Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut copilot(a)

Recommended Posts

Salutare,

datorita crizei, am ramas fara copilot :cn acesta este motivul pentru care caut copilot sau copiloata (nu sunt misogin), care, sa fie OBLIGATORIU domiciliat(a) in Iasi sau imprejurimi; mentionez de la inceput ca participarile la competitii , intalniri sau evenimente sunt destul de frecvente, deci, necesita ceva timp liber disponibil - dar nu exagerat; nu am pretentia sa fie un super profi in ceea ce se numeste navigarea , dar , sa aiba inclinatii catre asa ceva - avem timp sa ne perfectionam impreuna.

Daca cineva se regaseste in chestia asta de mai sus, il rog sa se simta liber(a) sa-mi dea un ,,msg. privat". :hi

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

• 2 weeks later...

Re: Caut copilot(a)

Gata? Asta e tot ? Doar atatia doritori de offroad sunt in Iasi? Trist.... :sc ; daca va sperie ,,samuraiul" :grin: este mult modificat si nu prea ramane pe nicaieri, asa ca..... hai ca nu doare, chiar e placut sa iesi "la joaca" - Atentie, provoaca DEPENDENTA !

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Doctore.... esti bine venit, dar..... nu prea vad eu cum ve veni tu in fiecare sapt la Iasi..... iar de pescuit, pescuiesc in Delta; oricum, felicitari pentru dorinta ta de a ,,te da" cu masina :bravo ; cand voi avea o iesire ,,prieteneasca" in zona Bacau te voi anunta.

In alta ordine de idei, au disparut din Iasi impatimitii de OFFROAD ?!

Doctore.... esti bine venit, dar..... nu prea vad eu cum ve veni tu in fiecare sapt la Iasi..... iar de pescuit, pescuiesc in Delta; oricum, felicitari pentru dorinta ta de a ,,te da" cu masina :bravo ; cand voi avea o iesire ,,prieteneasca" in zona Bacau te voi anunta.

Nu au disparut. Ti-am gasit eu copilot. :dr1

TOYOTA HILUX 2.5 D-4D

TV D 14 F

Nu au disparut. Ti-am gasit eu copilot. :dr1

Am uitat sa spun: -are deja scaunul si centura in patru puncte (ii iau si casca in curand)

TOYOTA HILUX 2.5 D-4D

TV D 14 F

Corect ! Il astept pe ala micu' sa-l iau cu mine, dar mai curand cred ca-l va lua taica-su, adica tu; oricum, n-am uitat ca te-ai oferit sa mergi copilot la cate un concurs....

Sa auzim de bine si sa ne vedem la un :x dupa o zi cu :ca in padure. :hi

• 1 month later...

A reaparut Lucian zis Pedala :grin:

cu alte cuvinte, suntem iar echipaj complet, iar topicul acesta se poate inchide :ypu

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use