mihaituk Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 :tk iata ca duminica am gasit ragazul necesar (dar si benzina) unui mic drivetest, la insistentele unui prieten venit in vizita. va pot spune ca am fost surprins cat de bine trage motorul, in ciuda celor numa 109 CP. in treapta a doua redusa, cu puntea fata cuplata nu a trebuit sa ambalez prea tare si a dovedit un ditamai dealul. e drept ca un blocant pe fiecare punte nu strica, mai ales la incrucisari. rotile se muleaza impresionant. si m-am obisnuit si cu directia bruta. speram ca in cateva zile sa facem un traseu mai serios. niste filmulete (scuze de calitatea bruta, totul a fost neprogramat): T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Si cum promiteam mai devreme, ieri, chiar de 23 august (am realizat ulterior ca facusem o mica defilare), am comis prima tura mai serioasa cu camionul. Am ramas super incantati de comportarea acestuia, nu am avut nici o problema tehnica, am suportat fara comentarii caldura mare de afara, amplificata un pic de cea a motorului. Doar in Siberia nu aveau nevoie de A/C. O mica povesteo gasiti aici, pe site-ul clubului nostru iar pozele in continuare. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 cateva ”portrete” T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 inca T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 testul cabestanului, care nu ne-a dezamagit T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 .. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 am uitat de doua filmulete: T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 am reusit sa umplu rezervorul la loc, au incaput 65l pana in buza, deci un consum rezonabil de :ti:ti ... 65%. dar asta fara menajamente si la turatie cat cuprinde, si cativa km (20%) de autostrada. :x dar a meritat! cu respect! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Foarte frumos... :bravo. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ottolandrovertd5 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Sal in cazul directiei poti monta o directie de combina agricola iei pistonul si cu pompa de servo de pe coloana de directie ,iar pe cureaua de auxiliare montezi o pompa de ulei ,unele pompe servo functioneaza doar cu un tip de ulei . Sa ne auzim cu bine SUCCES. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 iata cateva imagini de la o actiune recenta... T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Ma scuzati dar asta pare o actiune si la propriu si la figurat. Ceva detalii. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Octombrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Ma scuzati dar asta pare o actiune si la propriu si la figurat. Ceva detalii. S-auzim de bine Un amic are un club de airsoft si mi-a facut o invitatie la care am raspuns cu placere. Au adus si ei jucariile si am venit si eu cu ea. Instant s-a umplut de trupe si a inceput batalia. A iesit o treaba interesanta, chiar daca numai in joaca. :wink: T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 E superb acaretul. Singura problema cand te impotmolesti este ca nu ai Sequoia in zona sa te legi. Si pana la Maderat sau Oradea e cam departe. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexsso Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 (editat) Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Incredibil cum l-ati restaurat, si sunetul ala :t1 te unge pe inima :h5 Editat Iunie 24, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gianny Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 tot respectul, sunte ti de admirat ;):cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Super proiectul acesta!respect si ma inclin fata de voi!!Felicitari inca odata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LIBANEZUL Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 LA MULTI ANI !!! Felicitari,un super proiect,super masina si super echipa. Sa va bucurati de ea cat mai mult.:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V.Razvan Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Ma bucur ca in Romania mai exista si astfel de oameni ce vad in "fierul vechi" adevarate comori. Felicitari pentru proiect si va bucurati de el. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calugaru Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Mult curaj, felicitari! succes in finalizarea proiectului! Ii greu tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 (editat) Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Felicitari! Ceva filme cu noroi? Editat August 9, 2012 de kmeleon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Abia intors de la Overload 2012, un concurs airsoft organizat de Meerkats Sibiu, unde cei peste 150 de participanti s-au bucurat alaturi de mine de camionul Zil care a functionat impecabil. Am efectuat cateva transporturi de trupe si cateva misiuni (sinucigase) in vechea baza militara de la Marsa-Avrig si micul Zil s-a bucurat inca o data de o atmosfera cazona. Nimic nu a cedat si nici un element nu a pus probleme in cei peste o suta de km, in afara celor improvizate de mine, bratele oglinzilor si banca din remorca, cocosata de mai bine de treizeci de oameni hotarati. Si instalatia A/C care a lipsit cu desavarsire. M-am intors cu multe impresii interesante, o febra musculara la maini (servodirectia) si bucuria de a-l avea alaturi pe batranul camion. 2 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dom Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Felicitari:2dr cunosc acest tip de masina 1 an si 6 luni am petrecut impreuna am fost foarte multumit de. Eee, ce-i drept consumul era din partea armatei. Succes si distractie.:banana :old Editat Octombrie 3, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmosu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Salutare Nu stiu cat inseamna cuvintele noastre , dupa munca , migala , banii cheltuiti de voi dar felicitari ..... Sa va bucurati de ea si la mai multe astfel de proiecte.... Stima Calitatea Primeaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminXP Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157 Felicitari ! Si va invidiez ca aveti atata timp ''de pierdut''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate