kermit Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Transalpina se poate circula, a trecut un patrol Duminica, si vom merge si noi cred sambata asta. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Transfagarasanul a fost deschis Joi. Am trecut eu ieri Sibiu-Curtea de Arges cu Loganul Drumul e ok dupa Balea. Pana la Balea e zapada in unele locuri pe o banda. Din pacate am aflat ca civilizatia in trafic e departe de a se fi instalat in Romanica. Gresesc eu sau cei care urca au prioritate??? Ca m-am trezit cu unul mai mai sa dea peste mine cand ma strecuram la deal prin zapada!! Cel mai tare a fost ca nu am alimentat la Petrom-ul de la rond la Sibiu si am mers de la Balea pana Curtea de arges cu becul la benzina aprins si cu morcovul de 2 metri. Spre bucuria mea drumul e mai mult la vale. Deci am mers muuult la relanti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Atentie! La relanti consumi mai mult decat in frana de motor. In frana de motor consumul este 0 (zero), deci daca ai de coborat ceva, coboara in viteza (chiar intr-a 6-a) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Pe Transalpina se poate circula, am fost duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? si nu ne aratati si noua poze?; dak ati facut.. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? viewtopic.php?f=38&t=9055&start=15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Duminica am facut Sebes - Obarsia Lotrului, apoi Obarsia Lotrului - Paltinis fara nicio problema. Se trecea si spre Ranca, deci DN67C este circulabil in intregime. :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Watcher, ce zici tu referitor la frana de motor e adevarat, dar pentru masini cu motor cu injectie, nu pentru cele pe carburator. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Si pentru masini cu injectie electronica... si "compiutar" la motor... doar ca am cam dat-o in offtopic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Se poate traversa transalpina. Cu bicicleta e mai fain decat cu masina..:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Frumoase pozele... :g :g Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Transalpina / Transfagarasan - de cand se pot traversa? Neoficial s-a dechis Transfagarasanul de pe data de 06.06.2009 , pe traseul Curtea de Arges - Sibiu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate