Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru cei care s-au saturat de Valea Oltului

Gil

Postări Recomandate

Pentru cei satui de Valea Oltului, care merg spre Bucuresti si vin dinspre Sibiu, posesori de masina 4x4, sau turism cu ambitii.

Am sa pun si 2-3 poze ca sa va faceti o idee. Mi s-a spus ca se numeste "drumul regelui" si ca pe acolo va trece o autostrada.

Mira-m-as..... Dar mai bine mergeti si voi si vedeti despre ce e vorba :)

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pentru cei care s-au saturat de Valea Oltului

Drumul regelui? :ha: Autostrada? :ha: Daca eram in vremea lui Burebista poate ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu radeti, asfaltarea Transalpinei a inceput deja !

Se doreste sa fie extinsa la 2 benzi pe sens :P

Asta in conditiile in care urca mai sus decat Transfagarasanul, desi imi imaginez ca va fi impracticabila 8 luni pe an :P

Link spre comentariu

Si eu ma gandeam ca e imposibil sa faci autostrada pe-acolo...... dar deh, am vazut pozne si mai mari, ce-i drept doar pe Discovery Channel :ha:

Link spre comentariu

Asa e, se apuca de toate dar nu sunt in stare sa termine ce e inceput de 40 de ani?? Copertinele de pe transfagarasan, au fost proiectate astfel incat la finalizarea lor drumul sa poata fi folosit tot timpul anului.. S-or fi facut jumatate din ele??? cert e ca prin 1995 s-a sistat contructia celorlalte..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Cateva imagini, nu grozave din pacate, dar o idee tot pot sa-si faca cei care n-au mai fost pe-acolo:

Link spre comentariu

Este acelasi pe care l-am parcurs si eu anul trecut.

In Mai

Cu Tico.

Si explicat aici pe forum

viewtopic.php?f=19&t=2281&hilit=boisoara

Atentie, cam lipsesc indicatoarele, eu am mers mai mult la inspiratie.

Am inteles ca acesta ar fi fost in vechime drumul de legatura intre Tara Romaneasca si Transilvania, nu Valea Oltului

Insa recomand 4x4 mai ales daca ploua.

Si in mare parte este cam traseul ales pt autostrada ce leaga Pitestiul de Sibiu.

De aceea merita parcurs pana nu incep lucrarile, si vazut asa cum este acum

file.php?id=13629&mode=view

Traseul auostrazi ar fi asta

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Daca vedeam ca este explicat pe forum nu mai re-postam... M-am grabit, imi cer scuze. :grin:

Link spre comentariu

Legat de Transalpina, am parcurs-o acum o saptamana si jumate, ca parte a expeditiei Transilvania Offroad ( viewtopic.php?f=58&t=8819 ). Baieti, e groasa treaba! Am vorbit si cu niste muncitori pe care i-am luat cu masinile din zona obarsiei lotrului si i-am urcat sus la santier. Ziceau ca incepusera lucrarile de doua saptamani, si stiti ce, erau al dracului de avanzati. Ramasesera doar cativa km neterasati in zona alpina, in rest drumul era deja netezit si largit. Acelasi lucru mi-au spus si ei, ca vor fi 2 benzi pe sens... va dati seama ce interese sunt acolo? Pamanturile alea cred ca sunt deja cumparate pe 2 lei de ai nostri sus pusi si urmeaza a fi vandute pe 10 lei cand va fi lucrarea gatta, ca deh, va fi zona turistica. Sa-i f.ta cainii! Drumu ala trebuia sa ramana asa cum era. Noi nu suntem in stare sa facem o autostrada de cativa ani dar ne apucam sa asfaltam muntii, si asta in plina criza!

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare