Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SUZUKI FEST 2009

cfantana
 Share

Recommended Posts

Dragi prieteni si fani SUZUKI, a venit momentul in care clubul nostru, OFFROAD RACING ROMANIA, are placerea de a anunta marele eveniment “ SUZUKI FEST – editia 2009 “.

Aflat la a doua editie, acest eveniment isi propune sa puna in valoare pasiunea si atasamentul fanilor SUZUKI si sa creeze ocazia unei intalniri de profil, cu bucuriile unei revederi de prieteni si provocarile unei intreceri adevarate.

Editia din acest an se va desfasura in superba zona a muntilor Fagaras, la complexul turistic “ PASTRAVARIA ALBOTA “, in perioada 23 – 26 IULIE.

Programul evenimentului este urmatorul :

Ziua 1 – 23 Iulie – Inscrieri,cazare deosebita, cina si sprit cat incape

Ziua 2 – 24 Iulie – Traseu , provocari tehnice, surprize

- Cina, chef cu DJ

Ziua 3 – 25 Iulie – Trial, grade de dificultate la alegere, nebunie

- Chef cu lautari

Ziua 4 – 26 Iulie – Refacere, recuperare, plecarea spre casa

Din cate se vede, vom avea serios de lucru. La eveniment se pot prezenta oricare posesori de SUZUKI, indiferent de gradul de pregatire a lor sau a masinii lor. Departajarea pe categoria extrem, open sau standard se va face in mod liber, prin autoapreciere si la recomandarea cunoscatorilor, la fata locului. Va asiguram insa ca toti cei inscrisi vor avea parte de tot ceea ce si-ar dori.

Inscrierile incep din acest moment direct pe forum, la acest topic, dupa principiul “ primul venit, primul servit “, pana la epuizarea locurilor. Taxa de participare este de 550 lei/persoana. Inscrierea este validata exclusiv dupa:

1. anuntarea intentiei de participare pe forum ( nume, prenume+nickname pilot+copilot )

2. achitarea avansului de 50% in contul :RO85PIRB4202716226001000 Banca Pireus Sucursala Unirea Titular Asociatia Sportiva Offroad Racing Romania.

Inscrierile validate se vor anunta regulat pe acest topic. Limita de masini participante este de 30. Plata integrala se face la sosirea la Albota. Avansul achitat nu se restituie in caz de neparticipare.

Pe toatra durata evenimentului se asigura micul dejun si cina,in ziua de tura se asigura sandwishuri si sucuri pe traseu iar in ziua de trial o sa incingem gratarele la fata locului :grin:

Organizatorii vor asigura participanţilor hrana si asistenţă medicală pe toata perioada intalnirii.

Pentru alte detalii organizatorice, va stau la dispozitie telefoanele:

- 0722599385 Costin

- 0727338242 Ionut

Pastravaria Albota http://www.albota.sobis.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;

Poze si impresii de anul trecut viewtopic.php?f=24&t=4320" onclick="window.open(this.href);return false;

Va asteptam cu drag !

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: SUZUKI FEST 2009

Vin precis. O persoana sigur.

Se poate plati si la voi, cash, avsnsul?

Daca ajungi prin Bucuresti treci pe la noi si ne dai avansul :grin:

KAMIKAZE TEAM

Nu pot sa ratez acest eveniment :h5 - prezent eu si copilotul!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Guest soso-bum

yes,yes,yes....... :banana

ce de veverite o sa fie

prezent si eu ....si sper sa mai aduc ceva vitare

am sa bag vitara la ingrasat sa faca fata :grin:

sper ca sa vin sambata la trial si la lautari

:rules :cl ...vom zburaaa

Faina prezentare ... Buna ziua si dumitale ...

Ce am tradus eu : Daca nu respecti :rules forumului :cl urmeaza zborul ???? :ha: :ha: Sper sa tineit la caterinca!

@ontopic - Organizatorilor Suzuki Fest - Bafta multa si sa fie un event reusit!!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Va asteptam pe toti :h5

O sa vina multe suzuki anul asta,am pus 30 de locuri disponibile pentru ca atatea locuri de cazare mai avem,deja suntem 20 de masini inscrise afara de cele de pe forum :grin:

KAMIKAZE TEAM

Guest soso-bum

sambata voi fi prezent de dimineata pana seara

sper sa mai aduc macar 2 vitare

si 2 baxuri de stela :x

o sa vad veverite si vitare la balaceala :grin:

va fi lumea noastra

cine va veni ........iubesc suzuki-urile

dar la moto raman yamaha pana la moarte :happy

Inca o precizare, voi fi prezent cu Kaprun + inca o persoana, asta pt cazare, si bineinteles cu mmmulta tuica dupa mine pt. cunoscatori.

Abia astept sa-ti vad acaretul :grin:

Weekendul asta am fost sa facem trialuri pentru fest,am gasit niste locuri supermisto :grin:

O sa revin mai pe seara cu poze.

KAMIKAZE TEAM

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use