Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am inceput sa restauram un ZiL 157

mihaituk

Postări Recomandate

Re: Am inceput sa restauram un ZiL 157

:tk

iata ca duminica am gasit ragazul necesar (dar si benzina) unui mic drivetest, la insistentele unui prieten venit in vizita.

va pot spune ca am fost surprins cat de bine trage motorul, in ciuda celor numa 109 CP. in treapta a doua redusa, cu puntea fata cuplata nu a trebuit sa ambalez prea tare si a dovedit un ditamai dealul. e drept ca un blocant pe fiecare punte nu strica, mai ales la incrucisari. rotile se muleaza impresionant.

si m-am obisnuit si cu directia bruta.

speram ca in cateva zile sa facem un traseu mai serios.

niste filmulete (scuze de calitatea bruta, totul a fost neprogramat):

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 275
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si cum promiteam mai devreme, ieri, chiar de 23 august (am realizat ulterior ca facusem o mica defilare), am comis prima tura mai serioasa cu camionul.

Am ramas super incantati de comportarea acestuia, nu am avut nici o problema tehnica, am suportat fara comentarii caldura mare de afara, amplificata un pic de cea a motorului. Doar in Siberia nu aveau nevoie de A/C.

O mica povesteo gasiti aici, pe site-ul clubului nostru iar pozele in continuare.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

am reusit sa umplu rezervorul la loc, au incaput 65l pana in buza, deci un consum rezonabil de :ti:ti ... 65%. dar asta fara menajamente si la turatie cat cuprinde, si cativa km (20%) de autostrada. :x

dar a meritat!

DSC06624.JPG

cu respect!

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Sal in cazul directiei poti monta o directie de combina agricola iei pistonul si cu pompa de servo de pe coloana de directie ,iar pe cureaua de auxiliare montezi o pompa de ulei ,unele pompe servo functioneaza doar cu un tip de ulei . Sa ne auzim cu bine SUCCES.

Link spre comentariu

Ma scuzati dar asta pare o actiune si la propriu si la figurat.

Ceva detalii.

S-auzim de bine

Un amic are un club de airsoft si mi-a facut o invitatie la care am raspuns cu placere. Au adus si ei jucariile si am venit si eu cu ea. Instant s-a umplut de trupe si a inceput batalia.

A iesit o treaba interesanta, chiar daca numai in joaca. :wink:

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Abia intors de la Overload 2012, un concurs airsoft organizat de Meerkats Sibiu, unde cei peste 150 de participanti s-au bucurat alaturi de mine de camionul Zil care a functionat impecabil. Am efectuat cateva transporturi de trupe si cateva misiuni (sinucigase) in vechea baza militara de la Marsa-Avrig si micul Zil s-a bucurat inca o data de o atmosfera cazona.

Nimic nu a cedat si nici un element nu a pus probleme in cei peste o suta de km, in afara celor improvizate de mine, bratele oglinzilor si banca din remorca, cocosata de mai bine de treizeci de oameni hotarati. Si instalatia A/C care a lipsit cu desavarsire. M-am intors cu multe impresii interesante, o febra musculara la maini (servodirectia) si bucuria de a-l avea alaturi pe batranul camion.

20120929_131942.jpg

20120929_155143.jpg

20120929_155222.jpg

20120929_165939.jpg

• Like 2

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Felicitari:2dr cunosc acest tip de masina 1 an si 6 luni am petrecut impreuna am fost foarte multumit de. Eee, ce-i drept consumul era din partea armatei. Succes si distractie.:banana :old

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare

Nu stiu cat inseamna cuvintele noastre , dupa munca , migala , banii cheltuiti de voi dar felicitari ..... Sa va bucurati de ea si la mai multe astfel de proiecte....

Stima

Calitatea Primeaza
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare