noroi)are rotile curate,descarcate,asa cum trebui dealtfel...

DA,asa e,NU merge pe sosea si nu e stabila(pe sosea,repet!!!) ca un SUV,iar in parcare la hipermarket de obicei intru pe stanga(iesire) unde nu e bara transversala de limitare nivel sau...nu mai intru deloc!!(acolo unde SUV-ul incape MEREU!! :p )

P.S. indiferent daca agreez SUV-urile sau nu,NICIODATA nu am sa las in urma unul cand ies in teren...dimpotriva! am sa-l felicit ca a "facut-o!!!"

...unde ziceai ca e dispretul?? :P :P

Bravo! Daca ar gandi toti asa n-ar mai fi atatea conflicte....

Link spre comentariu

Mai gabi pas ! Asa mi s-a parut tonul tau , dispretuitor ! Daca nu ai fost atent , mai citeste odata ce am scris la final ! Chestia cu "...poate ma insel... "

Intr-adevar am gresit cu citatul dar nu suntem roboti , mai gresim nu-i asa ? Acuma ce sa fac dac-am gresit ? Sa ma spanzur de grinda ? :sr

P.S. Faine pozele cu tankul namolit ! :grin:

0745634366
Link spre comentariu

...atata timp cat se invartesc 4 roti...e de bine!

poate ne intalnim vreodata mai multi la o "haiduceasca"...cu mic,cu mare...cu moale,cu tare... :ha: :ha:

la una din iesiri din 17 masini,au fost o gramada de nepreparate si de SUV-uri,si a fost...belea!!

...si bineinteles...chiar daca au fost diferite probleme...nu a ramas nimeni in urma!!! :h5

poate stiti...viewtopic.php?f=38&t=7268

...si poate stie careva de unde luam si noi o tuica de Zalau... :x :banana :x :banana :x?????? ...Dane...?? :ypu

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Gabi , cu palinca este dotat stock si SUV -ul si Rangerul ( am in portbagaj permanent 1 litru "dezinfectant pentru uz intern" pentru orice "urgente" :ha: ) ! Cu iesirea nu stiu ce sa zic , numai daca nu cumva aveti drum prin Apuseni , unde stau toata vara ! Pentru "rataciti" se va gasi oricand un loc de campare si o bere rece ( pe langa palinca mentionata mai sus ! )

P.S.Se gasesc si pe aici trasee pentru toate gusturile ! Si de la mine de la coliba nu trebuie sa merg decat 25 metri ca sa gasesc forestiere greu accesibile adica drumuri pentru TAF-uri !

0745634366
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare